Σελίδες

Εβδομαδιαία Ζώδια 12/05/2014 - 18/05/2014




Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα και καμία γενική πρόβλεψη δεν μπορεί να έχει την ακρίβεια της προσωπικής. Συνεπώς,  δείτε τα παρακάτω ως οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της εβδομάδας σας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.



Κριός

Ετοιμάσου για μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα με γκεστ σταρ από τα κατάστιχα του παρελθόντος και όχι απαραίτητα από τις καλές σελίδες. Προσπάθησε να βοηθηθείς και μη μπεις κι εσύ οικειοθελώς στο παιχνίδι και βουλιάξεις στην αναμάσηση της χυλόπιτας που είχες φάει από τον πρώτο σου έρωτα στο νηπιαγωγείο ή του καυτού ειδυλλίου της εφηβείας σου. Μείνε ανοιχτός γιατί αυτό που περιμένεις μπορεί να ετοιμάζεται να στρίψει στην γωνία για να σου προσφέρει αν μη τι άλλο, έξαψη και κάτι να ασχολείσαι από το πρωί ως το βράδυ. Προγραμμάτισε άφοβα επαγγελματικές συναντήσεις και κλείσε ότι περιμένει εδώ και καιρό, αλλά μην βιαστείς να βάλεις την τελική σφραγίδα σε τίποτα απολύτως. Να θυμάσαι ότι γενικά αν δεν αφήσεις εσύ τον εαυτό σου να κολλήσει εμμονικά σε πράγματα που σε στεναχωρούν, απλά θα έχεις λιγότερες πιθανότητες να στεναχωρηθείς. Δεν πειράζει, για μία φορά ας σου χαλάσεις το χατίρι να επαναλάβεις για 3840247 φορά το ίδιο λάθος, όσο κι αν φαντάζει ελκυστικό και γνώριμο.


Ταύρος

Αντί να κάθεσαι να ασχολείσαι με ότι φοβία και σύνδρομο σου βρίσκεται σχετικά με την σχέση σου, πάρε απόφαση ότι θα προσπαθήσεις να κρατηθείς στην πραγματικότητα, να απέχεις από τα σενάρια και – SOS  - δεν θα προβάλλεις στον τωρινό ότι ανασφάλειες σου έχει προξενήσει ο ακατάλληλος υπ’αριθμόν 6. Εντέλει, ασχολήσου με την πραγματικότητα και να είσαι σίγουρος ότι εάν σου συμβεί οτιδήποτε, όταν θα σου συμβεί, θα έχεις και τον ψυχικό πόρο να το αντιμετωπίσεις. Έσω συγκεντρωμένος στο παρόν και έτοιμος για πάσης φύσεως ανατροπές. Να είσαι σίγουρος ότι αυτός που ξέρει και το περιμένει είναι σαφώς πιο ικανός να ανταπεξέρθει στην πρόκληση που θα έρθει κι έτσι θα έχεις και το πλεονέκτημα απέναντι σε συνεργάτες και γενικά στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Άσχετο, αλλά εξάσκησε την ικανότητά σου να βλέπεις το πλέον συμφέρον οικονομικά και σίγουρα δεν θα βγεις χαμένος.


Δίδυμοι

Όπως τις μελισσούλες και το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο, σε έχει πιάσει κι εσένα η άνοιξη και το να συμμαζευτείς και να πειθαρχήσεις στο πρόγραμμα που μια χαρά διαχειριζόσουν όλον τον χειμώνα, ξαφνικά δεν φαντάζει εξίσου εύκολο. Φυσικά και να φλερτάρεις, να γνωρίσεις κόσμο, γιατί θα σε κάνει να αισθανθείς καινούριος, αλλά κράτα την διάκρισή σου σφιχτά από τα μαλλιά, γιατί η ευχάριστη κουβεντούλα και οι εξυπνάδες μετά ποτού δεν έχουν καμία υποχρέωση να δώσουν λύση στον γόρδιο δεσμό των συναισθηματικών σου. Μην παραμελήσεις με τίποτα τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και μην αφεθείς να παρασυρθείς από το τραίνο της καλοπέρασης. Προσπάθησε να είσαι άψογος γιατί τώρα βάζεις βάσεις για το μέλλον ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι σπρώχνεις ως άλλος Σίσυφος μία πελώρια πέτρα στην ανηφόρα. Πραγματοποίησε την ύπατη συμβουλή να δεις ότι αγγαρεία υπάρχει πιο ελαφριά και να βγάλεις την χαζοχαρούμενη πλευρά σου. Εγγυημένα θα συμπαρασύρεις και τους υπολοίπους και η ζωή σου θα γίνει άμεσα πιο εύκολη.


Καρκίνος

Κάτι ευχάριστο και πιο λάιτ φαίνεται να προσπαθεί να ξεπροβάλλει στα αισθηματικά σου και καιρός ήταν. Απλά, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία ημέρα και έσω συγκρατημένος. Μην πιστέψεις σε καμία περίπτωση ότι ακόμη και το πολλά υποσχόμενο θα δουλέψει αν δεν βάλεις κι εσύ το χεράκι σου να συμμαζέψεις την εσωτερική σου αναστάτωση. Τα καλά νέα είναι ότι η προσοχή σου θα είναι στραμμένη μάλλον στο επαγγελματικό σου περιβάλλον όπου τα πράγματα θυμίζουν καλό χολυγουντιανό blockbuster με μεγάλο προϋπολογισμό και κάτι να ανατινάζεται ανά τριάντα δευτερόλεπτα. Βαθιές αναπνοές, ακόμη κι αν κανένας δεν φαίνεται να καταλαβαίνει και να εκτιμά τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να καταλάβεις ότι αυτό που κάνεις το κάνεις πρωτίστως για τον εαυτό σου. Θα σε γλιτώσει από πολλά βάσανα το να μάθεις να σου λες μόνος σου το μπράβο που επιθυμείς. Κράτα διπλωματική στάση απέναντι σε όλους και όλα γιατί οι καλοθελητές φαίνεται ότι δουλεύουν υπερωρίες για χάρη σου και μόνο.


Λέων

Αν δεν είσαι ζευγαρωμένος η εβδομάδα σημαίνει επισήμως την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου με φλερτ, σουλάτσα με φίλους και γενικά ωραία και ευχάριστα πράγματα. Ανάμενε γνωριμίες με μία εσάνς έρωτος και πιθανώς και καυτού ρομάντζου. Απλώς μην περιμένεις το μεγάλο πάθος του καινούριου να κρατήσει εσαεί. Εκτίμησε ότι προκύψει για αυτό που θα σου δώσει και θα δυσκολευτείς πολύ λιγότερο να το αποδεσμεύσεις όταν χρειάζεται. Το work hard, play hard θα πρέπει να γίνει η σημαία σου, αφού σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα για να φτάσεις εκεί που θέλεις στα επαγγελματικά σου. Μην τεμπελιάσεις και έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί τώρα υπάρχουν γύρω σου άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά σου, αλλά και στο να κάνεις καινούρια ανοίγματα σε κατευθύνσεις που επιθυμείς. Άδραξε οποιαδήποτε ευκαιρία θα παρουσιαστεί για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τον τόπο που μένεις, κανονίζοντας τουλάχιστον μία εκδρομούλα για το Σαββατοκύριακο.


Παρθένος

Τα καλά νέα είναι ότι αν είσαι οπαδός των ταινιών του Ντίσνεϋ και των θεατρικών του Σέξπηρ, η πραγματικότητα σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις έναν μοναδικό συνδυασμό των δύο. Τα όχι τόσο καλά νέα είναι ότι ακριβώς επειδή η διάθεσή σου θα είναι να εξιδανικεύσεις, να ξεφύγεις και να ντύσεις το αντικείμενο του έρωτα με μεταξωτές κορδέλες, ίσως όταν ξεθολώσεις λίγο η επιλογή σου, σου φανεί λιγουλάκι ανεπαρκής. Μην σκας, όπως έγραψε κι ο αείμνηστος Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες “nobody can take away the dances you’ve already had”. Ο αστυφύλακας την πραγματικότητας θα είναι η καριέρα σου όπου τα «γερμανικά» ωράρια συνεχίζονται με το φως να φαίνεται στην άκρη του τούνελ καθώς οι κόποι σου αρχίζουν να φέρνουν αποτελέσματα και καιρός είναι να τους διαφημίσεις και στο αφεντικό σου. Μην νομίσεις ότι η οικονομική σου επιφάνεια είναι στρέμματα και ξοδεύεις λες κι είσαι πρωτοξάδερφος του Μπιλ Γκέητς ενώ μετά βίας βγάζεις τα εισιτήρια του μετρό για το μήνα.


Ζυγός

Σου αξίζει να κάνεις ένα διάλλειμα επιτέλους και να ασχοληθείς με τον άνθρωπό σου αν είσαι ζευγαρωμένος. Προγραμμάτισε ωραία και ψυχαγωγικά πράγματα για δύο, πέρα από αυτά που κάνεις κάθε μέρα. Αποδράσεις, διασκεδάσεις και οτιδήποτε δεν έχεις ξανακάνεις ενδείκνυται και απόλαυσέ τα αφειδώς. Ίσως δεν λυθούν ως δια μαγείας όλα σου τα προβλήματα, αλλά τουλάχιστον θα περάσεις καλά. Ασχολήσου με τα επαγγελματικά σου αφού ο υποκειμενισμός παίρνει κι αυτός ένα ρεπό και τοποθετείσαι σαφώς καλύτερα για να εκτιμήσεις πράγματα και καταστάσεις και να τα επικοινωνήσεις και στους ανωτέρους σου με τρόπο που θα βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου.  Μην παραμελείς την υγεία σου, είτε αυτό λέγεται διατροφή, είτε λέγεται ύπνος, είτε τρίτο και σημαντικότερο, άσκηση. Ιούνιος έρχεται, κάνε το πρόγραμμά σου γιατί το νους υγιής εν σώματι υγιή είναι κάτι που θα χαρείς να έχεις στις καλοκαιρινές σου βαλίτσες.


Σκορπιός

Η ερωτική σου διάθεση αρχίζει και κάνει ένα ουπς προς τα πάνω και είσαι παραπάνω από έτοιμος να την ακολουθήσεις, αφού χρειάζεσαι και επειγόντως μία καλή βαλβίδα αποσυμπίεσης. Φρόντισε να μην αυτονομηθείς τελείως ως συνήθως και σου το χαλάσεις λόγω υπερβολών και απωθημένων που κουβαλάς από τα εφηβικά σου χρόνια, γιατί στο τέλος δεν θα έχεις κανέναν να κατηγορήσεις πέρα από τον εαυτό σου. Επειδή οι συνθήκες φέρνουν στο προσκήνιο ευκαιρίες για οικονομικές συνεργασίες και ίσως διαφαίνεται στο βάθος του δρόμου ένα καλύτερο μελλοντικό εισόδημα, μην πάρεις αέρα κι αρχίσεις να το ξοδεύεις πριν εμφανιστεί. Κάνε υπομονή  και μεθόδευσε τα πράγματα στην πραγματικότητα, όχι στο μυαλό σου. Ξαναλέω, για να αντιμετωπίσεις μεταστροφές διάθεσης το σεξ ενδείκνυται όσο τίποτα άλλο κι όχι το να κάθεσαι και να μιζεριάζεις μόνος. Απλά επίλεξε προσεκτικά όχι μόνο τον ερωτικό σου σύντροφό, αλλά και τον άνθρωπο στον οποίο θα εκμυστηρευτείς τον παραμικρό σου προβληματισμό.


Τοξότης

Μπορώ να σου εγγυηθώ ότι αυτή την εβδομάδα σίγουρα δεν θα βαρεθείς. Η καθημερινότητά σου αναμένεται να έχει ανατροπές, πάθη, αίμα, δάκρυα, ιδρώτα και γέλια μέχρι δακρύων. Απόλαυσέ το, έσω έτοιμος για γνωριμίες, μνηστήρες και ερωμένες και στο τέλος να είσαι σίγουρος ότι αν μην τι άλλο, θα έχεις επανεκτιμήσει την αξία της ρουτίνας. Τουλάχιστον στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα φαίνονται πιο στρωτά αφού το σύμπαν σου κάνει χαλί για να διαπραγματευτείς τα σημαντικά και να λύσεις κόμπους με συνεργάτες που μπορεί να σε βαραίνουν καιρό τώρα. Αν θέλεις να κάνεις ανοίγματα ή είσαι ένας από τους πολλούς που βάζουν υποψηφιότητα στις εκλογές, τώρα είναι η στιγμή σου για να προμοτάρεις τον εαυτό σου και να φανείς πιο γυαλιστερός κι επιθυμητός. Επίσης, άσχετο αλλά σε περίπτωση που τα πράγματα σκουρύνουν, ρίξ’το στην καλλιτεχνία για να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου. Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά συχνά τα λόγια δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκφράσεις τον εαυτό σου και τώρα έχεις να εκφράσεις ουκ ολίγα.


Αιγόκερως

Αν δεν σε αναγνωρίζεις πια, μην ανησυχείς. Άλλωστε το θέμα ευθύνη, σοβαρότητα, πειθαρχία, εργασιομανία, σοβαρότητα σου είναι και γνώριμο κι εύκολο και τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, πιο ανοιξιάτικο και λάιτ. Μην σε επικρίνεις, διώξε από μέσα σου και τον τελευταίο απόηχο της μαμάς/θείας/γιαγιάς που φωνάζει «τι θα πει ο κόσμος» και κάνε άφοβα αυτό που επιθυμεί η καρδούλα σου ακόμη κι αν ένα κομμάτι σου το κοιτάει με σηκωμένο φρύδι. Άλλωστε ξέρουμε καλά και οι δύο, ότι οι ικανότητες σου να συμμαζεύεις τα ασυμμάζευτα είναι σχεδόν μεταφυσικές. Κάτι χρειάζεσαι για να εξισορροπήσεις τις πολλαπλές υποχρεώσεις που σου πετάνε χωρίς δεύτερη σκέψη στην πλάτη σου συναδέρφοι κι αφεντικά. Αν καταφέρεις να κρατήσεις τα προσχήματα θα είσαι σε θέση να διαπραγματευτείς θέματα της επαγγελματικής σου πραγματικότητας παραγωγικά και να βγεις νικητής. Επίσης, αν χρειάζεσαι οπωσδήποτε μία δόση πειθαρχίας για να αισθάνεσαι καλά, ξόδεψε την σε διατροφή, άσκηση, υγιεινή ζωή.


ΥΔροχόος

Από όλα έχει το πανέρι και εσύ αποφασίζεις τι χρώμα θα έχει η εβδομάδα που έρχεται. Να εξηγηθώ, από την μία η κινητικότητα αυξάνεται κάθετα στον τομέα των ερωτικών σου όπου συμβαίνουν τσιτσιριστά κι ευχάριστα πράγματα με γνωριμίες, διασκεδάσεις και λοιπά εξαιρετικά. Από την άλλη, στην δουλειά αισθάνεσαι λίγο σαν Αιγύπτιος που συμμετέχει στο χτίσιμο των πυραμίδων και δεν έχει κανένα ουσιαστικό όφελος από τον πολύ κόπο του, πέρα από ένα πιάτο φακές στο τέλος της ημέρας. Ξεπέρασέ το γιατί σε πληροφορώ ότι αυτή την στιγμή ουσιαστικά έχεις την ευκαιρία να αναπτύξεις τεχνική για να υλοποιήσεις τα όποια σχέδια σου. Αρκεί βέβαια να πιστέψεις στον εαυτό και την δημιουργικότητά σου και να μην πετάξεις στα σκουπίδια εκείνη την ημίτρελη χρυσή ιδέα που σου έσκασε στο κεφάλι πριν της ρίξεις μία καλύτερη ματιά. Εννοείται ότι αν σου προκύψει ευκαιρία για ταξίδι, ακόμη και με προσταγή του αφεντικού σου, να την αξιποιήσεις μετά χαράς, αφού θα σε βοηθήσει να γεμίσεις μπαταρίες.


Ιχθύς

Αφού το μυαλό σου να το συμμαζέψεις για να ασχοληθείς με κάτι άλλο πέραν των γκομενικών σου, είναι δύσκολο, μην σκοτωθείς κι εσύ να προσπαθείς. Άλλωστε ποιος είσαι να πας κόντρα στην λίμπιντό σου που φαίνεται ότι σε σέρνει από την μύτη με ευκολία; Συνεπώς, βάλτο στο πρόγραμμα και κάντο συνειδητά για να έχεις και μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Σου θυμίζω να συνεχίσεις να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου ως πεντάχρονο με μηδενικές γνώσεις οικονομικών για να έχεις, καθώς δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθείς αντιμέτωπος με χρέη που είχες θάψει βαθιά στο συρτάρι. Καταλαβαίνω ότι δεν είναι του χαρακτήρος σου, αλλά αν καταφέρεις να βάλεις οτιδήποτε στην άκρη θα έχεις το πλεονέκτημα. Ξέλυσε την γλώσσα σου στο σπίτι για να μιλήσεις για αυτά που σε ενοχλούν με διάθεση να βρεις μία άκρη, όχι να κατηγορήσεις και να αποδώσεις ευθύνες και είναι πολύ πιθανό να διευκολύνεις την ζωή σου περισσότερο από ότι θεωρούσες δυνατό.

galsnguys.gr