Σελίδες

20 άγνωστοι φιλιούνται για πρώτη φορά και σαρώνουν στο You Tube



 Το φιλί είναι το πιο όμορφο, γλυκό, σέξι και αγαπησιάρικο πράγμα που μπορούν να ανταλλάξουν 2 άνθρωποι μεταξύ τους. Σαφώς πιο προσωπικό από το sex και σίγουρα πιο ερωτικό από την αγκαλιά, το φιλί έχει υμνηθεί, έχει τραγουδηθεί και έχει, χωρίς υπερβολή εξιδανικευτεί κυρίως από τους έφηβους που το περιμένουν πως και πως.

Κι αν έχουμε συνηθίσει να ανταλλάσουμε παθιασμένα φιλιά, με το έτερον ήμισυ ή με κάποιον άνθρωπο τελοσπάντων που θέλουμε, τουλάχιστον ερωτικά, η Τatia Pilieva, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό πείραμα προκειμένου να αποτυπώσει την αμηχανία και τις αντιδράσεις 20 παντελώς αγνώστων ανθρώπων οι οποίοι καλούνται να... φιληθούν!
Χωρισμένοι σε 10 ζευγάρια, αρχικά γίνονται οι συστάσεις, υπό το άγρυπνο βλέμα της κάμερας φυσικά, και στη συνέχεια συνήθως υπάρχουν ντροπαλά χαμόγελα, κοπλιμέντα αμηχανίας για να σπάσει ο πάγος και νευρικές κινήσεις με το σώμα και τα χέρια!
Όλα αυτά όμως, τα πρώτα λεπτά της συνάντησης, γιατί μετά έρχεται το φιλί και ό, τι υπήρχε μέχρι εκείνη τη στιγμή απλά εξαφανίζεται! Πώς γίνεται μία στιγμή από άχαρη και αμήχανη απλά... μαγική; Δείτε το video και θα καταλάβετε! Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι όλοι έφυγαν με ένα χαμόγελο ευτυχίας και ικανοποίησης!

)