Σελίδες

ΖΩΔΙΑ: Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για την Μεγάλη Εβδομάδα;




Τι λένε τα άστρα από 12 έως 18 Απριλίου;
ΚΡΙΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας κάνει ακόμα πιο παρορμητικούς και θα σας είναι δύσκολο να κρύψετε συμπάθειες, αντιπάθειες και συναισθήματα, ακόμα και αν οι συνθήκες απαιτούν να είστε περισσότερο διπλωματικοί.
Τα προγράμματα που τρέχετε απαιτούν από εσάς να είστε σε μόνιμη κίνηση για να προλάβετε τους χρόνους ολοκλήρωσής τους και οι περισσότεροι θα καταφέρετε να κάνετε Ανάσταση ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα του τόσου τρεξίματός σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Λίγο περισσότερο απόμακρους και αποστασιοποιημένους από όσο επιτάσσουν οι μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, θα σας κάνει η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης. Η πρώτη σας ανάγκη θα είναι μόνο να ξεκουραστείτε και οι μέρες θα σας δώσουν, από τα μισά της εβδομάδας και μετά, την ευκαιρία να χαλαρώσετε. Ωστόσο, μέχρι και το Σάββατο, συχνά πικρές νοσταλγικές σκέψεις θα σας ρίχνουν ψυχολογικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετά έξοδα και πιθανά κάποιες διαφωνίες με τους ανθρώπους που είναι κοντά σας και με το σύντροφό σας θα σας φέρει η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης. Αρκετοί δεν θα δεχτούν τις απόψεις και τις προτάσεις σας. Ομως από την Παρασκευή και μετά θα έχετε μια ευχάριστη απολαβή, είτε οικονομική είτε συναισθηματική, που θα σας ανανεώσει ψυχολογικά. Οι μέρες έχουν αυξημένη κοινωνικότητα και οι περισσότεροι θα βρεθείτε καλεσμένοι σε χώρους φίλων τις μέρες του Πάσχα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα οικογενειακό θέμα που θα μπορούσε να αφορά και τους γονείς σας. Μικρές μετακινήσεις θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά και από τα μέσα της εβδομάδας θα έχετε περισσότερη διάθεση να ασχοληθείτε με το σχεδιασμό αυριανών σας κινήσεων, καθώς τα επαγγελματικά σας θα ξεμπλοκάρουν αυτό το μήνα και θα σας επιτρέψουν να κάνετε κάποια σημαντική κίνηση μετά το Πάσχα.

ΛΕΩΝ
Η τάση σας είναι να απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν και θα κάνετε κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Προσέξτε τη σκληρότητα του λόγου σας γιατί γεννά αντιπάθειες, κάτι που τελικά δεν σας συμφέρει σε αυτή τη φάση της ζωής σας. Η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας οδηγήσει σε ρεαλιστικά συμπεράσματα που, ακόμα και αν δεν σας χαροποιούν ιδιαίτερα, μπορούν να σας προστατέψουν από λανθασμένες κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας σπρώξει σε υπερβολές, πιθανά και σε σπατάλες, προκειμένου να κερδίσετε εντυπώσεις και συμπάθειες. Ομως πίσω από αυτό θα είστε καχύποπτοι απέναντι στους γύρω σας, κτητικοί και απαιτητικοί, με αποτέλεσμα να τους κουράσετε. Πολύ πιο θετικό το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, που θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ρεαλιστικά τις καταστάσεις και να λειτουργήσετε περισσότερο ομαδικά και συντροφικά.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ηλιος και ο Ερμής από το φιλικό σας Κριό σάς δίνει την ευελιξία και τη διπλωματικότητα που απαιτούν οι περιστάσεις μαζί με μια ακαταμάχητη γοητεία που θα κάνει πιο εύκολα απ' ό,τι αρχικά δείχνουν τα πράγματα. Η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας δείξει ότι όταν ανακατεύονται πολλές γνώμες σε προσωπικά σας θέματα, το αποτέλεσμα μόνο ικανοποίηση δεν σας προσφέρει. Αναγκαίο να είστε συνεργάσιμοι αυτό τον καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας αγχώσει πρόσκαιρα και αυτό από αιτίες που αφορούν τρίτους και όχι εσάς. Εξαιρετική κατά τα λοιπά η Μεγάλη Εβδομάδα, δίνει χαρές σε πολλούς και ευκαιρίες για συναισθηματικά αλλά και υλικά κέρδη στους γεννημένους στις 9 Νοεμβρίου, ενώ κάποιοι θα συναντήσετε άτομα που μπορούν να προωθήσουν τα συμφέροντά σας και άτομα που μπορούν να μεσολαβήσουν υπέρ σας ώστε να έχει θετική κατάληξη μια σημαντική ιδέα, υπόθεση ή πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εξαιρετική από κάθε άποψη η Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σας τα πράγματα θα πάνε περισσότερο από καλά ειδικά από την Πέμπτη και μετά, ενώ Παρασκευή και Σάββατο θα είστε η ψυχή της παρέας. Η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας ανεβάσει ψυχολογικά, καθώς θα επιβεβαιώσει κάποιες σκέψεις ή απόψεις σας σχετικά με μια εξέλιξη ή την κρίση που είχατε δηλώσει για ένα θέμα και κάποιοι σας αμφισβήτησαν πρόσφατα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο οικογενειακός χώρος θα εξακολουθήσει να βγάζει σε πολλούς προβλήματα και κάποιοι θα θέλετε πώς και τι να ξεφύγετε τις μέρες αυτές, γι' αυτό θα είστε ανοιχτοί στις προτάσεις και με τις βαλίτσες έτοιμες ακόμα και για ολιγοήμερα ταξίδια. Η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα κάνει πιο έντονα τα θέματα που υποβόσκουν και σας προβληματίζουν καιρό. Συναισθηματικά το θετικό κλίμα, που έχει αναπτυχθεί από την κατανόηση που δείχνετε στα αιτήματα των συντρόφων σας, συνεχίζει και βοηθά να περάσετε πολύ καλά το Πάσχα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας φέρει μικρές αναστατώσεις σε ό,τι αφορά τα προγράμματα που πιθανά άλλοι καθορίζουν για εσάς τις μέρες αυτές. Ηλιος και Ερμής βοηθούν τις μετακινήσεις και τις συναντήσεις σας, ενώ τις μέρες αυτές πολλοί θα πάρετε ένα δώρο που θα σας ενθουσιάσει ή θα σας συγκινήσει. Κοινωνικοί θα είστε από την Πέμπτη και μετά και χωρίς ιδιαίτερα θέματα δείχνει να εξελίσσεται το Σαββατοκύριακό σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Και μόνο η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας φτάνει για να βλέπετε πιο αισιόδοξα το αύριο. Οι πιο πολλοί θα τα πάτε θαυμάσια και οι γεννημένοι από 28/2ου έως και 9 Μαρτίου έχετε να περιμένετε μέσα στην εβδομάδα και ένα συναισθηματικό ή και υλικό κέρδος που θα σας ανανεώσει ψυχολογικά. Η σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα σας φέρει περισσότερο άγχος σε σχέση με την πίεση του χρόνου και τις δουλειές που πρέπει να ετοιμάσετε ώστε να ξεφύγετε νωρίς αυτή την εβδομάδα.

athensmagazine.gr