Σελίδες

Χρησιμοποιείς σωστά το κονσίλερ σου;




Δες 7 πολύ σημαντικά tips που έχουν να κάνουν με το κονσίλερ. 

  1. 1. Τα κονσίλερ κυκλοφορούν σε όλα τα σχέδια και όλα τα μεγέθη.  Όσο πιο περίεργο είναι το χρώμα τους τόσο χειρότερη δουλειά κάνουν όταν πρόκειται για την κάλυψη ενός σημαδιού ή ενός σημείου που θέλεις να κρύψεις στο πρόσωπό σου. Τα κονσίλερ που κυκλοφορούν σε στυλό και σε ροζ αποχρώσεις δεν είναι ιδανικά για την κάλυψη σημείων (ενός σπυριού για παράδειγμα) καθώς το μόνο που κάνουν είναι να τονίζουν ακόμα περισσότερο το σημείο και να στρέφουν όλη την προσοχή σε αυτό. 

  2. 2. Ο κανόνας είναι ο εξής: Οι πιο σκούροι τόνοι κάνουν τα αντικείμενα να χάνονται στο φόντο ενώ οι πιο ανοιχτοί τόνοι φέρνουν το φόντο μπροστά. Το ίδιο ισχύει και με τα κοσνίλερ. 

  3. 3. Τα πράσινα κονσίλερ βοηθούν στην εξουδετέρωση των κοκκινίλων.

  4. 4. Πολλοί makeup artists θεωρούν τα κοσνίλερ που έχουν σαν βάση τους το κίτρινο τα καλύτερα καθώς, όπως λένε, οι περισσότερες επιδερμίδες ταιριάζουν με αυτά παρά με τα ροζ. 

  5. 5. Πρώτα έρχεται η βάση. Αν βάλεις το κονσίλερ πριν βάλεις τη βάση με το που θα απλώσεις τη βάση θα διώξεις το κονσίλερ από τα σημεία που το έβαλες. 

  6. 6. Ένα κονσίλερ που δεν μένει στη θέση του δεν είναι ποτέ καλό. Βάζε πάντα πούδρα πάνω από το κονσίλερ για να σταθεροποιείται το αποτέλεσμα. Αφού βάλεις το κονσίλερ εκεί που θέλεις και απλώσεις από πάνω πούδρα, ξαναβάλε κονσίλερ αν θεωρείς ότι χρειάζεται. Έπειτα βάλε από πάνω άλλη μία στρώση πούδρας. 

  7. 7. Πολλά κονσίλερ στις μέρες μας περιέχουν ενεργά συστατικά και βοηθούν στη θεραπεία της κοκκινίλας και στην οριστική εξαφάνισή της και όχι μόνο στην κάλυψή της.