Σελίδες

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Απρίλιο;

Κριοί, Ταύροι, Ζυγοί, Σκορπιοί είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν!

Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα ανά ζώδιο.


ΚΡΙΟΣ
15 Απριλίου
Η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στον άξονα Κριού-Ζυγού θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο και θα τεθούν από την αρχή θέματα σχέσεων, προσωπικών κατευθύνσεων και συνεργασιών. Πάντως, να ξέρεις ότι θα γίνει ένα γενναίο ξεκαθάρισμα και τελικά θα δεις ποιοι αξίζουν να είναι αληθινά δίπλα σου.
27 Απριλίου
Αλλαγή και ξεκινήματα κάτω από καινούργιο πρίσμα. Είσαι υποχρεωμένος/η να ακολουθήσεις την νέα ροή για να ενταχθείς εκεί που σε έχουν περισσότερο ανάγκη. Τα πάντα γύρω σου διαφοροποιούνται και το σημαντικότερο: αλλάζεις εσύ. Να προσέξεις ιδιαίτερα τις βιαστικές αποφάσεις, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να ανακόψεις τον αυθορμητισμό του ζωδίου σου. Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα σπάσεις όλες τις αλυσίδες από τα κακώς κείμενα.

ΤΑΥΡΟΣ
29 Απριλίου
Νέα Σελήνη μαζί με έκλειψη. Θα παραμείνεις σταθερός/ή στις απόψεις σου και γενικά σε οτιδήποτε αφορά την προσωπική σου ζωή. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο δεν χρειάζεται να εμμένετε ή να είστε απόλυτοι σε οτιδήποτε κάνετε.

ΖΥΓΟΣ
15 Απριλίου
Η Σεληνιακή έκλειψη μαζί με τη Πανσέληνο που θα γίνει στον άξονα του ζωδίου σου θα ταρακουνήσει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο αλλά δεν θα είναι και τόσο δύσκολη, γιατί -κυρίως για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο- τους βοηθά να αναγνωρίσουν ποιος τελικά τους κάνει και ποιος όχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
29 Απριλίου
Νέα Σελήνη και Έκλειψη μαζί. Σίγουρα θα βγουν στην επιφάνεια έντονες υλικές ανάγκες, ανασφάλειες αλλά και απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από σύντροφο ή από συνεργασίες. Για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, θα είναι τελικά μια κίνηση που θα βγει σε καλό.

www.astrology.gr