Σελίδες

Τα ζώδια σήμερα 14/03/2014


Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…


ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, αγαπητέ Κριέ, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες, γιατί θα χαλάσεις το σημερινό σας βράδυ χωρίς πραγματικό λόγο. Εάν είσαι μόνος, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα.
  
ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5
Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα και αυτό θα φανεί σήμερα καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα, φίλε Ταύρε. Φρόντισε πρώτα τον εαυτό σου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν αρκετά. Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αφού η σημερινή Παρασκευή σου χαρίζει μια ακαταμάχητη γοητεία, που κάνει θραύση όπου κι αν βρεθείς. Αν είσαι μόνος εκμεταλλεύσου το. Αν έχεις σχέση, δείξε στο σύντροφό σου τις ερωτικές σου διαθέσεις. Σε καλό θα σου βγει!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6
Αυτήν την Παρασκευή, αγαπητέ Δίδυμε, θα δεις τα σχέδια σου να προχωρούν όπως τα υπολογίζεις, αφού η αναποδιά των προηγούμενων ημερών να δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Άρη, θα έχεις την ουσιαστική συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων και η βοήθεια που θα σου δώσουν, θα αποδειχτεί πολύτιμη.
Στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, επικρατεί ηρεμία και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα, και το αποψινό βράδυ θα την απολαύσεις στο έπακρο. Αν είσαι μόνος, φτιάξε τις συνθήκες που σε κάνουν να περνάς καλά. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να είσαι καλά με τον εαυτό σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7
Για να απαλλαγείς από το άγχος, φίλε Καρκίνε, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση και μετά συνέχισε με το παρόν. Πάντως τα νεύρα και η πίεση δεν θα σε ωφελήσουν. Φρόντισε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου για να τα λύσεις μια κι έξω.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στην σχέση σας. Αν είσαι μόνος, η παρουσία σου απόψε δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8
Σήμερα καταφέρνεις, αγαπητέ Λέων, να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία και χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο περιμένεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Μην ξεχνιέσαι…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9
Σήμερα η διάθεσή σου είναι πολύ καλή, φίλε Παρθένε, και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου την χαλάσει. Κατά τα άλλα, το πλανητικό σκηνικό σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά επαγγελματικά θέματα, που έχεις σε αναμονή.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν όσον αφορά στην συμπεριφορά του συντρόφου σου. Πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και ,ειδικά αν είσαι μόνος σου, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10
Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή, φίλε Ζυγέ, γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς και θα δεις ότι τα άγχη που σε είχαν κυριεύσει μέχρι τώρα, θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υποχωρούν. Κράτησε αυτή την τακτική, για να λύσεις τα προβλήματα σου και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο για να νιώσεις χαρούμενος. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές και για σένα που είσαι μόνος, αφού θα νιώσεις βλέμματα θαυμασμού να σε συντροφεύουν απόψε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11
Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη, φίλε Σκορπιέ, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου, και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου. Εάν είσαι μόνος, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12
Η σημερινή Παρασκευή σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου, αγαπητέ Τοξότη. Μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, περνάς μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη να κυριαρχεί στο δεσμό σου. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε το σημερινό βράδυ με τον σύντροφό σου ή αν είσαι μόνος, με αγαπημένους φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1
Κοίταξε να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, και να προσπαθήσεις να σκεφτείς ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σου. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.
Τα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, συνεχίζουν τη θετική τους πορεία και ειδικά σήμερα θα νιώθεις πολύ καλά και αυτό θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά στον σύντροφό σου. Φρόντισε να χαρείς μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σου είτε, αν είσαι μόνος, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει. Το σημερινό βράδυ είναι άκρως ερωτικό και ρομαντικό!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2
Η σημερινή Παρασκευή δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα, φίλε Υδροχόε. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις, οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Υδροχόος, ο σύντροφός σου σου δείχνει την αγάπη του με κάθε δυνατό τρόπο και εσύ από τη μεριά σου μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ. Αν είσαι μόνος, δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς, καθώς τα φλερτ δεν θα σου λείψουν.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3
Για σένα που ανήκεις στους Ιχθείς, τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδίαζες και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και η θετική όψη του Ερμή με τον Άρη θα σου χαρίσει την ευελιξία που χρειάζεσαι, για να τα βγάλεις πέρα.
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ιχθύ, τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με τον σύντροφο σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην απογοητευτείς. Σύντομα θα βρεις αυτό που θέλεις.
myastro.gr