Σελίδες

Britain’s got talent: Συγκίνησαν τα δυο παιδιά που τραγούδησαν για την κακοποίηση





Το θέμα του Bullying είναι κάτι το οποίο στις μέρες μας δυστυχώς βρίσκεται σε έξαρση. Πολλές είναι οι οργανώσεις και οι ομάδες που δρουν ενάντια στην παιδική και όχι μόνο κακοποίηση. Ο φόβος προς την ομολογία ενός τέτοιου περιστατικού είναι αυτός που αρκετές φορές τάσσεται ενάντια στο τέλος αυτής της βίαιης συμπεριφοράς.

Ανυπεράσπιστες γυναίκες αλλά και παιδιά ύστερα από μεγάλο σωματικό και ψυχικό πόνο καταφεύγουν σε ειδικές ομάδες και γιατρούς για να βρουν μια λύση. Οι δυο νεαροί που ακολουθούν, βρήκαν ένα διαφορετικό τρόπο έκφρασης αυτού που βίωσαν. Ο στίχος και η μουσική, στάθηκαν αφορμή για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους ο Charlie και ο Andre, oι οποίοι στο Βρετανία έχεις ταλέντο, έσπειραν την συγκίνηση.

Ο Andre όπως παραδέχτηκε έπεφτε συχνά θύμα βίαιης συμπεριφοράς στο σχολείο και με την βοήθεια ενός φίλου του, βρέθηκε να αντιμετωπίζει διαφορετικά την κατάσταση. Οι δυο νεαροί με τους στίχους τους, απευθύνονται σε πρώτο πρόσωπο σε αυτό που ονομάζουμε Βullying, θέλοντας να πάρουν απαντήσεις για αυτό που τους συμβαίνει. Φυσικά τα θαρραλέα αυτά παιδιά, συγκίνησαν ένα κατάμεστο θέατρο και απέσπασαν ένα δυνατό χειροκρότημα.
Οι κριτές δεν θα μπορούσαν να μείνουν αμέτοχοι από την κατάσταση την οποία έπρεπε να κρίνουν, καθώς στο τέλος σηκώθηκαν όρθιοι και καταχειροκρότησαν τους νεαρούς μαθητές. Το κοινό -με ένα στόμα μια φωνή- ζητούσε από τους κριτές να πατήσουν το χρυσό κουμπί, κάτι το οποίο έγινε και πέρασαν κατευθείαν στην τελική φάση της αναμετρήσης χωρίς να υπάρχει το λεγόμενο «θα σας ξαναδούμε». Οι συγγενείς των παιδιών φανερά περήφανοι και συγκινημένοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την χαρά τους για το μήνυμα που θέλησαν να περάσουν τα παιδιά τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



peoplegreece.com