Σελίδες

Πλατφόρμες: Το καλοκαίρι πάνε παντού



Τα τελευταία χρόνια τη πρωτοκαθεδρία στα summer looks έχουν αποκτήσει οι πλατφόρμες. Το άνετο, βολικό αλλά όχι και τόσο θηλυκό αυτό παπούτσι, φέτος εμφανίζεται στην πιο chic εκδοχή του, υποσχόμενο να μην προσφέρει απλά άνεση αλλά και στιλ! Ποιες όμως πλατφόρμες είναι στη μόδα; 

Αρχικά, ήρθε η ώρα να πεις «αντίο» στις πλατφόρμες με φελλό. Όσο άνετες και ελαφριές και να είναι δεν παύουν να συγκαταλέγονται στις «old fashion». Η μόδα φέτος θέλει τις ξύλινες, τις υφασμάτινες, τις πλεκτέςκαι τις ψάθινες να πρωταγωνιστούν. Επίλεξε, λοιπόν, κάποιο από τα παραπάνω υλικά.

Το φετινό καλοκαίρι μάλιστα, οι πλατφόρμες έγιναν ακόμη πιο άνετες καθώς πήραν πιο ενιαία μορφή, μελιγότερη κλίση και πιο ογκώδη βάση. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως θα αφήσετε στην άκρη τις θηλυκέςπλατφόρμες που ήδη έχετε στην ντουλάπα σας. Μπορείτε απλά να ολοκληρώνετε τα σέξι βραδινά looks σας.

Όσον αφορά τα colour trends, επιλέξτε τα χρώματα όπως το ασπρόμαυρο, το nude, το κλασσικό μαύρο, το εκθαμβωτικό κόκκινο, τις διχρωμίες, τις γήινες αποχρώσεις αλλά και τα μοδάτα animal prints. Τέλος, ταfloral prints αποτελούν τη καλύτερη δυνατή επιλογή που μπορείτε να κάνετε για τα summer looks σας. Την αρχή έκανε το διάσημο δίδυμο της μόδας Domenico Dolce & Stefano Cabbana με τις φλοράλ πλατφόρμες να γίνονται σήμα κατατεθέν τους.

Η νούμερο 1 καλοκαιρινή αγορά που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις ένα ζευγάρι πλατφόρμες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνεις απόσβεση αφού φοριούνται… day to night!