Σελίδες

Βροχερές Προβλέψεις για Σήμερα 9/4/2014 (+τραγούδι bonus)



Αστρολογικά Tips Ημέρας Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα, συνεπώς τα παρακάτω είναι ακριβώς αυτό που λέμε: ‘tips’, δηλαδή οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της ημέρας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Κριός

Καλά, άσε τα πολλά τα λόγια γιατί το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα σε πιάσει εύκολα η καφεΐνη σήμερα και μάλλον θα παραπαίεις σε μία ημιληθαργική κατάσταση αλλά με διάθεση απείρου κουτσομπολιού. Εννοείται μένεις μέσα σήμερα για να γεμίσεις μπαταρίες και το απόγευμα κάλεσε δυο τρεις ανθρώπους με υψηλή αντοχή στην ασυναρτησία, για να ξεδώσεις.

Ταύρος

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας και σήμερα συγχωρείσαι αν ξυπνήσεις με μία διάθεση να πνίξεις τα εργασιακά σου άγχη σε έναν λόφο τηγανίτες /μισό αγριογούρουνο. Το μεσημέρι κάνε μία παύση για την χώνεψη και κανόνισε πιο δραστήρια πράγματα το απογευματάκι, τύπου αθλοπαιδείες ή απλά έναν φιλικό καφέ για κουβέντα.

Δίδυμοι

Ξυπνάς μες την καλή χαρά και με σκανταλιάρικη διάθεση που θα εξυπηρετούνταν ιδανικά από μία δραστηριότητα που θα συνδύαζε παιχνίδι αλλά και γνώσεις. Επιτραπέζια και καφές κανείς; Από το μεσημέρι και μετά ρίξε ρυθμούς και προετοίμασε γεύμα της προκοπής και κατάσταση αράγματος για να μην αγχωθείς επειδή ξυπνάς νωρίς αύριο και σε περιμένει ο μικρός λοφίσκος στο γραφείο σου.

Καρκίνος

Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο σοφός λαός και εσύ να το πάρεις κυριολεκτικά και να απέχεις από οποιαδήποτε δραστηριότητα πλην των ονείρων. Κυριολεκτικά γιατί θα κοιμάσαι ή μεταφορικά γιατί θα κοιτάς το ταβάνι και θα πλέκεις σενάρια. Επιβάλλεται τα σενάρια σου να έχουν ευχάριστη κατάληξη. Το απόγευμα που ξυπνάς κάπως κανόνισε χαλαρή συνάντηση για κρασοκατάνυξη.

Λέων

Με το που ξυπνάς πιάνεις το τηλέφωνο γιατί θέλεις να κανονίσεις να πάρεις τους δρόμους άμεσα. Μην βιαστείς γιατί μέχρι να υλοποιηθεί η έξοδος είναι πολύ πιθανό να σου έχει ψιλοφύγει η διάθεση, όχι γιατί δεν θέλεις να δεις τους φίλους σου, αλλά γιατί αρχίζεις κι αισθάνεσαι ότι οι μπαταρίες σου θέλουν επαναφόρτιση άμεσα. Προτείνω να καθίσεις μέσα για στενές επαφές με τον σύντροφό σου.

Παρθένος

Αν το αφεντικό σου δεν μοιάζει στην Μόνικα Μπελούτσι ή στον Τζέραρντ Μπάτλερ και δεν το βλέπεις στον ύπνο σου για ευνόητους λόγους, αδυνατώ να καταλάβω γιατί ξυπνάς με το άγχος της δουλειάς πρωί πρωί την μία από τις δύο μέρες που δεν δουλεύεις. Το παίρνεις αλλιώς και συνειδητοποιείς ότι φίλοι και σύντροφος θα σε σταυρώσουν αν δεν ασχοληθείς μαζί τους, τουλάχιστον το απόγευμα.

Ζυγός

Αν και μία διάθεση για εκδρομή, έξοδο και γενικά κάποιου είδους διασκεδαστική ασχολία θα υπάρχει, μην βιαστείς να το δέσεις κόμπο γιατί κάτι μου λέει ότι μπορεί τα πράγματα να έχουν απρόοπτη έκβαση. Ειδικά αν είναι να ταξιδέψεις, σκέψου το διπλά. Καλύτερα πέρνα ένα χαλαρό πρωινό γιατί το απόγευμα θα χρειαστεί να αρχίσεις να επικεντρώνεσαι στα προβλήματα της καθημερινότητας πάλι.

Σκορπιός

Τα κέφια σου μάλλον θέλουν γερανό για να σηκωθούν από τα πατώματα όπου φαίνεται ότι είναι κολλημένα το πρωί. Προτείνω να σταματήσεις το κλάμα γιατί κάτι δεν πάει καλά στο οικογενειακό περιβάλλον κι εσύ αισθάνεσαι απαίσια. Αντ’ αυτού άρχισε να προγραμματίζεις κάτι αρκούντως διασκεδαστικό για το βράδυ για να μην βασιστείς στο αλκοόλ για να περάσεις καλά.

Τοξότης

Ξυπνάς με φιλόδοξα σχέδια να κυκλοφορήσεις, να δεις φίλους, να συζητήσετε κτλ. Προτείνω να αναδιαμορφώσεις λίγο το σχέδιο σε συζήτηση, αλλά διαδικτυακή, διασκέδαση, αλλά στο κρεβάτι σου και σουλάτσα, από τον καναπέ στο ψυγείο και πάλι πίσω. Η δραστηριότητα κλειδί για σήμερα είναι η οριζοντίωση και το σεξ.

Αιγόκερως

Αν σου μπει να βγάλεις από την μέση μερικές δουλειές που κανονικά πρέπει να γίνουν αύριο, απλά μην το κάνεις γιατί οι πιθανότητες επιτυχίας και ολοκλήρωσης είναι πολύ πολύ χαμηλές. Αντιθέτως, προγραμμάτισε να δεις κανένα θέατρο, σινεμά, να πας να ακούσεις μουσική, να μιλήσεις με κόσμο για ελαφριά πράγματα και να θυμηθείς γιατί δεν είσαι ρομπότ.

ΥΔροχόος

Το πρωινό ξύπνημα συνδυασμός λούνα παρκ-έχω-την-γοητεία-του-Τζέημς-Μποντ-ή-της-Τζέσικα-Ράμπιτ είναι πολύ ωραίο πράγμα και φυσικά και να βολτάρεις για καφέ και να φλερτάρεις, απλά μην περιμένεις ιδιαίτερα αποτελέσματα. Προς το βραδάκι βέβαια  ασχολήσου λίγο και με τις υποχρεώσεις σου, ειδικά όσες έχουν οικονομικές προεκτάσεις.

Ιχθύς

Δεν σε αδικώ που Κυριακή πρωί δεν θέλεις να κουνηθείς από το κρεβάτι για κανέναν λόγο και κανέναν άνθρωπο και μάλιστα έχεις πάθει και μία παλινδρόμηση στο σύνδρομο κάτω-από-την-μαγική-κουβέρτα-τίποτα-δεν-μπορεί-να-με-αγγίξει. Ευτυχώς μέχρι το απόγευμα το ξεχνάς και αρχίζεις να τρώγεσαι για να κυκλοφορήσεις ή να κάνεις τέλος πάντων κάτι που σε εκφράζει πραγματικά. Να κάνεις.



galsnguys.gr