Σελίδες

Οι πραγματικοί άντρες δεν αγοράζουν.. κορίτσια (video, εικόνες)





Σε όλο τον κόσμο χιλιάδες χρήστες του Twitter τουιτάρουν το χάσταγκ «#RealMenDontBuyGirls» (Οι πραγματικοί άντρες δεν αγοράζουν κορίτσια) με αφορμή την απαγωγή 200 και πλέον μαθητριών από την ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση Μπόκο Χαράμ της Νιγηρίας. Οι άντρες του Χόλιγουντ ακολουθούν το παράδειγμα των γυναικών, οι οποίες, επίσης, έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το σύνθημα «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας».
Ωστόσο, το #RealMenDontBuyGirls δεν είναι μια καινούργια εκστρατεία – πρωτοβουλία. Επί της ουσίας ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Άστον Κούτσερ και της Ντέμι Μουρ με στόχο την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας στο ανεξέλγκτο φαινόμενο της παιδικής πορνείας. Συμμετείχαν ηχηρά ονόματα όπως Σον Πεν, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζέιμι Φοξ, Τζάστιν Τιμπερλέικ, Έβα Λογκόρια, Σοφία Βεργκάρα, Τζέσικα Μπίελ κ.ά.


n

Η επικαιροποίηση αυτής της εκστρατείας είναι ενδεικτική της παγκόσμιας κινητοποίησης υποστήριξης στα απαχθέντα κορίτσια της Νιγηρίας.

n
n

Τα βίντεο της εκστρατείας

Οι πραγματικοί άντρες πλένουν τα ρούχα τους 



Οι πραγματικοί άντρες σιδερώνουν



 Οι πραγματικοί άντρες μαγειρεύουν



Οι πραγματικοί άντρες ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν το τηλεχειριστήριο