Σελίδες

Ανοιξιάτικα Ζώδια για τον Μάρτιο

Μια κακή στάση ζωής είναι σαν το σκασμένο λάστιχο, δεν μπορείτε να πάτε πολύ μακριά μέχρι να το αλλάξετε. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΖΩΔΙΑΚΙΑ...


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια ηρεμία από την οποία μπορεί να αντλήσετε δυνάμεις. Είναι πιθανόν με τον τρόπο σας να απομονωθείτε για λίγο γιατί θα χρειάζεστε την ησυχία σας. Ο ύπνος πάντως δεν θα σας βλάψει, αντίθετα θα σας κάνει πολύ καλό.
Έρωτας: Είστε ευάλωτοι και ευαίσθητοι απέναντι σε έναν Παρθένο που μπορεί να σας χρειάζεται για ένα θέμα που έχει πολύ προσωπικό. Η σχέση επίσης με Ζυγό μπορεί να μην σας δίνει αυτά που έχετε ανάγκη και να παραμυθιάζεστε κατά κάποιο τρόπο λόγω της αδυναμίας σας να δείτε την αλήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά: Η ευαισθησία σας πιθανόν να σας παρακινήσει να κάνετε κάποια πράγματα που άλλες φορές δεν τα θεωρούσατε σοβαρά. Όμως να σκέφτεστε ότι κάτι σας ανήκει και θα πρέπει να το πάρετε πίσω. Ένας φίλος Ιχθύς μπορεί να σας ευαισθητοποιήσει και να κινηθείτε σύμφωνα με τις συναισθηματικές του διαθέσεις.
Έρωτας: Η θετική σας στάση απέναντι σε ένα Παρθένο θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Η συναισθηματική σας γαλήνη θα βοηθήσει στο να αποφύγετε κάποιες σκληρές συμπεριφορές κυρίως από έναν Σκορπιό ή μεγαλύτερο πρόσωπο από εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Γενικά: Είστε αρκετά ευάλωτοι και για αυτό θα βρεθείτε αντιμέτωποι με καταστάσεις που ίσως να σας παρασύρουν και να βγάλετε την μεγάλη σας εσωτερική ευαισθησία. Επειδή θα υπάρχουν πολλές προσκλήσεις και καλέσματα καλό είναι να διαλέξετε που ακριβώς θα πάτε γιατί θα γίνουν κάποια αφελή λάθη από την πλευρά σας.
Έρωτας: Η προσωπική σας ζωή είναι κάπως μπερδεμένη για αυτό μην βασίζεστε σε πρόχειρες κρίσεις ή σε γνώμες άλλων οι οποίες σας δηλητηριάζουν. Χρειάζεστε να είστε δυνατοί για να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις. Η ευαισθησία θα κτυπήσει κόκκινο για αυτό να είστε προσεκτικοί με τις κρίσεις σας. Η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ θα περάσει από τα σαράντα κύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Γενικά: Έχετε θετική διάθεση για αυτό χειρίζεστε όλες σας τις προσωπικές υποθέσεις με μεγάλη άνεση. Η τέχνη, η καλλιτεχνία, η ποιότητα και γενικά το οτιδήποτε σας κάνει να είστε δυνατοί αλλά και να ενθαρρύνετε το καλό στην ζωή σας θα είναι το κίνητρο για να βγείτε από τα αδιέξοδα.
Έρωτας: Η ηρεμία πάντα βοηθάει στο να καλύψετε κάποια κενά τα οποία πιθανόν δεν βοηθούν την σχέση με έναν Παρθένο. Μπορεί βέβαια να μην έχει λυθεί ακόμα η όλη παρεξήγηση μεταξύ σας αλλά αν αποφασίσετε να δώσετε ο ένας στον άλλον εξηγήσεις θα είναι κάτι που θα σας αλαφρώσει.


ΛΕΩΝ


Γενικά: Παραμένετε ονειροπόλοι αλλά ελαφρώς αδρανείς 
και δεν μπορείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Η ψυχική σας ισορροπία μετράει πάνω από όλα και ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερη αυτογνωσία.
Έρωτας: Όσο και να κρατιέστε τελικά δεν θα αντέξετε να μην μιλήσετε με έναν Ιχθύ που τον γνωρίζετε από το παρελθόν. Είτε εσείς είτε το άλλο πρόσωπο με τον τρόπο του θα σας κάνει να συζητήσετε και να εκμυστηρευτείτε ακόμα και τα προβλήματά σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Γενικά: Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σας θα σας παρασύρει σε πολλές δηλώσεις και υποσχέσεις που αφορούν στα πολύ στενά σας πρόσωπα. Το ότι θέλετε να βοηθήσετε αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε χάσει την ποιότητά σας. Απλά, έχετε αποφασίσει να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη με τους συνεργάτες σας.
Έρωτας: Η δοκιμαστική σχέση που έχει ξεκινήσει σαν πείραμα προκειμένου να δείτε αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι απλώς φίλος ή κάτι παραπάνω για σας, θα σας φέρει αποτέλεσμα αλλά με δύσκολο τρόπο γιατί δεν ξεκολλάτε από τις παλιές συνήθειες. Η επαφή με τον Ιχθύ είναι πολύ δύσκολη γιατί θα στριμωχθείτε και δεν θα ξέρετε ποιο είναι το σωστό και το λάθος.


ΖΥΓΟΣ


Γενικά: Είστε πολύ αναστατωμένοι και ο λόγος είναι ότι δεν θέλετε με το έτσι θέλω να συμφωνήσετε με ένα πρόσωπο ή ακόμα και μια ομάδα. Με τον τρόπο τους, τα λεγόμενά τους ή τα ενδιαφέροντα σας θα σας απομακρύνουν. Και να περνάτε καλά, όλο και κάτι θα εμφανίζεται που θα σας μπλέκει.
Έρωτας: Η σχέση με Ιχθύ δεν σας πιέζει αλλά συνήθως δεν βλέπετε την αλήθεια, αν δηλαδή με αυτή την σχέση μπορείτε να συνεχίσετε ή να πάρετε απόφαση τελικά να μην είστε μαζί. Καλό να ακολουθήσετε την καρδιά σας σε συνδυασμό με την λογική σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Γενικά: Θα σας πιάσει μια γλυκιά νοσταλγία και ίσως να σκαλίσετε ντουλάπια και μπαούλα για να βρείτε αντικείμενα ή φωτογραφίες που σας ενώνουν συναισθηματικά με το παρελθόν. Η δημιουργική σας δράση θα είναι ωφέλιμη για όλους. Η θετική σκέψη για τα παιδιά αλλά και η σχέση μαζί τους μπορεί να σας ξυπνήσει μνήμες και να έχετε και εσείς την ανάγκη δικής σας οικογένειας. Αν το προσπαθήσετε, θα περάσετε πολύ όμορφα.
Έρωτας: Όταν έχετε εσωτερική ηρεμία εύκολα δημιουργείτε μια σταθερότητα που την μεταφέρετε και στους άλλους. Μπορεί να βγείτε και να πιείτε παραπάνω. Αν δεν είστε έτοιμοι, μην τάξετε πολλά. Όταν το θέλετε μαγνητίζετε και κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Η σχέση με Καρκίνο θα είναι πολύ καλύτερη από άλλες φορές. Η προσωπικότητά σας πάντως θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων, κυρίως των γεννημένων το πρώτο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Γενικά: Έχετε ευαισθησίες οι οποίες σας πηγαίνουν κάπως πιο μακριά από την δική σας πραγματικότητα χωρίς να σημαίνει ότι εσείς είστε αμέτοχοι και αδιάφοροι. Αντιθέτως, είστε άτομα με μεγάλη αγάπη για τους γύρω σας και ίσως μερικές φορές από την αφέλεια σας χρειάζεστε μεγαλύτερη προστασία. Ίσως σήμερα να θέλετε να κοιμηθείτε παραπάνω ή να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενοχλούν μέσα στο σπίτι.
Έρωτας: Η ιδεαλιστική πλευρά της σχέσης είναι αυτό που σας ενδιαφέρει. Η σχέση με έναν Ιχθύ θα σας ευαισθητοποιήσει περισσότερο γιατί θα έχετε κοινά σημεία αναφοράς. Προσπαθήστε όμως να ξεπεράσετε ένα σημείο δυσκολίας που έχετε μεταξύ σας που είναι η εναλλαγή διαθέσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γενικά: Έχετε αποφασίσει να λύσετε όλες τις διαφορές σας με πρόσωπα από το παρελθόν που μέχρι πρόσφατα το θεωρούσατε πολύ δύσκολο και θα δώσετε προτεραιότητα σε μια φιλία η οποία είχε σταματήσει από διαβολές τρίτων. Η σχέση με ένα συγγενικό πρόσωπο θα είναι πολύ καλύτερη από άλλες φορές και αυτό θα σας ανακουφίσει. Ένα μικρό ταξίδι που έχετε αποφασίσει να κάνετε, πιθανόν να σας κάνει καλό και κυρίως αν είναι στην θάλασσα.
Έρωτας: Είστε σε φάση που θέλετε να εκφράσετε τον ψυχισμό σας με στόχο να αλλάξετε την σοβαρή σας εικόνα και να δείξετε ότι έχετε και εσείς βαθιά συναισθήματα αλλά φοβάστε ότι θα παρεξηγηθείτε ή θα δώσετε περισσότερο αέρα από αυτόν που χρειάζεται. Ο Παρθένος είναι ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει άμεσα, όμως αν δεν κάνει αυτός το πρώτο βήμα ίσως φοβηθείτε να κάνετε εσείς το κάτι παραπάνω για αυτό θα περιοριστείτε σε γενικές συζητήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Γενικά: Έχετε κάποια προσωπικά στοιχεία, πολύ καλά κρυμμένα τα οποία θα βγάλετε και ίσως δείξετε ένα πρόσωπο περισσότερο συναισθηματισμό και ευαίσθητο. Μερικές φορές σας αρέσει να διεκδικείτε αυτά που έχετε στο μυαλό σας και πιθανόν να εμφανιστεί μια καινούργια προοπτική που θα σας φέρει κάτι πολύ προσωπικό και συγχρόνως βιωματικό. Και είναι αυτό που χρειάζεστε άμεσα.
Έρωτας: Η συμπεριφορά σας είναι μερικές φορές περισσότερο επικοινωνιακή και λιγότερο συναισθηματική, τώρα όμως θα αλλάξετε και θα πείτε αυτά που σας ενοχλούν. Ακόμα αν ζηλεύετε, θα το εκφράσετε και ίσως αυτό να δημιουργήσει εκπλήξεις στο πρόσωπο που είστε μαζί. Η σχέση με Καρκίνο και Σκορπιό σίγουρα θα είναι καλύτερη.


ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Η Νέα Σελήνη σας δίνει πράγματα που θα πρέπει να τα αξιολογήσετε τελείως διαφορετικά από άλλες φορές. Ίσως να χρειάζεται να μπείτε πιο βαθιά στην ψυχή σας και να ανακινήσετε πιο λεπτές χορδές οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολες γιατί μπορεί να σας πονάνε. Σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας κάνει πολύ καλό. Οι αποφάσεις σας θα είναι πάντως πιο μαλακές σε σχέση με τον εαυτό σας.
Έρωτας: Η ηρεμία και η γαλήνη που νιώθετε αυτές τις ημέρες μπορεί να μεταδοθεί σαν ένα σύννεφο στο άλλο πρόσωπο. Φροντίστε να μην χάσετε όμως αυτή την νηφαλιότητα από ενέργειες τρίτων. Η επαφή με Καρκίνο ή Παρθένο θα σας κάνει πολύ καλό.


astrology.gr