Σελίδες

Βρήκαμε στρίπερ που τα... κάνουν όλα στο κέντρο της Αθήνας!




Αν σας έθεταν το ερώτημα «πού βρίσκεται το “Women’s Toys”, το κλαμπ όπου άνδρες στρίπερ εκθέτουν τα γυμνά τους κάλλη μπροστά σε κυρίες που βρίσκονται στα πρόθυρα παράκρουσης;», το πιο σίγουρο είναι ότι η απάντησή σας θα ταλαντευόταν μεταξύ Λονδίνου και Νέας Υόρκης. Μέχρι σήμερα κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η Αθήνα του σήμερα θα άνοιγε τις πύλες της διασκέδασης σε στρίπερ και ακόμη περισσότερο κανείς δεν θα πίστευε ότι έξω από αυτές θα επικρατούσε το αδιαχώρητο.
Αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού με επιβάτες γένους θηλυκού καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο στο εν λόγω στέκι της Συγγρού προκειμένου να απολαύσουν θέαμα με άνδρες στρίπερ, ξέφρενη διασκέδαση, ποτό και εχεμύθεια.

«Σκεφτήκαμε ότι σε μια πόλη που έχει βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια ένα κλαμπ που θα προσφέρει αποκλειστικά και μόνο ανδρικό στριπτίζ θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά», λέει η 26χρονη Σουνίτα, μία εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης, και συνεχίζει: «Ανοίξαμε την 1η Μαρτίου και οι προβλέψεις μας επιβεβαιώθηκαν με το παραπάνω, καθώς ήρθαμε αντιμέτωποι με μια τεράστια ουρά ανθρώπων που έσπευσαν να απολαύσουν το θέαμα».

Ο κόσμος του θεάματος μόνο άγνωστος δεν ήταν για την πανέξυπνη Σουνίτα, η οποία σε ηλικία 18 ετών έφυγε από την πατρίδα της, τη Ρουμανία, αναζητώντας και η ίδια την καριέρα της στρίπερ στην Ελλάδα: «Δουλεύοντας για πολλά χρόνια σε στέκια όπως το ‘‘Alcatraz’’, μελέτησα πώς λειτουργούν οι συγκεκριμένοι χώροι. Οταν πριν από λίγο καιρό αποφάσισα να γίνω και η ίδια επιχειρηματίας, ήξερα και τη νοοτροπία του Ελληνα και τι είναι αυτό που λείπει. Αρχισα λοιπόν να κάνω έρευνα αγοράς σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική προκειμένου να φέρω τους top του είδους. Τολμώ να πω ότι τα αγόρια μας είναι από τα εντυπωσιακότερα του χώρου, καθώς έχουν δουλέψει στα πιο διάσημα κλαμπ του κόσμου».

Το πρώτο πράγμα που αντικρίζεις μπαίνοντας στο «Women’s Toys» είναι ένας μακρύς διάδρομος με αμέτρητα χρωματιστά φωτάκια. Στην κυρίως αίθουσα επικρατεί το μαύρο χρώμα με ελάχιστες κόκκινες πινελιές. Κάθε καναπές διαθέτει και διαφορετικό λογότυπο από κάποιον οίκο μόδας, όπως Valentino, Gucci και Αlexander McQueen, ενώ στο μπαρ υπάρχουν ψηλά σκαμπό για όσους επιθυμούν να έχουν μια σφαιρική άποψη της αίθουσας και του θεάματος.

Καλλίγραμμα αγόρια με μαύρα καυτά αθλητικά σορτσάκια και κορμί πασπαλισμένο με baby oil υποδέχονται τις κυρίες λέγοντας «Hello, baby, you are fabulous!». Ο DJ επιλέγει ποπ επιτυχίες της εποχής και ο παρουσιαστής του εκκεντρικού ανδρικού σόου, ο Πολωνός Μάριος, βάζει σε τάξη τις φασαριόζικες παρέες τονίζοντας ότι «σε λίγη ώρα το πρόγραμμα αρχίζει». Περισσότερο τυχερές αναμφισβήτητα είναι οι κυρίες των πρώτων τραπεζιών, οι οποίες εκτός από προνομιούχα θέα έχουν τη δυνατότητα να πιάνουν στον αέρα τα μποξεράκια που εκσφενδονίζουν τα αγόρια του strip show. Αλλωστε, στο «Woman’s Toys» επιτρέπονται τα πάντα εκτός από τα ταμπού...


Ο Ράντου, ο Χέιρο, ο Αξελ και τα άλλα παιδιά...

Το σόου ξεκινά με το κομμάτι «Ηow deep is your love» των Rapture. Καλλίγραμμα αγόρια με πολλά τατού και γραμμωτούς μυς λικνίζουν λάγνα τα κορμιά τους. Ο 27χρονος Χέιρο είναι από τη Βενεζουέλα, γιος καθηγητή. Οταν πρωτοήρθε στη χώρα μας τη λάτρεψε τόσο πολύ που θέλησε να παραμείνει εδώ. «Μου αρέσουν οι γυναίκες σας γιατί είναι προχωρημένες και ακομπλεξάριστες», λέει στο «thema people» και συνεχίζει: «Τη στιγμή που τις πλησιάζω δείχνουν άνετες και ανταποκρίνονται στο παιχνίδι που επιβάλλει το κλαμπ. Πολλές μάλιστα την ώρα που τις πειράζω σκύβουν και μου λένε συνωμοτικά στο αφτί "Ιf you go black you never go back!"».

Ο 26χρονος Ράντου από τη Ρουμανία είναι παντρεμένος: «Μου λένε να βγάζω τη βέρα μου και να ξεχνώ ότι έχω σύζυγο. Εγώ όμως παραβαίνω τις συμβουλές τους γνωρίζοντας ότι πολλές φορές η βέρα λειτουργεί ως αφροδισιακό για μια γυναίκα». Τον ρωτάμε αν η σύζυγός του τον επισκέπτεται στη δουλειά και χαμογελώντας πονηρά μας απαντά: «Τρελός είμαι να της πω να έρθει; Η γυναίκα μου με ζηλεύει κι αν έρθει να δει το σόου είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει καβγάς. Της έχω ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται ψυχρά και μόνο για μια δουλειά».

Ο Αξελ είναι ο μεγάλος της παρέας: 36 ετών, από τη Βαρκελώνη, έχει κολλήσει ένσημα στα μεγαλύτερα strip clubs του κόσμου, από την Ιταλία και τη Μαδρίτη έως τη μακρινή Κίνα: «Λατρεύω τον χορό αλλά και το κορμί μου. Θέλησα να γίνω στρίπερ όταν ασχολήθηκα με τον χορό. Μου αρέσει όλο αυτό το παιχνίδι που γίνεται. Οταν πετάω το εσώρουχο μένοντας εντελώς γυμνός στη σκηνή, αισθάνομαι εξαιρετικά άνετα, κάτι που εκπέμπεται, γι’ αυτό και από κάτω γίνεται χαμός. Δεν σας κρύβω ότι οι στριγκλιές που ακούγονται με ενθουσιάζουν».

Ο Βάσι από τη Ρουμανία γδύθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα: «Στο εξωτερικό ήμουν απλώς ένα go-go boy. Οταν έμεινα για πρώτη φορά γυμνός αισθάνθηκα μια σχετική αμηχανία. Ωστόσο το ελληνικό κοινό σε βοηθά να ξεπεράσεις το σοκ των πρώτων λεπτών. Κακά τα ψέματα, μεταξύ κοινού και στρίπερ υπάρχει μια ερωτική σχέση. Γι’ αυτό και θα έλεγα ψέματα αν υποστήριζα ότι δεν έχω ερωτευτεί ποτέ κάποιο κορίτσι που ήρθε ως πελάτισσα».

Πολύς λόγος γίνεται και για τον Μαξ από τη Βραζιλία. Δάσκαλος samba, capoeira, kizomba και άλλων λατινοαμερικανικών χορών, αποκαλύπτει ότι δουλεύει ως πορνοστάρ από τα 17 του. «Μου έχει τύχει να με κλείσουν για πριβέ πάρτι στη Βουδαπέστη και εκτός από χορό να πρέπει να ικανοποιήσω και τις σεξουαλικές ορέξεις 40 πάμπλουτων κυριών», εξομολογείται διευκρινίζοντας ότι στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν τέτοια: «Στα αθηναϊκά κλαμπ υπάρχει αισθησιασμός, αλλά όχι σεξ. Το πολύ-πολύ μια γυναίκα να σε χαϊδέψει λίγο παραπάνω ή να σου πει καμιά πονηρή ατάκα στο αφτί. Αν μάλιστα είναι και αναγνωρίσιμη, είναι περισσότερο προσεκτική. Οι διάσημες κυρίες που έρχονται εδώ είναι συγκρατημένες από φόβο μήπως κάποιος θαμώνας τις αναγνωρίσει και τις κάνει πρώτο θέμα συζήτησης».

protothema.gr