Σελίδες

Τι λένε τα άστρα για την περίοδο αυτή...





Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα και καμία γενική πρόβλεψη δεν μπορεί να έχει την ακρίβεια της προσωπικής. Συνεπώς,  δείτε τα παρακάτω ως οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της εβδομάδας σας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Κριός

Στ” άρματα, στ’ άρματα, εμπρός στον αγώνα, αφού η εκρηκτική επίδραση της Νέας Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο σου την Κυριακή συνεχίζεται αμείωτη την Δευτέρα και κάνει απαραίτητη μία προειδοποιητική επιγραφή «handle with care» πάνω από το κεφάλι σου για τον ερωτικό σου σύντροφό, αλλά και για τους συνεργάτες σου. Οι εντάσεις υποχωρούν κάπως στο μέσο της εβδομάδας γιατί ανεβαίνεις στο τραίνο της οικονομικής ανησυχίας και σου τελειώνει ο χρόνος για να ασχολείσαι με παιδιάστικα πείσματα. Την Παρασκευή η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά, αλλά αν δεν είσαι εισοδηματίας ή μούσα κατ” επάγγελμα ενδέχεται να απηυδήσεις με μία γενική ασυνεννοησία και ένα μπέρδεμα στις μετακινήσεις σου. Επίσης έχε τον νου σου γιατί μία κρούση από τον πρώην που καλά θα κάνει να μείνει πρώην είναι παραπάνω από πιθανή. Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου και κάνει το Σαββατοκύριακο μακράν το καλύτερο κομμάτι της εβδομάδας σου, δίνοντας σου διάθεση να ασχοληθείς με ότι και όποιους αγαπάς (αρκεί να μην έχεις αποφασίσει ήδη να ξαναπροσπαθήσεις με τον πρώην που λέγαμε).

Ταύρος

Η διάθεσή σου παίρνει το τρομακτικό τρενάκι του λούνα παρκ και οδεύει τάχιστα προς το έδαφος, αφού αισθάνεσαι μέσα σου να γίνεται το έλα να δεις και σύρε να ακούσεις αλλά δεν ξέρεις ακριβώς για ποιόν λόγο, ούτε και ακριβώς πως να το εκφράσεις. Ρίξ’το σε ότι τεχνικές και τρικ χαλάρωσης γνωρίζεις γιατί το τελευταίο που θέλεις είναι η κακή διάθεση να σου δημιουργήσει και σωματική αδιαθεσία, Δευτέρα είναι, θα περάσει. Στα μέσα της εβδομάδας, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, αισθάνεσαι σαφώς καλύτερα και είναι ευκαιρία να κανονίσεις τις επαγγελματικές σου συναντήσεις γιατί την Πέμπτη προβλέπεται ότι η πίεση θα είναι στα κόκκινα. Το τέλος της εβδομάδας καταφτάνει με ένα σοβαρό αίτημα για χαλάρωση και ξεκούραση και καλά θα κάνεις να το ακούσεις. Ειδικά την Παρασκευή μην παρασυρθείς από τα παρακάλια των φίλων και το τάμα τους να πάνε γονατιστοί στην Τήνο εάν δεν έχεις εσύ διάθεση να βγεις.

Δίδυμοι

Μοιάζεις με αντιδραστήρα που παράγει ιδέες και χρωματιστές φουσκάλες στην αρχή της εβδομάδας και κακώς θα κάνει οποιοσδήποτε πάει να ανακόψει τον δημιουργικό σου οίστρο ή έστω την ανάγκη σου να γοητεύσεις και να γοητευτείς μέχρι τελικής πτώσεως από το αντίθετο φύλο. Απόλαυσέ το όσο κρατάει γιατί το μέσο της εβδομάδας σε προσγειώνει στην πραγματικότητα. Χρειάζεται να επιστρατεύσεις όλη σου την θέληση καθώς και την πειθαρχία για να μπορέσεις να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σου παρουσιάζονται και έχουν να κάνουν κυρίως με την διαχείριση της καθημερινότητάς σου αλλά και με το αν τελικά αυτά που πίστευες ως τώρα σε βοηθάνε να είσαι καλά. Κουράγιο γιατί βρεις δεν βρεις την άκρη με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου την Παρασκευή ανακτάς την αισιοδοξία σου και είσαι πανέτοιμος για νέες ιδέες, φλερτ, ακόμη και για ένα ταξιδάκι αν το σηκώνει το πορτοφόλι σου (έμφαση στο αν).

Καρκίνος

Η εβδομάδα αρχίζει με hardcore κολυμβητική προπόνηση αφού αισθάνεσαι ότι κολυμπάς ενάντια στο κύμα στην δουλειά και ακόμη και οι πιο φιλότιμες προσπάθειες σου, σκάνε στα μούτρα σου. Σταμάτησε να προσπαθείς τόσο πολύ και να θυμάσαι ότι αν βλέπεις γύρω σου ένα εχθρικό σύμπαν, αυτό θα έχεις. Μεσοβδόμαδα χαλαρώνεις κάπως και είναι ευκαιρία να βρεθείς με την ευρύτερη οικογένεια για μία ένεση αυτοπεποίθησης, γιατί η σχέση σου είναι σε φάση «απαιτήσεις, πίεση» παρά «καρδούλες, λουλουδάκια». Σταθερή αξία παραμένουν οι φίλοι τους οποίους βέβαια πρέπει να χρησιμοποιήσεις με μέτρο για να μην σου τελειώσουν, ειδικά αν πρέπει η συνάντησή σας να εστιαστεί στο θέμα γκρίνια. Στο τέλος της εβδομάδας τα ενεργειακά σου επίπεδα θέλουν λοστό για να ξεκολλήσουν από το πάτωμα και συνιστώ ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις εναλλακτικές τεχνικές για να το πετύχεις, διαλογισμός, yoga, ρέικι, επαφή με την φύση, είναι όλα σύμμαχοί σου. Κάνε ελαφρύ πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο χωρίς πολύ ξενύχτι και κατάχρηση.

Λέων

Δεν είναι να απορεί κανείς που δυσανασχετείς με την έναρξη της εργασιακής εβδομάδας αφού ο απόηχος της Νέας Σελήνης που πυροδότησε τον ένατο ηλιακό σου οίκο την Κυριακή σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με πραγματικά οτιδήποτε αρκεί να μην είναι δουλειά ή πρακτικό και δεν είναι καθόλου ιδέα σου ότι αισθάνεσαι περαιτέρω μία υπνηλία και μία απογοήτευση με την καθημερινότητά σου. Πάρε επειγόντως ένα βιβλίο αυτοβοήθειας από το ράφι ή ρίξ” το στην φιλοσοφία και τον διαλογισμό γιατί οι απαιτήσεις της καριέρας σου και της οικογένειας σου, με πρωταγωνιστή τον σύντροφό σου επανέρχονται δριμύτερες στο προσκήνιο και θα χρειαστείς ότι μπορείς να μαζέψεις σε φίλτρο ζεν για να τις αντιμετωπίσεις. Το τέλος της εβδομάδας προστάζει να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου και τους φίλους σου και ιδιαίτερα να επενδύσεις σε σεξ με τον πρώτο για να αποφύγεις πιθανή παγωμάρα και λεκτικά ξεκοιλιάσματα.

Παρθένος

Αν καταφέρεις και πας τελείως κόντρα στην φύση σου και εγκαταλείψεις προς στιγμήν την ανάγκη ελέγχου για να αφεθείς στην ροή, ίσως καταφέρεις να καταλάβεις ότι οποιαδήποτε ανατροπή κι αν βλέπεις σε εισοδήματα που έχεις από τρίτους και θεωρούσες δεδομένα, είναι προς όφελος σου. Χρησιμοποίησε την δημιουργικότητά σου και άρχισε να δρομολογείς τα σχέδια σου, όσο τρελά κι αν σου φαίνονται. Πρόσεξε ιδιαίτερα στις οικονομικές σου συνεργασίες για να μην είσαι το τέλειο θύμα για εξαπάτηση. Μην πτοείσαι επειδή αισθάνεσαι ότι θέλεις να κάνεις πράγματα για να βελτιώσεις τον εαυτό σου και δεν έχεις χρόνο, είναι ευκαιρία να καταλάβεις τι τελικά αξίζει για σένα. Το τέλος της εβδομάδας έρχεται να σου βάλει ψύλλους στα αυτιά για το αν η καριέρα σου αλλά και η σχέση σου είναι άξιες συνέχειας. Για να αποφασίσεις προσπάθησε να καταλάβεις πόσο πρέπει να τις εξιδανικεύεις για να σε ικανοποιούν. Ίσως ένα προσωρινό ξεβόλεμα να είναι απαραίτητο για την μακροπρόθεσμη ικανοποίησή σου τελικά.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη της Κυριακής υποδαύλισε τις ήδη υπάρχουσες εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον και ιδιαίτερα στην σχέση σου και σε κάνει να σκέφτεσαι να κάνεις μία ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου προς την ελευθερία σου. Εάν αυτή είναι προϊόν ωρίμου σκέψεως και όχι του τελευταίου καυγά, ναι να προχωρήσεις, ειδάλλως, ωρίμασε σε παρακαλώ. Το μέσον της εβδομάδας αυξάνει την ερωτική σου διάθεση και σε κάνει να θέλεις να επιδοθείς στο σπορ του σεξ, φλερτ κι ότι άλλο προκύψει και είμαι σίγουρη ότι θα το έκανες μέχρι τελικής πτώσεως εάν ο τραπεζικός σου λογαριασμός δεν θύμιζε την έρημο Γκόμπι στις κακές τις μέρες. Δώσε μία βάση στην καριέρα σου, σταμάτα να αναβάλλεις και μην μπερδεύεις την καλή διάθεση του αφεντικού σου με βλακεία, εάν η δουλειά σου είναι για τα ανάθεμα αργά η γρήγορα θα χρειαστεί να λογοδοτήσεις για αυτό. Και κάν” το όσο έχεις χρόνο γιατί από την Παρασκευή θα είναι αδύνατον να συγκεντρωθείς σε οτιδήποτε δεν τσεκάρει τα κουτάκια «διασκέδαση/ποτό/φλερτ/ανεμελιά».

Σκορπιός

Την υγεία σου και τα μάτια σου και όταν λέω την υγεία σου και τα μάτια σου δεν εννοώ τις ακρότητες σε γυμναστική και διατροφή που νοείς εσύ ως υγεία, αλλά το να σταματήσεις να ηδονίζεσαι μαζοχιζόμενος και να τρέχεις επάνω στον διάδρομο του γυμναστηρίου για να ξεφύγεις την εσωτερική σου αναστάτωση. Λοιπόν, χαλάρωσε σε παρακαλώ, κάνε διαλογισμό, διάβασε φιλοσοφία ζεν, γράψε, ζωγράφισε, χόρεψε και γενικά εκφράσου αντί να βάζεις τον εαυτό σου σε ανήκουστα προγράμματα για να νιώθεις ότι έχεις έλεγχο επάνω του. Δεν έχεις. Ανάμενε μικρό χαμό στην ρουτίνα σου με το που σηκώνεται η αυλαία της εβδομάδας, ειδικά σε συνεννοήσεις, μετακινήσεις και προσπάθησε να μην βγάλεις την δυσαρέσκεια σου σε σύντροφο και συνεργάτες, ειλικρινά, δεν φταίνε αυτοί. Στο τέλος της εβδομάδας επένδυσε σε ρομαντικές, διασκεδαστικές και ερωτικές κινήσεις για να σου φτιάξουν την διάθεση και για να μην αισθάνεσαι ότι η ζωή σου χάνεται κάπου μεταξύ δουλειάς και κολλήματος στην κίνηση.

Τοξότης

Έχεις κάθε λόγο να είσαι χαρούμενος και να έχεις βγάλει τον ασυμμάζευτο, αφού η Νέα Σελήνη της Κυριακής που έγινε μέσα στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο λειτουργεί σαν ένα δυναμό που σε σπρώχνει να κάνεις ότι βλακεία σου κατέβει και στην πορεία να ανατινάξεις τον προϋπολογισμό του μήνα και όποια επίφαση οικονομικής υπευθυνότητάς σου έχει απομείνει. Ευτυχώς την Τρίτη θυμάσαι ότι υπάρχουν και μερικά πρακτικά ζητήματα όπως το τι θα φας, που θα κοιμηθείς κτλ κτλ και προσγειώνεσαι ελαφρώς. Για την ακρίβεια καλό θα ήταν να έχεις τακτοποιήσει ότι σχετικό με λογαριασμούς, δημόσιο και συναφή πριν την Πέμπτη οπότε και η δυνατότητα συνεννόησης με τους γύρω ανθρώπους πλήττεται δραματικά και σε κάνει να νομίζεις ότι σίγουρα κάποιος σε κινηματογραφεί για κωμική εκπομπή. Στο τέλος της εβδομάδας η προσοχή σου στρέφεται στο σπίτι σου και το οικογενειακό σου περιβάλλον, όπου απαιτείται η φροντίδα σου, είτε απέναντί σε πρόσωπο, είτε για το ίδιο το σπίτι σου.

Αιγόκερως

Τα πράγματα στο σπίτι, ειδικά σε σχέση με τους γονείς σου, θυμίζουν ανατολικό Βερολίνο την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου με μία πρόσθετη εσάνς από τις καλές στιγμές του ναύαρχου Κανάρη, ξακουστού για τα μπουρλότα του. Κοινώς, όχι υπέροχα και η εμμονή σου να υπερβάλεις ότι σου συμβαίνει και να νομίζεις ότι το δικό σου πρόβλημα είναι μεγαλύτερο από όλων των υπολοίπων δεν θα βοηθήσει καθόλου. Παράτα τις αλληλοκατηγορίες και επιδίωξε συζήτηση από βάση αμοιβαίας αγάπης. Αν δεν υπάρχει, γιατί ακριβώς ασχολείσαι; Προς το μέσο της εβδομάδας τη διάθεσή σου φτιάχνει είτε γιατί αλλάζεις ριζικά προσέγγισή, είτε γιατί ο ερωτικός σου σύντροφός σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις, να διασκεδάσεις και γενικά να απολαύσεις τις καλές πλευρές της συντροφικότητας. Βέβαια δεν ξεχνάς για πολύ τον υπεύθυνο εαυτό σου, αφού στο τέλος της εβδομάδας τηλέφωνα, email και ένα γενικό επικοινωνιακό κρεσέντο σου θυμίζει ότι χρειάζεται να μεριμνήσεις για την δουλειά και την καριέρα σου.

ΥΔροχόος

Η εβδομάδα ξεκινάει δύσκολα ειδικά αν μέρος της καθημερινότητας σου απαιτεί μετακινήσεις και η δουλειά σου σε φέρνει αντιμέτωπο με email και τηλέφωνα. Εδώ που τα λέμε καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος και για πιθανές αναποδιές ή βλάβες σε μεταφορικό μέσο αλλά και γενικά στα ηλεκτρονικά σου. Έχε λιγάκι τον νου σου στην σχέση σου με τα αδέρφια σου γιατί φαίνεται πως μακροχρόνιες δυσαρέσκειες ετοιμάζονται να βγουν στην επιφάνεια ορμητικά και να σου χαλάσουν την ζαχαρένια σου. Στα μέσα της εβδομάδας σου έρχεται μία αβάσταχτη λαχτάρα για cocooning προφανώς λόγω του ότι οι πιέσεις στον τομέα της καριέρας καλά κρατούν. Σε περίπτωση που μένεις με τους γονείς σου καλό θα ήταν να μην ανοίξεις μέτωπα με παντιέρα τις ανάγκες σου εφόσον ήδη με το να σε φιλοξενούν, σου καλύπτουν μία βασική. Ευτυχώς το τέλος της εβδομάδας έρχεται να απαλύνει την ένταση αφού η διάθεσή σου φτιάχνει και είσαι έτοιμος για εξορμήσεις παντός είδους. Αρκεί βέβαια να χαλιναγωγήσεις κομματάκι την επιρρέπεια σου σε υπερβολικό αλκοόλ και φαγητό.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικότερος από ότι συνήθως σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και να είσαι έτοιμος για απρόοπτα έξοδα που μάλλον θα σε αναγκάσουν να βάλεις στον πάγο τα σχέδια σου, ειδικά αυτά που αφορούν ότι έχει να κάνει με τις ασχολίες που πραγματικά απολαμβάνεις και τον ελεύθερο σου χρόνο. Στο μέσο της εβδομάδας θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα να επικοινωνείς και να φιλοσοφείς τις όποιες ανησυχίες σου, αλλά δεν σου κρύβω ότι αν αυτές πυροδοτούνται από υπολείμματα παρελθουσών σχέσεων δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς τον συναισθηματικό φόρτο παρά μόνο αν πάρεις κάθετες αποφάσεις για την λήξη τους. Το Σαββατοκύριακο, από την μία θέλεις να μείνεις στο σπίτι και να κλαις την μοίρα σου, από την άλλη αυτό δεν θα είναι καλή ιδέα γιατί αντί να σε βοηθήσει να εκφραστείς, πράγμα που χρειάζεσαι, θα σε καταπιέσει αν φερθείς ως ο εαυτός σου και όχι ως αυτό που γονείς και ευρύτερο περιβάλλον θέλουν να είσαι.

 www.galsnguys.gr