Σελίδες

New arrival: Η Converse σας φέρνει την οικογένεια Simpson...




Άλλη μια special εκδοχή των Chuck Taylor All Star προστέθηκαν στη συλλογή της γνωστής εταιρείας αθλητικών. Τα πρώτα Convics σχεδιάστηκαν το 1947 κι από τότε έχουμε δει διάφορες συνεργασίες να αποτυπώνονται πάνω στο πανί, όπως με τους The Ramones, AC/DC, Metallica, The Clash, Ozzy Osbourne, Jimi Hendrix,Green Day και άλλους.

Πρόσφατα η Converse ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την πιο μακροχρόνια σειρά κινουμένων σχεδίων. Η οικογένεια Simpson- ο Homer, η Marge, ο Bart, η Lisa και η Maggie κλείνουν τα 24 και θα μας προσφέρουν αστείες φιγούρες με γραφικά σε έντονα χρώματα που αντανακλούν το πνεύμα και το χιούμορ της εκπομπής καθώς και τις πιο αστείες γκριμάτσες πάνω στα παπούτσια του basketball.


Διαθέσιμα για όλες τις ηλικίες και τα γούστα, τα καινούργια Converse είναι σίγουρο πως θα κάνουν αίσθηση στους απανταχού fans της σειράς και όχι μόνο. Πιο συγκεκριμένα στη σειρά θα βρείτε: Ανδρικό sneaker με τον Homer (μπλε και μαύρο φόντο με τον ήρωα να αναφωνεί “ D’oh!” στη μία μεριά του παπουτσιού και “Woo Hoo!”στην άλλη), ανδρικό και παιδικό Bart sneaker με τον Bart που γράφει: “I will not waste chalk” (μαύρο φόντο, παραπέμποντας στον περιβόητο μαυροπίνακα του Δημοτικού σχολείου του Springfield).

Εσείς κάθεστε ακόμα:




peoplegreece.com