Σελίδες

Τα ερωτικά μας ΣΗΜΕΡΙΝΑ (21/3/2014) ζώδια





ΚΡΙΟΣ
 Μπορεί να περνάτε ένα κλείσιμο ίσως γιατί έχετε μια άσχημη ανάμνηση την οποία δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Ο Σκορπιός σας δυσκολεύει μερικές φορές γιατί δεν εκδηλώνεται ακριβώς τι θέλετε.
Από την άλλη αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να νιώθετε εξαρτημένοι και να περιμένετε οι άλλοι να κινήσουν τα νήματα για σας.


ΤΑΥΡΟΣ 
 Η συμπεριφορά σας είναι κάπως συγκρατημένη και κυρίως όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες ψάχνετε τα λόγια σας για να πείτε πράγματα που ίσως να μην βγαίνουν εύκολα από μέσα σας. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο με τον τρόπο του θα σας τραβήξει. Μερικοί μπορεί να νιώθετε απόμακροι γιατί έχετε μέσα σας μια απόσταση λόγω προσωπικών συμπερασμάτων που έχετε βγάλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
 Μπορεί να παραμένετε κάπως αδρανείς και ίσως αυτό να μην σας αρέσει, επειδή συνήθως δεν σας καθηλώνει το συναίσθημα όπως τώρα. Ίσως επίσης να νιώθετε υπεύθυνοι για τον λόγο σας ή για μια κατάσταση που δεν μπορείτε να ξεφύγετε εύκολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η σχέση με Τοξότη είναι για σας μια αισιόδοξη νότα που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από όλες τις δυσκολίες και τις εντάσεις που περνάτε μερικές φορές, ακόμα και από την συναισθηματική σας ευαισθησία.

ΛΕΩΝ 
 Η επαφή με Τοξότη σας απογειώνει άσχετα που μερικές φορές ζηλεύετε για την προσωπικότητά του γιατί έχει πολύ μεγαλύτερη κοινωνικότητα αλλά και καλύτερες δημόσιες σχέσεις από εσάς. Όμως εν γένει να έχετε όσο μπορείτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για να μην κάνετε κάθε λίγο και λιγάκι σκηνές που δεν σας αρμόζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Μερικές φορές όσο είστε συγκρατημένοι καπελώνεστε και βρίσκεστε πάντα στο ίδιο σημείο. Για αυτό θα πάρετε απόφαση να κάνετε εξομολογήσεις ακόμα και σε δύσκολα πρόσωπα που ίσως να μην είναι του χεριού σας αλλά τουλάχιστον θα δοκιμάσετε γιατί θέλετε να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα σας.

ΖΥΓΟΣ
 Η επαφή με ένα πρόσωπο που συνεργάζεστε από κοινού σε προγράμματα κοινωφελείας ή οτιδήποτε άλλο δε θα βοηθήσει μόνο εσάς αλλά και τους γύρω σας. Θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελίξετε περισσότερο την σχέση σας αλλά και να καταλάβετε τις αληθινές σας ανάγκες με στόχο να τις εκπληρώσετε με εύκολο τρόπο.
.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 Θα προσπαθήσετε να γεφυρώσετε το χάσμα που υπάρχει με το Δίδυμο. Τα τρυφερά λόγια που θα ανταλλάξετε θα είναι απαλλαγμένα από άγχος και μεγάλη σκοτούρα κι αυτό θα σας απελευθερώσει από ανασφάλειες αλλά και συναισθηματικές εξαρτήσεις. Η διάθεση να κάνετε ένα δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας κάνει κι εσάς να χαρείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η προσμονή από έναν Ταύρο σίγουρα σας προβληματίζει γιατί δεν ξέρετε πως ακριβώς να τον χειριστείτε και να κάνετε ό, τι καλύτερο μπορείτε για να ξεφύγετε από τις αποστάσεις που έχουν δημιουργηθεί. Η φαντασία σας θα βοηθήσει να διορθώσετε κάποια πράγματα που ίσως να ήταν κάπως δύσκολα. Να είστε περισσότερο προσεκτικοί με Ιχθύ και Δίδυμο πρώτων ημερών γιατί άλλα θα πείτε και άλλα θα εννοηθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Κινείστε με μυστικότητα η οποία θα σας βοηθήσει να είστε όσο μπορείτε προστατευμένοι. Θα κάνετε μια γνωριμία η οποία θα σας ωφελήσει αλλά μάλλον θα το κρατήσετε σε ένα κρυφό επίπεδο. Η επαφή με τον Σκορπιό σας κάνει να νιώθετε κάπως περίεργα αλλά το βλέπετε ότι ταιριάζετε γιατί έχετε κοινές φιλοδοξίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
 Το καλό είναι ότι υπάρχει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και δεν σας αφήνει να πέσετε τόσο εύκολα όσο νομίζετε. Παρόλο που κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο δεσμεύεστε να είστε πιστοί και σωστοί αλλά τα εμπόδια το ένα μετά το άλλο εμφανίζονται μπροστά σας. Εσείς κρατάτε την ελπίδα μέσα σας πολύ φωτεινή και σταθερή.

ΙΧΘYΕΣ 

 Η επαφή με Σκορπιό θα σας δώσει ένα κίνητρο παραπάνω να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να δείτε επιτέλους τι ακριβώς νιώθετε αλλά και τι θέλετε να κάνετε στο εγγύς μέλλον. Ο Ζυγός που είναι ήξεις αφήξεις μερικές φορές σας κουράζει αλλά στο τέλος τα καταφέρνετε.
 
 
astrology.gr