Σελίδες

Tens: Τα γυαλιά ηλίου που μετατρέπουν την όρασή σου σε φίλτρο του Instagram





Αν πιστεύετε ότι ο κόσμος πάσχει από... έλλειψη φίλτρων του Instagram, για να γίνει ομορφότερος ή πιο ενδιαφέρων, τότε η είδηση αυτή σας αφορά.
Μια εταιρεία από το Εδιμβούργο, είχε την ιδέα να χρωματίσει τους φακούς ενός μοδάτου σκελετού, προσθέτοντάς τους μια "ανεβαστική απόχρωση", όπως αναφέρουν στην περιγραφή του προϊόντος τους, και στη συνέχεια δημιούργησε μια καμπάνια στο site online εξεύρεσης πόρων, Indiegogo, στοχεύοντας στο ποσό των 9.400 λιρών. Όμως, αμέτρητα site μυρίστηκαν -ή υποκίνησαν- την επερχόμενη επιτυχία του ζευγαριού γυαλιών Tens, που μετατρέπει την όραση σε φίλτρο του Instagram, και η καμπάνια τους στο Indiegogo με 25 μέρες ακόμα ως το τελείωμά της, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το 15πλάσιο του στόχου της, ξεπερνώντας το ποσό των 155.000 λιρών.



Η ιδέα είνα απλή: "Τα Tens στηρίζονται στην ιδέα του φιλτραρίσματος όσων βλέπουμε μέσω των ειδικών φακών που συνεργάζονται με το ηλιακό φως για να προσφέρουν μια όξυνση των χρωμάτων του περιβάλλοντος, εν αντιθέσει με τα συμβατικά γυαλιά ηλίου, που αποχρωματίζουν τα όσα βλέπουμε", αναφέρουν οι εμπνευστές τους στο Indiegogo. Πάντως η ζήτηση αυτή τη στιγμή είναι τεράστια, αφού οι κατασκευαστές των Tens δεν προλαβαίνουν να καλύψουν τη ζήτηση των γυαλιών που κοστίζουν 36 λίρες Αγγλίας, το ζευγάρι. Δείτε το βίντεο παρουσίασης της καμπάνιας των Tens: