Σελίδες

Tα "Μεγάλα" Ζώδια από 14/04/2014 έως 20/04/2014




Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα και καμία γενική πρόβλεψη δεν μπορεί να έχει την ακρίβεια της προσωπικής. Συνεπώς,  δείτε τα παρακάτω ως οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της εβδομάδας σας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Κριός

Πάρε σαν έμπνευσή σου την εβδομάδα των Παθών που καταλήγει στο θαύμα της Ανάστασης για να μπορέσεις να κρατήσεις ψηλά το ηθικό σου και τον ψυχισμό σου εν μέσω των εξελίξεων που προβλέπεται να φέρνει η Μεγάλη Εβδομάδα. Να είσαι σε ετοιμότητα για αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και ιδιαίτερα στην σχέση σου. Επειδή είναι πολύ πιθανό να βγεις εκτός εαυτού περισσότερες από μία φορές, πρόσεξε να μην πεις κουβέντες που θα μετανιώσεις και είναι δυνατόν να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις. Σκέψου μήπως εξωραΐζεις τα πράγματα και θέτεις άπιαστους στόχους στις προσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες καταδικάζοντάς τον εαυτό σου στην απογοήτευση λόγω υπερβολικών προσδοκιών. Φρόντισε ιδιαίτερα να έχεις καλή εικόνα των οικονομικών σου, ειδικά να εμπλέκεσαι σε συνεργασίες για να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Όπως και να έχει από το μεσημέρι της Παρασκευής είσαι σε σαφώς καλύτερη διάθεση, ειδικά αν κατάφερες να κάνεις ένα ταξιδάκι για τις ημέρες.

Ταύρος

Τα ενεργειακά σου επίπεδα φωνάζουν για ξεκούραση και η υγεία σου γενικότερα χρειάζεται φροντίδα. Το θέμα είναι ότι εν προκειμένω, το να φροντίσεις το σώμα σου και μόνο δεν επαρκεί, γιατί είναι ψυχολογικά ζητήματα που σε φθείρουν εκ των έσω. Χρειάζονται εξωτερίκευση και στα μέσα της εβδομάδας ένα φιλικό αλλά αντικειμενικό αυτί ίσως σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Ωστόσο, να ξέρεις ότι αν προσπαθήσεις να διευθετήσεις τα θέματά σου κατηγορώντας άλλους και βουλιάζοντας στην αυτολύπηση και την αδράνεια, το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από το επιθυμητό. Ανάλαβε τις ευθύνες σου σε εργασιακό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο σχέσης και συζήτησε σαν ενήλικας για να ηρεμήσεις εσωτερικά. Η αγαπημένη σου πρακτική της αναβολής δεν βοηθάει πια, αφού ότι αναβάλλεις σε εξωτερικό επίπεδο φαίνεται πως συσσωρεύεται στον ψυχισμό σου. Ο δρόμος για να εξασφαλίσεις την κατανόηση και στήριξη φίλων, συνεργατών και του συντρόφου σου είναι η ειλικρίνεια, αλλά και το να δείξεις ότι είσαι έτοιμος να κάνεις αυτά που σου αναλογούν.

Δίδυμοι

Η έκλειψη της Τρίτης συνδέεται άμεσα με τους δημιουργικούς σου στόχους που φαίνεται προς στιγμήν να σκοτεινιάζουν και να σου στερούν την χαρά που συνήθως σου δίνουν. Αν έχεις παιδιά, στρέψε την προσοχή σου εκεί, ακόμη κι αν οι ανάγκες τους σου κάνουν την ζωή δύσκολη.  Ετοιμάσου για αποκαλύψεις που αφορούν στενούς σου φίλους, αλλά και άτομα με τα οποία μοιράζεσαι το ίδιο χόμπι ή είστε μέλη της ίδιας ομάδας. Είναι καίριο να μην ακινητοποιηθείς, εστιάσου στην δουλειά στα μέσα της εβδομάδας. Κράτησε τις  προσδοκίες σου χαμηλά, αφού τα πράγματα είναι ομιχλώδη στα επαγγελματικά σου και είναι πολύ πιθανό να μην βλέπεις επακριβώς τι γίνεται, ειδικά σε ότι αφορά αυτά που περιμένεις οικονομικά. Στο τέλος της εβδομάδας αποζητάς αποκούμπι στον σύντροφό σου που μπορεί πραγματικά να βάλει τα πράγματα στην θέση τους  εάν του το επιτρέψεις και δεν αφήσεις τις όποιες δύσκολες εξελίξεις να σου στερήσουν τουλάχιστον τις χαρές της προσωπικής σου ζωής, εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Καρκίνος

Φρόντισε να παραμείνεις ήρεμος αν δεις ότι τα πράγματα δυσκολεύουν στον τομέα της καριέρας σου και ειδικά στις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου. Σημείο κλειδί είναι να μην μεταφέρεις την πίεση στο σπίτι και έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφό σου επειδή πιέζεσαι αλλού. Ίσως η συναναστροφή με τον ευρύτερο συγγενικό σου κύκλο, που ούτως ή άλλως φέρνει η περίοδος των γιορτών, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να αισθανθείς καλύτερα. Όμως καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να βρεις το δίκιο σου σε προσωπικές σου διαφωνίες ανακατεύοντας τρίτους ακόμη κι αν αυτοί είναι δικοί σου άνθρωποι γιατί τότε το πρόβλημα θα ενταθεί μάλλον παρά θα λυθεί. Το Σαββατοκύριακό προσπάθησε να βρεθείς εκτός πόλεως και να έρθεις σε επαφή με την φύση για να αισθανθείς καλύτερα και να αποφορτίσεις τις εντάσεις της εβδομάδας.  Μία αλλαγή παραστάσεων, έστω και μέσω μίας κοντινής απόδρασης θα σου κάνει καλό και ίσως σε βοηθήσει να πάρεις αποστάσεις και να δεις τα πράγματα πιο καθαρά.

Λέων

Φαίνεται πως οι άδειες κουβέντες δεν σου αρκούν για κανέναν λόγο αυτές τις μέρες και έχεις ανάγκη για αναλύσεις σε βάθος, ακόμη και για αναθεωρήσεις στον  τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Οι προκλήσεις της καθημερινότητας συνεχίζονται αμείωτες, εστιάζοντας στα μέσα της εβδομάδας στο σπίτι. Δυσαρέσκειες για τον τρόπου που έχεις χειριστεί τα πράγματα στην δουλειά σου ή και στην οικογένεια σου έρχονται στο προσκήνιο αφού δυσκολεύεσαι πλέον να τις καταπιέζεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Το Σαββατοκύριακο ευτυχώς μπαίνεις σε πιο γιορτινή και εξωστρεφή διάθεση και οι έγνοιες σου παγώνουν για να δώσουν την θέση τους στην διασκέδαση, σε ένα ταξίδι ή απλώς στην συναναστροφή με δικούς σου ανθρώπους . Επίσης, έχε τον νου σου στο κοινό ταμείο αφού οι ανάγκες του σπιτιού φαίνεται ότι κοστίζουν περισσότερο από ότι περίμενες, ενώ δεν αποκλείεται να χρειαστεί να εξοφλήσεις οφειλές που δεν είχες υπολογίσει.

Παρθένος

Στρέψε την προσοχή σου στα οικονομικά σου, ειδικά αν έχεις δική σου επιχείρηση ή κοινό πορτοφόλι με συνεργάτες. Πρόσεχε ιδιαίτερα εάν αυτά που ακούς έχουν αντίκρισμα γιατί είσαι πάρα πολύ πρόθυμος να βάψεις τα πάντα ροζ για να μην ταράζεσαι με αποτέλεσμα να μπορείς εύκολα να γίνεις θύμα των προσδοκιών σου, αλλά και της καλής σου διάθεσης, ειδικά αν με τους συνεργάτες σου σε συνδέει και φιλία. Άλλωστε,  στο μέσο της εβδομάδας οι επικοινωνιακές σου ικανότητες δοκιμάζονται και φαίνεται ότι είσαι περισσότερο παρά ποτέ ανοικτός σε παρανοήσεις. Τις αναστάσιμες ημέρες προβλέπεται  να απολαύσεις την παραμονή σου στο σπίτι και την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να μην τρέχεις δεξιά αριστερά πανικόβλητος. Ειδικά αν φροντίσεις να βγάλεις καλή διάθεση και απέναντι στον σύντροφό σου, δείχνοντάς του την αγάπη σου με λόγια και πράξεις, θα αποφύγεις μικροεντάσεις μεταξύ σας και θα αποσυμπιεστείς κι εσύ πολύ πιο αποτελεσματικά.

Ζυγός

Μαλώματα, φωνές, πιέσεις αλλά και η δική σου ασυνήθιστη επιμονή να θέλεις να γίνει το δικό σου δημιουργούν ένα φορτισμένο κλίμα στην σχέση σου. Καλά θα κάνεις να κοιτάξεις τα πράγματα αντικειμενικά και να αποφασίσεις μήπως είναι καιρός ή να αλλάξεις τελείως στάση ή να αλλάξεις τελείως σχέση, αφού επί του παρόντος μάλλον δυσκολεύεσαι παρά απολαμβάνεις. Μεσοβδόμαδα οι πιέσεις που δέχεσαι σε οικονομικό επίπεδο αλλά και η αδυναμία σου να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα για το που ακριβώς κατευθύνονται τα επαγγελματικά σου, επιτείνουν το άγχος σου και καλά θα κάνεις να φροντίσεις να χαλαρώσεις το σώμα και το μυαλό σου για να προλάβεις το πέρασμα της εωτερικής δυσαρέσκειας στο σώμα σου. Οι ημέρες των εορτών προσφέρονται για να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου εφ’ όλης της ύλης, αλλά μόνο εφόσον είσαι σε θέση να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά και δεν το κάνεις απλά για να τον κάνεις σάκο λεκτικού μποξ.

Σκορπιός

Επ’ευκαιρίας των εορτών καλό θα ήταν να ξανασκεφτείς το καθημερινό σου πρόγραμμα και τυχόν αλλαγές που του είναι απαραίτητες. Φαίνεται ότι έχεις συσσωρεύσει υπερβολικά πολλά στους ώμους σου και το βάρος τους έχει αρχίσει να σε καταπονεί, σωματικά αλλά και ψυχικά. Κοινώς, φρόντισε την υγεία σου και άκουσε το σώμα σου που φωνάζει να κάνεις κάτι για να χαλαρώσει, να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί. Δώσε ιδιαίτερη βάση στον ύπνο και άκου το σύστημά σου αν σου λέει ότι δεν αντέχει να βγεις και να γυρίσεις στουπί το πρωί , όσο κι αν ξέρεις ότι θα περάσεις καλά. Επειδή βρίσκεσαι σε φάση επιρρέπειας προς το ένα ποτηράκι παραπάνω, έχε το νου σου. Ευτυχώς το Σαββατοκύριακο η ανάγκη για ξεκούραση συνδράμει με νωχελική διάθεση και ίσως καταφέρεις να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να φάει καλά, να κοιμηθεί πολύ και γενικά να μην σηκώσει το δαχτυλάκι του για τίποτα.

Τοξότης

Δεν το συζητάμε ότι είναι ωραίο πράγμα ο έρωτας, η δημιουργικότητα και η διασκέδαση. Τόσο που η υπερβολή είναι έως και απόλυτα δικαιολογημένη. Το θέμα είναι ότι μπορεί η διάθεσή σου να μην έχει όρια, αλλά το πορτοφόλι και τα λεφτά σου έχουν, είτε είναι δικά σου αποκλειστικά, είτε τα μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου. Να διασκεδάσεις, αλλά καλό θα ήταν να κρατήσεις ένα στοιχειώδες μέτρο, γιατί ειδικά μεσοβδόμαδα οι απαιτήσεις στην οικογένεια σου και στο σπίτι σου εντείνονται και φαίνεται ότι δεν έχουν  ιδιαίτερα ευεργετική επίδραση στην ψυχολογία σου. Κάνε οικονομία δυνάμεων για να απολαύσεις το Σαββατοκύριακό σου, οπότε θα έχεις πολύ καλύτερη διάθεση και θα έχεις θυμηθεί ότι στο τέλος όλα πάντα πηγαίνουν καλά. Πάντως παρά την πρόσκαιρη ψυχική ανάταση, αυτή η περίοδος είναι γενικά ιδιαίτερα πιεστική για σένα και σε περίπτωση που αισθάνεσαι ότι οι καταστάσεις σε υπερβαίνουν, μην διστάσεις να ζητήσεις έξωθεν βοήθεια.

Αιγόκερως

Καλή η δουλειά και η καριέρα αδερφέ μου, αλλά κι ένα γαλήνιο σπίτι για να γυρίσεις και να ξεκουραστείς δεν είναι λιγότερο καλό. Πράγμα που θα εκτιμήσεις ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς εντάσεις, πιθανώς μαλώματα και γενικές ανατροπές δεν θα σε αφήνουν σε χλωρό κλαρί. Δεν σε αδικώ που θα θελήσεις να κλείσεις τα μάτια και να τα δεις όλα καλύτερα από ότι πραγματικά είναι, ειδικά όταν ανακατεύονται άνθρωποι με τους οποίους εμπλέκεσαι συναισθηματικά. Το ζήτημα είναι όμως ότι θέλεις να προχωρήσεις και το να αισθάνεσαι ότι τα σχέδια σου παγώνουν, τελικά δεν σου επιτρέπει να επιμείνεις στην χρωματιστή σου φουσκάλα. Ξεκαθάρισε λοιπόν αρχικά τι και με ποιους θέλεις να το κάνεις και μην διστάσεις να αποκλείσεις ανθρώπους που χρειάζεται να εξιδανικεύεις για να αντέχεις. Ούτως ή άλλως, μέρες που είναι προσφέρονται για μία ανασκόπηση, έτσι ώστε η Ανάσταση να αποτελέσει για σένα πραγματική κάθαρση και οδό για έναν καινούριο κύκλο.

ΥΔροχόος

Ελπίζω αν αποφάσισες να φύγεις για Πάσχα και να το έχεις κανονίσει προς το τέλος της εβδομάδας γιατί η αρχή της προβλέπεται δύσκολη στο θέμα μετακινήσεις. Για την ακρίβεια καλά θα κάνεις να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στο τιμόνι και να μην ενδώσεις σε οποιαδήποτε τάση να κάνεις κασκαντεριλίκια. Άσχετο, αλλά μέρες που είναι ενδέχεται να δεις εκτεταμένη οικογένεια και καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος για τις γνωστές χαριτωμενιές και για να μην αντιδράσεις όταν θα επιχειρήσουν να σου κάνουν το νεύρο κρόσσι. Ειδικά και για κανέναν λόγο, μην αποφασίσεις να ξεθάψεις αδερφικές διαφορές που έχετε από τα πέντε σας γιατί στο τέλος το μοναδικό που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την ζαχαρένια σου. Μεσοβδόμαδα,  η διάθεσή σου για τεμπελιά φαίνεται πως δεν συμβαδίζει με τις άγριες ορέξεις του αφεντικού σου που έχει αποφασίσει ότι παρά τις αργίες, δεν πρόκειται να μείνει η δουλειά πίσω. Ευτυχώς  οι μέρες των γιορτών σε αποζημιώνουν αφού τελικά καταφέρνεις τουλάχιστον να πάρεις το μυαλό σου από την τετριμμένη καθημερινότητα.

Ιχθύς

Το πορτοφόλι σου και τα μάτια σου κυριολεκτικά και μεταφορικά, αφού μέσα στο πρόγραμμα είναι και τα απρόοπτα έξοδα αλλά ακόμη και η πιθανότητα να χάσεις λεφτά.. Το ξέρουμε και οι δύο άλλωστε ότι αυτόν τον καιρό η αφηρημάδα σου χτυπάει κόκκινα και το ότι θυμάσαι και παίρνεις μαζί σου τον εαυτό σου είναι ένα μικρό κατόρθωμα. Στα μέσα της εβδομάδας, ο οικογενειακός χαρακτήρας των ημερών έχει μία περίεργη επίδραση επάνω σου, αφού σου προξενεί κάτι σαν χαρμολύπη. Ίσως η ιδέα του να βρεθείς με το συγγενολόι τελικά είναι καλύτερη από την πραγματικότητα που τελικά είναι κομματάκι πιεστική ενώ εσύ θα ήθελες απλά να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά. Σε άλλο επίπεδο, επειδή είσαι έτοιμος να πέσεις με τα μούτρα στον νέο έρωτα και να μην βλέπεις ούτε στα είκοσι εκατοστά, κάνε μόνο την ερώτηση αν ο εαυτός σου στα πέντε του θα ενέκρινε τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου μπας και αποφύγεις κακοτοπιές.

galsnguys.gr