Σελίδες

Πότε οι γονείς σου ανακατεύονται υπερβολικά στη ζωή σου




Όσο μεγαλώνεις αρχίζεις να εκτιμάς ολοένα και περισσότερο τους γονείς σου και την πολύτιμη βοήθεια που σου προσφέρουν. Τα τάπερ πηγαινοέρχονται αν μένεις μόνη σου, βρίσκεις σιδερωμένο το πουκάμισο που πρέπει να φορέσεις στη συνέντευξη και βρίσκεις κομμένα φρούτα στο γραφείο σου χωρίς καν να τα έχεις ζητήσει. Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που το παρακάνουν.

1. Έχουν γίνει κολλητοί με το αγόρι σου
Φυσικά και είναι ωραίο να έχουν οι γονείς σου καλή σχέση με το αγόρι σου, αλλά όταν περνάει περισσότερες ώρες μαζί τους παρά με εσένα, η κατάσταση αρχίζει και γίνεται κάπως περίεργη.

2. Επιμένουν να μάθουν αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου
Μετά τον πρώην σου (αυτόν που είχαν γίνει κολλητοί), το τελευταίο που θέλεις είναι να δίνεις λογαριασμό για όλα εκείνα τα ανούσια ραντεβού. Έλα όμως που η μαμά σου το έχει καημό να αποκατασταθείς – έτσι λέει με κάθε ευκαιρία – και αρχίζει την ανάκριση κάθε φορά που λες ότι θα βγεις.

3. Ασκούν κριτική για τα οικονομικά σου
«Πότε θα μάθεις επιτέλους να κάνεις οικονομία;» λένε με ένα στόμα και μία φωνή κάθε φορά που σε βλέπουν να γυρνάς φορτωμένη με τσάντες.

4. Επιμένουν να σου κάνουν προξενιά με άντρες οικογενειακών φίλων
Τι κι αν έχεις πει εκατό φορές ότι δεν έχεις καμία όρεξη να βγεις με τον Κώστα, εκείνοι επιμένουν ότι έχετε πολλά κοινά και πρέπει να του δώσεις μία ευκαιρία. Κι ας ακούς εσύ Cure κι αυτός Μαζωνάκη.

5. Απαιτούν να μάθουν από την κολλητή σου τα ερωτικά σου
Όταν εσύ κρατάς το στόμα σου κλειστό, η μαμά σου αναγκάζεται να ακολουθήσει άλλο μονοπάτι. Και μιλάμε φυσικά για την κολλητή σου. Οι ανακρίσεις γίνονται φυσικά την στιγμή που θα κάνεις το λάθος να μην σηκώσεις εσύ το τηλέφωνο.

6. Έχουν facebook
Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου. Όταν δε κάνουν like, σχόλια και ανεβάζουν οικογενειακές φωτογραφίες από το πάλαι ποτέ, η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη.

7. Δεν καταλαβαίνουν γιατί κάνεις δίαιτα
Στα μάτια των γονιών σου φαντάζεις δίμετρο μοντέλο και δεν μπορούν να καταλάβουν ποτέ γιατί κάνεις δίαιτα. Για αυτό και δεν λείπει ποτέ οι θερμιδικές βόμβες από την κουζίνα και επιμένουν να φας όλο το φαγητό σου (ακόμη κι όταν είσαι 25).

8. Θεωρούν ότι δεν έχεις “κανονική” δουλειά
Οποιαδήποτε δουλειά που δεν γίνεται κατανοητή στους γονείς, παύει να είναι κανονική. Plus δυσκολεύονται να εξηγήσουν στη θεία τι κάνεις και αυτό κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

joytv.gr