Σελίδες

Το πουκάμισο κάνει δυναμικό come back στην Άνοιξη


Αν έχεις συνδυάσει το πουκάμισο με τα σοβαρά λουκ του γραφείου, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Δες τους πιο μοντέρνους τρόπους για να φορέσεις το κλασσικό σου πουκάμισο τώρα την άνοιξη!

Κομψό, διαχρονικό και σοφιστικέ! Το λευκό πουκάμισο, και όχι μόνο, προσφέρεται για αμέτρητους στιλιστικούς πειραματισμούς και είναι κρίμα να το φοράς μόνο στο γραφείο. Δες με τι μπορείς να το συνδυάσεις για στιλάτα και φρέσκα ανοιξιάτικα λουκ

1. Με pencil φούστα

Μην πάει το μυαλό σου στην κλασική μαύρη. Σίγουρα έχεις μια τζιν στη ντουλάπα σου που έχεις καιρό να τη φορέσεις. Βάλε το πουκάμισο από μέσα και συνδύασε τη με μπαλαρίνες σε flashy χρώμα και έναν oversized φάκελο. Να θυμάσαι ότι όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι η απόχρωση του ντενιμ τόσο πιο φρέσκο φαίνεται το σύνολο.

2. Με σορτς

Για ένα ανάλαφρο λουκ, βάλε το πουκάμισό σου με ένα σορτς. Μπορεί να επιλέξεις ένα υφασμάτινο για ένα preppy λουκ, συνδυασμένο μια μια τσάντα με αλυσίδα και μπαλαρίνες ή ένα τζιν σορτς δίνοντας ακόμα πιο casual ύφος στο λουκ σου.

3. Με μίνι φούστα

Η πιο girly εκδοχή! Επέλεξε μια φούστα που να πιάνει σχετικά ψηλά στη μέση και βάλε το πουκάμισο από μέσα. Προτίμησε φλοράλ prints ή μια πλισέ φούστα σε έντονο χρώμα και συνδύασε τες με μπαλαρίνες το πρωί και ψηλοτάκουνες γόβες το βράδυ! Ένα μεγάλο κολιέ και μια τσάντα φάκελος θα απογειώσουν το λουκ.

4. Με τζιν

Εδώ οι επιλογές είναι πολλές αναλόγως το σωματότυπο σου. Μπορείς να συνδυάσεις το πουκάμισό σου με ένα skinny τζιν και ψηλοτάκουνες γόβες για ένα απόλυτα σέξι λουκ. Σε αυτή τη περίπτωση είναι καλύτερα το πουκάμισο να είναι σε loose γραμμή και όχι εφαρμοστό. Μπορείς να φορέσεις ένα τζιν σε boyfriend γραμμή και ένα ζευγάρι πέδιλα, προσοχή όχι λεπτεπίλεπτα αλλά χοντροκομμένα ή booties. Τέλος, για ένα λουκ επηρεασμένο από τα '70s, βάλε του πουκάμισό σου μέσα από ένα ψηλόμεσο τζιν σε γραμμή καμπάνα. Συνδύασε το με πλατφόρμες και ένα πλατύγυρο καπέλο για ένα απόλυτα bohemian λουκ.