Σελίδες

Τα φώτα έσβησαν σε όλο τον κόσμο για την Ώρα της Γης.




Πάνω από 7.000 πόλεις σε όλο τον κόσμο βυθίστηκαν στο σκοτάδι για να δηλώσουν την υποστήριξή του στην Ώρα της Γης, του παγκόσμιου κινήματος που οργανώνεται από την περιβαλλοντική οργάνωση WWF για να ευαισθητοποιήσει όλους τους πολίτες απέναντι στο θέμα της κλιματικής αλλαγής και των επιπτώσεών της στο περιβάλλον
. Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ενθαρρύνθηκαν να σβήσουν όλα τα φώτα στις 8.30 το βράδυ. Με την διαφορά όμως της ώρας, όπως στην Σανγκάη και το Σίδνεϊ που έσβησαν τα φώτα πριν από τον υπόλοιπο πλανήτη, είχαμε την τύχη να δούμε παράξενες εικόνες σε αυτές τις πολυσύχναστες μητροπόλεις.
Η συμβολή του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν ιδιαίτερα σημαντική σε αυτή την εκδήλωση, και σημαντικά αξιοθέατα, όπως το Big Ben, τα κτίρια του Κοινοβουλίου, τα Ανάκτορα του Buckingham, η Tower Bridge, το The London Eye, το Κάστρο του Εδιμβούργου αλλά και των Windsor, βυθίστηκαν στο σκοτάδι. Όσο για τον φετινό πρεσβευτή της Ώρας της Γης, δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο σούπερ ήρωα Spiderman, τον οποίο υποδύεται στο επερχόμενο blockbuster The Amazing Spiderman 2 ο Andrew Garfield.



 
 
joytv.gr