Σελίδες

Ζώδια 13/06/2014 - 15/06/2014




Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα και καμία γενική πρόβλεψη δεν μπορεί να έχει την ακρίβεια της προσωπικής. Συνεπώς,  δείτε τα παρακάτω ως οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της εβδομάδας σας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.


Κριός

Το τριήμερο δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο τάιμινγκ, αφού η εβδομάδα σου ξεκινάει με το μυαλό σου οπουδήποτε αλλού από το γραφείο. Πιο συγκεκριμένα είναι στα τεκταινόμενα στο σπίτι και δη, ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Εκμεταλλεύσου την διάθεσή σου να ασχοληθείς λοιπόν και αναθέρμανε την σχέση σου σε οριζόντιες στάσεις της επιλογής σου. Άλλωστε τα οικονομικά σου παύουν να θυμίζουν την έρημο Γκόμπι προς στιγμήν και σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις κάποια μικροέξοδα για τον εαυτό σου και το σπίτι σου. Αρκεί βέβαια, να κρατήσεις στην άκρη αυτά που χρειάζεσαι για τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις και την δόση-δαμόκλειο-σπάθη του δανείου. Ο κοινωνικός, περιπετειώδης και ταξιδιάρης εαυτός σου κάνει την επανεμφάνισή του προς το τέλος της εβδομάδας και παθαίνει έντονες τάσεις φυγής, τις οποίες καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς το Σαββατοκύριακο. Φρόντισε μόνο φεύγοντας μην αφήσεις καμμένη γη πίσω σου στην δουλειά, γιατί κάποιος νευριασμένος κακομοίρης θα πρέπει να τη συμμαζέψει.

Ταύρος

Η λίμπιντό σου και ευτυχώς μαζί της και η γοητεία σου παίρνουν τα πάνω τους στην αρχή της εβδομάδας και σε κάνουν μία ευχάριστη προσθήκη σε οποιαδήποτε κοινωνική μάζωξη. Χρειάζεται βέβαια να προσέχεις κομματάκι την μαγεία που βγαίνει από το στοματάκι σου, γιατί άθελά σου εύκολα θα πεις το λάθος πράγμα την λάθος στιγμή. Αν και επιθυμείς διακαώς να πας διακοπές, επικεντρώσου στα της δουλειάς σου και προσπάθησε να μην δυσανασχετείς, να μην παίρνεις το ύφος δολοφόνος του Ψυχώ και να μην κάνεις αιχμηρά σχόλια όταν βλέπεις την στοίβα με τις υποχρεώσεις σου να μεγαλώνει. Προς το τέλος της εβδομάδας έσω έτοιμος για προβληματάκια στον παράδεισο της σχέσης σου, αφού σου φαίνεται ότι σε κάθε μοιρασιά εσύ είσαι ο ριγμένος και αυτόν τον καιρό το αισθάνεσαι στο πετσί σου. Η λύση σου είναι το σεξ, γιατί κι αν έχεις διάθεση να συζητήσεις, η διαλλακτικότητά σου τείνει μάλλον στο αναποτελεσματικό έξω από την Άγρια Δύση «shoot first, ask questions later».

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος της Παρασκευής στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, δίνει τον τόνο στην εβδομάδα σου και φέρνει στην επιφάνεια μία διάθεση για ατελείωτο πάρτι, φλερτ, αλλά και για να ζευγαρωθείς κι εσύ επιτέλους σαν άνθρωπος. Το πρώτο είναι εγγυημένο, καθώς η αρχή της εβδομάδας δεν αποκλείεται να σου φέρει κάποια χρήματα που σχεδόν είχες ξεχάσει ότι περίμενες, για το δεύτερο όμως τα πράγματα είναι κομματάκι δυσκολότερα. Το μεν πνεύμα πρόθυμο αλλά η πραγματικότητα απαιτεί και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οριστικά λογαριασμούς με το παρελθόν για να μπορέσεις να απολαύσεις το καινούριο. Ψάξε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στην πιεσμένη καθημερινότητά σου και την ανάγκη σου να ξεσκάσεις, χωρίς να τα φορτώσεις όλα στον κόκκορα. Βρες χρόνο για ξεκούραση αλλά και για να κάνεις ένα ψυχολογικό «συμμάζεμα» και να είσαι βέβαιος, ότι αν μη τι άλλο θα ξέρεις αν αυτό που θα έρθει, είναι αυτό που θέλεις.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα έχε στο νου σου να μην υπερτιμήσεις τις αντοχές σου, φυσικές αλλά και συναισθηματικές. Η ευαισθησία σου κεντρίζεται στο μη περαιτέρω και αισθάνεσαι σαν κινητή μονάδα δράματος, γι’ αυτό έχει σημασία να θυμηθείς οποιαδήποτε καλλιτεχνίζουσα σου κλίση και να την χρησιμοποιήσεις για να αποφορτιστείς. Καταλαβαίνω ότι σου βρίσκεται πιο πρόχειρο ένα οικογενειακό/συντροφικό ενσταντανέ, αλλά αν ενδώσεις μάλλον χειρότερα θα τα κάνεις, αφού σου είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις τον εαυτό σου αποτελεσματικά. Ρίξε το κατά δύναμη τους ρυθμούς, φτιάξε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα και φρόντισε τον εαυτό σου για να μπορείς να ανταπεξέρθεις στις υποχρεώσεις σου. Στην αρχή της εβδομάδας κυκλοφόρησε και δες τους φίλους σου, αλλά γενικά μην κάνεις μεγάλα σχέδια για το Σαββατοκύριακο πλην του να προσπαθήσεις να βρίσκεσαι εκτός πεδίου επιρροής της οικογένειας σου, η οποία έχει ύπουλα σχέδια να ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου. Εν κατακλείδι, το βέβαιο χαρτί σου είναι το καλύτερα μόνος σου, να πλατσουρίζεις σε κάποια παραλία.

Λέων

Η ανάγκη σου για διασκέδαση, για να το ρίξεις έξω, να δειχτείς, να φλερτάρεις και να περάσεις καλά έχει πάρει τα πάνω της και ποιός είσαι εσύ που θα την εμποδίσεις; Μαζί της συμπαρασύρει και την δημιουργικότητά σου που μπαίνει κι αυτή στον χορό και με το αζημίωτο αν καταφέρεις να εξασκήσεις την διάκριση σε ότι αφορά επαγγελματικές προτάσεις και γνωριμίες που εμφανίζονται. Το μόνο που μπορεί να σου χαλάσει το γλυκό είναι το κόλλημα με παλαιικά  μοτίβα συμπεριφοράς και η επιθυμία σου να αγνοήσεις το ένστικτό σου που σου λέει να εξετάσεις το καθετί εξονυχιστικά πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε δέσμευση. Απόφυγε να εμπλακείς σε κουβέντες με τους γονείς σου, καθώς θα οδηγήσουν μαθηματικά σε αναμάσηση γνώριμων και όχι ιδιαίτερα ευχάριστων ζητημάτων και εγγυημένα θα σου ανακόψουν την ωραιότατη φόρα που έχεις πάρει. Να σου λείπει. Αν έχεις αδέρφια κράτα αποστάσεις αφού σπεύδουν με διάθεση να σου φορτώσουν τις απαιτήσεις και τα προβλήματά τους.

Παρθένος

Καταπολέμησε το σύνδρομο τιτανοτεράστιας άρνησης που σε έχει πιάσει και ασχολήσου με τα τεκταινόμενα στην καριέρα σου παρά το ότι ζεις και αναπνέεις για την στιγμή που θα φύγεις διακοπές. Εδώ που τα λέμε, αν θέλεις να δεις τα σχέδια σου να πραγματοποιούνται, εξάσκησε την αρετή της υπομονής και χρησιμοποίησε τον χρόνο που έχεις για να προγραμματίσεις τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως τα θέλεις. Μακράν καλύτερο και ωφελιμότερο από το να κάνεις τον τελάλη μην αφήνοντας άνθρωπο που να μην γνωρίζει τα σχέδια σου. Μάλιστα, όσο λιγότερα λες, τόσο το καλύτερο, ακόμη και αν μιλάς σε αδερφικά αυτιά, γιατί έτσι είναι βέβαιο ότι θα γίνεις στόχος για κριτική και μάλιστα όχι απαραίτητα καλοπροαίρετη. Για να σπάσεις την ρουτίνα βρες μία καινούρια ασχολία, κατά προτίμηση κάτι ομαδικό που να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις και το μυαλό σου. Αν βοηθάς και κόσμο παράλληλα, τόσο το καλύτερο.

Ζυγός

Η εβδομάδα εντείνει τις τάσεις φυγής σου στο μη περαιτέρω και το μυαλό σου δεν συμμαζεύεται στο οικείο για κανέναν λόγο, για την ακρίβεια, όσο πιο εξωτικό και αλλότριο είναι κάτι τόσο το καλύτερο. Εννοείται αν μπορείς να κάνεις ένα ταξίδι να το κάνεις, ακόμη κι αν εκμεταλλευτείς το εξοχικό της οικογένειας, γιατί κατά τα άλλα τα οικονομικά σου μάλλον τροχοπέδη αποτελούν, παρά απογειώνουν τα σχέδια σου. Αξιοποίησε την αυξημένη σου λίμπιντο και την διάθεσή σου να κυνηγήσεις ότι υπάρχει σε ακτίνα πολλών χιλιομέτρων. Απλώς μην εγκαταλείψεις τελείως την γνωστή σου σύνεση για να κάνεις εντύπωση γιατί θα βρεθείς στο τέλος είτε με έναν λογαριασμό που θα μετανιώνεις για το υπόλοιπο του μήνα, είτε με ένα μελανό στίγμα στην κατά τα άλλα, φαινομενικά τουλάχιστον, άρτια διαγωγή σου. Για να καταπολεμήσεις το αίσθημα του χασίματος που σε συντροφεύει τελευταία συνιστώνται πάσης φύσεως εναλλακτικές προσεγγίσεις σε διατροφή, άσκηση αλλά και αυτογνωσία.

Σκορπιός

Τα οικονομικά σου έρχονται στο προσκήνιο δυναμικά αυτή την εβδομάδα και σου λένε να προσέχεις για να έχεις. Οι ανακατατάξεις στην καθημερινότητά σου και στην δουλειά σου μπορεί να φέρνουν χαρμόσυνα νέα για την τσέπη σου, αλλά μόνο εφόσον είσαι έτοιμος να πειθαρχήσεις τον εαυτό σου και να αποδείξεις ότι αξίζεις στο πλαίσιο της ομάδας. Όπως και να έχει προγραμμάτισε χαλαρές εξόδους για φαγητό, ποτό και κουβέντα, αφού έχεις απόλυτη ανάγκη να ξεφύγεις από το πρακτικό και το τετριμμένο τουλάχιστον στον ελεύθερο σου χρόνο για να αντιμετωπίσεις με επιτυχία το απροσδόκητο που σε κυκλώνει. Μην καταπιέσεις την εκφραστικότητά σου, ακόμη αν φαίνεσαι ακόμη και σε σένα λίγο υπερβολικός. Δρομολόγησε την σε οτιδήποτε ευχαριστεί τον νου σου, κατά προτίμηση δημιουργικό. Μην διστάσεις να εκφράσεις τα αισθήματά σου και την επιθυμία σου στον σύντροφό σου, ακόμη κι αν έχεις την εντύπωση ότι αυτόν τον καιρό δίνεις περισσότερα από όσα παίρνεις, η αγάπη δεν πάει με το κιλό.

Τοξότης

Τα πάντα ρει στα προσωπικά σου, τα οποία παραμένουν και ο μακράν πλέον ενδιαφέρων τομέας της ζωής σου αυτόν τον καιρό, ακόμη κι αν η πλειονότητα των εξελίξεων συμβαίνει μέσα στο κεφάλι σου. Πάντως το κοσμικό παράθυρο που φέρνει έρωτες πάσης φύσεως παραμένει διάπλατα ανοιχτό, είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος. Στην δεύτερη περίπτωση επειδή πέραν του έρωτος σε απασχολεί ιδιαίτερα και το σεξ αυτόν τον καιρό, να ξέρεις ότι το να εκφράσεις με σαφήνεια την επιθυμία σου θα βοηθήσει σαφώς περισσότερο από το να χάνεσαι κάπου ανάμεσα στον καναπέ και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Η εβδομάδα ενδείκνυται ούτως ή άλλως για να ασχοληθείς με το σώμα σου, είτε σε επίπεδο καλλωπισμού, είτε σε επίπεδο προγράμματος διατροφής και άσκησης. Κατά τα άλλα φρόντισε να μην σε καταπιεί το σπίτι σου, αλλά επιστράτευσε τους φίλους σου που έτσι κι αλλιώς θέλεις να βλέπεις περισσότερο αυτόν τον καιρό για να επιδοθείς σε εξόδους και γνωριμίες.

Αιγόκερως

Πάνω που είχες αρχίσει να την ανεβάζεις, η ψυχολογία σου κάνει μία βουτιά στα βαθιά αυτήν την εβδομάδα. Τόσο η φορτωμένη καθημερινότητα, όσο και το γεγονός ότι είσαι γεμάτος σχέδια για τα επαγγελματικά σου, αλλά τα ενεργειακά σου επίπεδα χρειάζονται επειγόντως επαναφόρτιση συνηγορούν στο να θυμίζεις ωρολογιακή βόμβα στα πρόθυρα έκρηξης, ειδικά όταν περιορίζεσαι στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου. Εννοείται να μεθοδεύσεις συναναστροφές και να μην αφήσεις εγκαίνια, πάρτι, καφέδες και οιαδήποτε άλλη κοινωνική συνάντηση που να μην παρακολουθήσεις. Στο τέλος θα σου μείνει και το δημοσιοσχετίστικο της υπόθεσης. Αρκεί μόνο να ασκήσεις έναν στοιχειώδη έλεγχο στον εαυτό σου και να αποφύγεις α) να μην μιλάς καθόλου β) να λες ασυναρτησίες γ) να κλαίγεσαι για την πολλή δουλειά και για κάτι ασαφές που σκέφτεσαι. Ο καιρός παραμένει ένα έξοχο θέμα συζήτησης, όπως και ο επαναπροσδιορισμός της έννοιας «πάτος» από τους πάσης φύσεως πολιτικούς. Α, και εννοείται, άνοιξε τα μάτια σου και φλέρταρε!

ΥΔροχόος

Η εβδομάδα υπόσχεται να σου δώσει πίσω το κέφι σου για κάποιον ακαθόριστο λόγο που συνδυάζεται κυρίως με μελλοντικά σου σχέδια για τις διακοπές σου ή για μια πιο μόνιμη κατάσταση μετανάστευσης, πιθανόν σε άλλον πλανήτη. Σχέσεις του παρελθόντος σου χτυπούν την πόρτα και αν επιθυμείς να αναπροσδιορίσεις το κοινωνικό σου στάτους αλλά και την καθημερινότητά σου, κοινώς να περνάς καλύτερα, καλά θα κάνεις να μην ανοίξεις. Γράπωσε την δημιουργικότητά σου από τα μαλλιά και πέσε με τα μούτρα στην υλοποίηση χωρίς να ασχολείσαι ιδιαίτερα με το να εξηγείς την καθημερινότητά σου και τα σχέδια σου σε κανέναν. Αφού δεν χρειάζεσαι την έγκριση κανενός και το να βγάλεις άκρη μόνος σου με τον εαυτό σου και την καριέρα σου είναι αρκετά ενεργειοβόρα ασχολία από μόνη της. Να θυμάσαι να εμπιστεύεσαι το καινούριο και τις νέες ιδέες και αντιλήψεις σου. Ότι μυρίζει μπαγιάτικο, μάλλον είναι. Εφάρμοσε ειδικά στο φλερτ.

Ιχθύς

Η αρχή της εβδομάδας σε θέλει σε μία κατάσταση κοινωνικοποίησης και ενθουσιασμού, αλλά και αναθεώρησης του φιλικού σου κύκλου, αφού φαίνεται πως γνωρίζεις κόσμο που είναι καλύτερα εναρμονισμένος και με αυτά που σε κάνουν να διασκεδάζεις, αλλά και με αυτά που έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις. Στο μιξ και γνωριμίες που πάνε ένα επίπεδο πάνω από το φιλικό. Και όλα θα ήταν τέλεια, αν ταυτόχρονα δεν σε έπιαναν ταυτόχρονα και τα ψυχολογικά σου για να σε βοηθήσουν να αμφιβάλλεις για τα καινούρια ανοίγματα που πας να κάνεις και μήπως γίνεσαι τελικά πολύ σκληρός με το παλιό κτλ κτλ. Το ξέρω ότι δεν είναι πανάκεια, αλλά το σεξ παραμένει σύμμαχός σου, πολύ περισσότερο από τα λόγια σου, τα οποία αν εξαιρέσουμε την αφήγηση ανεκδότων και χαρωπές κουβεντούλες για μουσική και τον καιρό μάλλον θυμίζουν περισσότερο σπαγγέτι, παρά δομημένο λόγο. Έχε στο νου σου ότι οι πράξεις πάντα μιλάνε δυνατότερα από τα λόγια, μπας και βγάλεις άκρη

galsnguys.gr