Σελίδες

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή...
Αρχή Τριωδίου! Ήρθε και πάλι το καρναβάλι και η Σελήνη στο κεφάτο και πειρακτικό ζώδιο των Διδύμων βοηθά τα γέλια και η χαρά να «πεταχτούν» σαν σερπαντίνες και κομφετί… παντού!


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μπορεί να βρεθείτε ξαφνικά σ” ένα ταξίδι που μπορεί να είναι έκπληξη για σας. Οι καινούργιες εμπειρίες με νέα άτομα και γνωριμίες θα σας κάνουν καλό γιατί θα βοηθήσουν να ανοίξει το μυαλό σας.
Eρωτικά: Συνήθως η σχέση σας δεν σας προσφέρει και μεγάλη δόση ενέργειας, είτε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δικών σας ή του συντρόφου είτε από μια απομάκρυνση που ίσως έχει γίνει για λόγους δουλειάς. Σήμερα τουλάχιστον θα τα δείτε όλα πιο αισιόδοξα. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης θα είναι γνωριμίες από μια διαδικτυακή γνωριμία ή από ταξίδι.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο κατά κάποιο τρόπο εξαρτάστε από τους άλλους πάνω σε μια συνεργασία. Για αυτό θα κινηθείτε με μεγαλύτερη ας το πούμε συνεργατική διάθεση. Το θέμα ενός αυτοκινήτου θα λυθεί εύκολα.


ΤΑΥΡΟΣ 

Γενικά: Η ψυχική σας διάθεση είναι πολύ ευαίσθητη για αυτό θα επηρεαστείτε από τα προβλήματα ενός φίλου σας ο οποίος περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα. Οι προσωπικές σας ανάγκες για αγορές διαφόρων ειδών είναι πολλές και ποικίλες.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Παρθένο που πιθανόν να ξεκίνησε με τη μεσολάβηση ενός κοινού φίλου θα γίνει και πάλι πιο κοντινή γιατί θα μοιραστείτε κάποια προβλήματα που θα σας ευαισθητοποιήσουν πάρα πολύ. Η επαφή με τον Τοξότη το βλέπετε κι εσείς οι ίδιοι ότι σας αλλάζει εντελώς την ζωή.


ΔΙΔΥΜΟΙ 

Γενικά: Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα περάσετε μια καλή ημέρα αφού θα βελτιώσετε πάρα πολύ την επικοινωνία σας και γενικά τον τρόπο που θα προσεγγίσετε φίλους, κόσμο ή ομάδες.
Ερωτικά: Προτιμάτε να έχετε μια φιλική σχέση πάνω από όλα και μετά να διαχειριστείτε τη σχέση σας σε επίπεδο ερωτικό. Είναι το πιο εύκολο για σας και κυρίως όταν με το πρόσωπο που είστε μαζί δεν υπάρχει συνάφεια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γενικά: Είστε κάπως ανάλαφροι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνετε και πολλές επαφές. Ίσως να προτιμάτε το χουζούρι του κρεβατιού μαζί με την παρέα ενός καλού βιβλίου ή μιας ταινίας. Οι φίλοι αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικοί για σας, για αυτό μην απομονώνεστε από αυτούς.
Ερωτικά: Μπορεί να καθίσετε στο σπίτι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάθεστε στα αυγά σας. Ίσως να σηκώσετε το τηλέφωνο και να πάρετε ένα πρόσωπο που δεν το έχετε ξεπεράσει. Κατά τα άλλα, θα κινηθείτε κάπως κρυφά ή θα είστε απομονωμένοι.


ΛΕΩΝ 

Γενικά: Οι φίλοι σας είναι ένα σημαντικό κομμάτι για αυτό θέλετε να τους τιμήσετε και να τους βοηθήσετε όσο μπορείτε. Μερικοί επειδή σας βρίσκουν πολύ δυνατούς σας ζητούν συμπαράσταση γιατί γνωρίζουν ότι θα τη δώσετε πολύ εύκολα.
Έρωτας: Είστε αρκετά φιλελεύθεροι και έτσι δεν είστε τόσο απαιτητικοί όσο άλλες φορές, γι” αυτό θα βοηθήσετε να υπάρχει ένας αέρας ελευθερίας μεταξύ σας. Ο Τοξότης μπορεί να σας ζητήσει να πάτε ένα ταξίδι μαζί. Καλό είναι να τον ακολουθήσετε.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ενώ κρατάτε μερικές φορές τις σωστές αποστάσεις, σήμερα μάλλον θα τις χάσετε. Ο λόγος είναι ότι δεν σας δίνεται η ευκαιρία να είστε ο εαυτός σας και μάλλον θα έρθετε σε αντιπαράθεση με άτομα διαφωνείτε. Δεν πειράζει. Η διαφωνία μας κάνει να βγαίνουμε από τα καλούπια που μπαίνουμε μερικές φορές.
Ερωτικά: Ενώ αγωνιάτε για το τι θα γίνει μ” έναν Ιχθύ, γιατί όλα είναι μπερδεμένα και συγκεχυμένα, θα δείτε ότι θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμπεριφερθείτε λογικά. Είναι σημαντική πάντως η σχέση με Δίδυμο γιατί μοιάζετε σε πολλά θέματα.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε σε μια φάση που θα πετύχετε να συνεργαστεί πολύ καλά το συναίσθημα μαζί με τη δράση σας, κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο. Για αυτό μπορεί να ξεκινήσετε να κάνετε γυμναστική ή κάτι άλλο που θα σας δημιουργήσει μια ωραία σωματική και ψυχική διάθεση.
Ερωτικά: Η σχέση μ” έναν άλλο Ζυγό μπορεί να σας δημιουργήσει τη διάθεση να είστε συνέχεια μαζί. Μερικοί από εσάς όμως χρειάζεται να προχωρήσετε σε γάμο ή σε συμβίωση, γιατί οι καταστάσεις προς τα εκεί πηγαίνουν αυτήν τη στιγμή.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ενώ έχετε κάποιες ανησυχίες, δεν παραδίνεστε εύκολα, γιατί πάντα σας αρέσει να το πολεμάτε μέχρι το τέλος. Για αυτό θα παραμείνετε πολύ πιο ανοικτοί στο να μάθετε νέα πράγματα ή να αντιμετωπίσετε κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι σας που μπορεί να μη σας αρέσουν.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Υδροχόο θα γίνει ξαφνικά κι εκεί που δεν το περιμένατε. Σε αυτή τη σχέση τη μια φορά σας τυραννάνε και την άλλη γίνεστε εσείς ο τύραννος. Καλύτερα να τα βρείτε, αφού ανοίξετε κυρίως εσείς τα χαρτιά σας, χωρίς να φυλάτε στο πίσω μέρος του μυαλού σας σκέψεις κρυφές.


ΤΟΞΟΤΗΣ 

Γενικά: Όπου και να βρεθείτε θα γίνετε το επίκεντρο με τον τρόπο σας. Και αφού θα είστε ο εαυτός σας καλό είναι να μην κάνετε πίσω για να γίνετε αρεστοί στους άλλους.
Ερωτικά: Η προσωπική σας λάμψη είναι αρκετά δυνατή, για αυτό θα είστε όλο αυτοπεποίθηση αφού θα περάσετε εύκολα την ενέργεια σας σε ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα. Πάντως αν είστε φιλικοί θα βοηθήσει ακόμα παραπάνω να κάνετε μια καλή σχέση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Γενικά: Αναγκαστική προσγείωση σε θέματα που δεν σας πολυαρέσουν αλλά έχετε προς το παρόν υποχρέωση να γίνετε αναγκαστικά πιο ανάλαφροι και ίσως περισσότερο διπλωμάτες.
Ερωτικά: Μέσα στη δουλειά σας μπορεί να υπάρχει ένα πρόσωπο που ίσως να μην έχετε ακόμα καταλάβει ότι σας φλερτάρει. Γι αυτό βγείτε από τα μικρά όρια και ίσως μόνο τότε να αντιληφθείτε το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σας.ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Γενικά: Είναι πολύ εύκολο για σας να προσεγγίσετε ακόμα κι ένα δύσκολο άτομο. Και ο λόγος είναι ότι είστε πολύ ανάλαφροι και πολύ αεράτοι και αυτό βοηθάει να γνωρίσετε φίλους και θετικές εμπειρίες που θα σας μείνουν.
Ερωτικά: Είστε πιο εύκολοι και περισσότερο του φλερτ και ίσως αυτό σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά μ” ένα άτομο πιο νέο από εσάς. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω, εκεί που είναι μια χαρά, εκεί χαλάει. Μπορείτε να βρείτε και εσείς το λόγο.


ΙΧΘYΕΣ 


Γενικά: Είστε αρκετά διασπασμένοι χωρίς αυτό φυσικά να το καταλαβαίνετε αμέσως. Γιατί εσείς συνήθως είστε με το ένα πόδι προς μια κατεύθυνση και με το άλλο σε μια άλλη. Να είστε γενικά όσο μπορείτε πιο συγκροτημένοι γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάσετε την μπάλα από τις πολλές υποθέσεις που ίσως να αναλάβετε.
Ερωτικά: Η ιστορία σας είναι πολύ περίπλοκη. Μερικοί που έχετε μια σχέση και δεν είναι και τόσο ισορροπημένη ίσως να σας πιάσει κρίση απιστίας για να πάρετε υποτίθεται την ρεβάνς.