Σελίδες

Ζώδια από 21 εως 27 Ιουλίου 2014





Οι προβλέψεις που ακολουθούν είναι σε γενικό επίπεδο, καθώς γίνονται με γνώμονα τον Ήλιο και τον Ωροσκόπο. Αποτελούν οδηγό κατεύθυνσης, όμως, ακριβής ανάλυση γίνεται μόνο με βάση τον γενέθλιο χάρτη, ο οποίος και μας παρέχει όλες τις λεπτομέρειες.



Κριός

Αγαπημένο μου Κριαράκι, απ’ όλα έχει ο μπαξές αυτή την εβδομάδα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς. Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα, αυτό είναι σίγουρα το ευχάριστο και hot σημείο των ημερών. Εκεί που θα λάμψεις για όλο τον υπόλοιπο μήνα είναι στον έρωτα, την χαρά, την διασκέδαση. Έξω καρδιά το σύνθημα, άντε γιατί πολύ μας ζόρισε το σύμπαν. Θα γίνεις παιδί μαζί με τα παιδιά, μια παιδική χαρά ένα πράμα. Σιγά σιγά θα αρχίσεις να χαλαρώνεις και θα δεις που θα μεγαλουργήσεις δημιουργικά. Οι συμπληγάδες πέτρες που πρέπει να περάσεις είναι στον τομέα του σπιτιού και της καριέρας. Αν το ένα λειτουργεί εις βάρος του άλλου, θα το καταλάβεις πολύ σύντομα, και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Έχεις κουραστεί και θέλεις επιτέλους να αποτραβηχτείς στο φρούριο σου, αλλά που τέτοια τύχη; Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σε αναγκάζουν να βρίσκεσαι σε κίνηση. Με τα νεύρα σου τσατάλια, το στόμα τρέχει πιο γρήγορα και άντε μάζεψε τα μετά. Η λύση είναι να κλείνεις τις μηχανές όταν βρίσκεσαι στο σπίτι σου και να αφήνεις το μυαλό σου έξω από την πόρτα. Στο τέλος να με θυμηθείς, θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου και να οργανώσεις τα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα που σε απασχολούν. Από την Κυριακή άλλωστε που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, sex, money & power για πάρτη σου και μόνο.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με συζητήσεις εκ βαθέων, που δεν ξέρω όμως αν θα καταλήξουν κάπου. Βρίσκεσαι σε μια φάση ανταλλαγής απόψεων και έντονης κινητικότητας, και αυτές τις μέρες σε βλέπω να λες τα πράγματα έξω από τα δόντια. Γιατί, η υπομονή έχει και τα όρια της και άμα σε πιάσει το πείσμα σου ούτε μπουλντόζα δεν σε σταματά. Ουσιαστικά εκφράζεις όλα όσα βράζουν μέσα σου εδώ και καιρό. Δεν σου εγγυώμαι όμως ότι αρχικά θα βγάλεις άκρη. Μέσα σε όλον αυτόν τον αναβρασμό, μια αχτίδα χαράς και ηρεμίας έρχεται από το φιλικό σου περιβάλλον, που μπορεί να σου συμπαρασταθεί με αγάπη και κατανόηση. Με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα, το σπίτι και η οικογένεια σου, σου ζεσταίνουν την ψυχή. Προσπαθώντας να βελτιώσεις τις συνθήκες, μπαίνεις στον πειρασμό για υπερβολές και grande έξοδα. Βάλε και κανένα χαλινάρι. Από την Κυριακή που ο Άρης θα κινείται στον Σκορπιό, εκεί θέλω την ταυρίσια υπομονή σου γιατί προβλέπω να περνάς το υπόλοιπο του καλοκαιριού μέσα στην ένταση και τους τσακωμούς και είναι κρίμα. Όταν νοιώθεις ότι σου σπάνε τα νεύρα κάνεις μεταβολή και πας μια βόλτα. Σιγά μην κάτσεις και τους κάνεις την χάρη….

Δίδυμοι

Πες μου ότι δεν μιλάς ολημερίς κι ολονυχτίς για «τα ρημάδια τα λεφτά μου» γιατί στο τέλος θα στα κάψω. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτός ο τομέας σε απασχολεί πολύ, μήπως όμως πίσω απ’ όλα κρύβεται η συναισθηματική ανασφάλεια κι όχι η αντικειμενική σου ανάγκη; Θέλεις να κλείσεις το ζήτημα μια και καλή άλλα πιέζοντας καταστάσεις που δεν είναι ουσιαστικά ώριμες και κατάλληλες, το μόνο που καταφέρνεις είναι να καταλήξεις σε λανθασμένες αποφάσεις. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν ενδείκνυται για τελικές αποφάσεις αφού περισσότερο θα τρομάξεις  παρά θα ευχαριστηθείς. Κι αυτό γιατί μάλλον θα θελήσουν να σε «ρίξουν». Άστο καλύτερα για μετά τις 24. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα κι αυτό είναι σίγουρα θετικό για σένα. Η νέα θέση θα σε βοηθήσει να εκφράσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο, να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να έρθεις σε επαφή με κόσμο, να ταξιδέψεις. Μπορείς πλέον να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τις επιθυμίες μας, αλλά μην τα βγάλεις και όλα στην φόρα. Μεγάλη κινητικότητα και οι ώρες δεν θα φτάνουν. Από την Κυριακή με τον  Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, όλο σου το βάρος πέφτει στα εργασιακά σου και στα προβλήματα της καθημερινότητας. Αν πας διακοπές δεν βλέπω να ησυχάζεις, το καθήκον σε καλεί και εσύ θα είσαι μες το άγχος να προλάβεις τις εκκρεμότητες. Κοίτα να χαλαρώσεις γιατί δεν σου φταίει σε τίποτα η υγεία σου….

Καρκίνος

Καρκινάκι μου, τι γίνεται; Μήπως έχουμε χάσει το μπούσουλα λιγάκι; Η εβδομάδα ξεκινά και το μυαλό σου βρίσκεται υπό πίεση. Σκέφτεσαι…. Πολύ σκέφτεσαι. Προσπαθείς να βρεις μια φόρμουλα επικοινωνίας αλλά μοιάζει περισσότερα με διελκυστίνδα. Τράβα ο ένας, τράβα ο άλλος. Το θέμα μας δεν είναι να επιβάλλει ο καθένας το δικό του αλλά να βρεθεί μια ισορροπία. Αν έρθεις τώρα face to face με κάποιον που έχει το πάνω χέρι, σου εύχομαι καλό κουράγιο. Δεν σου μένει παρά να χρησιμοποιήσεις την γοητεία σου, που παρεμπιπτόντως αυτήν την εβδομάδα θα ξεχειλίζει. Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα είναι κάτι σαν την «γαλάζια λίμνη», μαγικό τοπίο ονειρικά φτιαγμένο. Ταξίδια μακρινά σε εξωτικούς προορισμούς. Το θέμα μας είναι ότι η πραγματικότητα σε αναγκάζει να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Ένα μέρος του μυαλού σου θέλει να πάψεις να πιέζεσαι και να ανέχεσαι καταστάσεις, η λογική όμως απαιτεί να μπουν κάποια πράγματα σε τάξη. Με λίγα λόγια σπαζοκεφαλιά για γερούς λύτες. Με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά. Επειδή όμως είναι και ο Δίας εκεί, φρόντισε να βγάλεις περισσότερα χρήματα κι άσε τα υπερβολικά έξοδα για τους μεγιστάνες. Ο Άρης φεύγει επιτέλους από τον Ζυγό και από την Κυριακή θα βρίσκεται στον Σκορπιό. Τώρα όλη σου η ενέργεια επικεντρώνεται στον έρωτα και τα παιδιά. Κατέβασε τα όπλα και διασκέδασε το!

Λέων

Ο ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου και θα συναντήσει το Δία. Είσαι που είσαι λαμπερό άτομο, προβλέπεται να γίνεσαι εκτυφλωτικό. Χρόνια πολλά στα Λιοντάρια αυτής της εβδομάδας, με ανεβασμένη διάθεση κι αισιοδοξία που θα σας συντροφεύει ως τα επόμενα γενέθλια σας. Δεν χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε βέβαια, αλλά, προς Θεού μην πάρετε ψηλά τον αμανέ. Αυτό που τραβάει ζόρι, είναι το πίσω μέρος του μυαλού σου. Συνεχίζεις να κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου. Μήπως σε αγχώνει ότι το φως στο τούνελ που βλέπεις είναι too good to be true; Νομίζω ότι το άγχος σου σε κάνει να είσαι μυστικοπαθής και, στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται οι συζητήσεις που κάνεις πάνω στον τομέα της δουλειάς σου. Αν έχεις πιεστεί, πρόσεξε την υγεία σου. Έχε το νου σου στα κουτσομπολιά, μη λες πράγματα τα οποία μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Αν τα κουτσομπολιά είναι εις βάρος σου, άσε τους να δουν την σκόνη σου. Πάντως προς το τέλος της εβδομάδας σου δίνεται η ευκαιρία να βάλεις κάποια πράγματα στην θέση τους. Έχεις την  ευκαιρία να εκφραστείς με καλλιτεχνικό τρόπο. Είναι μια διέξοδος άκρως δημιουργική που σου ταιριάζει γάντι. Την Κυριακή ο Άρης κινείται πλέον στον Σκορπιό , και η ενέργεια σου επικεντρώνεται στο σπίτι και την οικογένεια. Ο θεός του πολέμου, φέρνει εντάσεις καθώς σκαλίζοντας  το παρελθόν, σκαλίζεις και πληγές. Μπορείς όμως να τακτοποιήσεις και όσες υποθέσεις που εκκρεμούν.

Παρθένος

Νομίζω ότι τον τελευταίο καιρό δεν έχεις σταματήσει τις επαφές με φίλους και γνωστούς. Υποψιάζομαι ότι δεν είναι μόνο πως θες να διασκεδάσεις αλλά ακολουθείς το «τερπνόν μετά του ωφελίμου». Έχε το νου σου μόνο γιατί μπορεί να χαλάσει λίγο η συνταγή στην αρχή της εβδομάδας. Αν εμπλέκεσαι σε συλλόγους ή άλλες ομάδες, ίσως να έρθεις σε ρήξη αν δεις ότι προσπαθούν να σου επιβάλλουν την γνώμη τους και να σε χειραγωγήσουν. Το ζήτημα είναι μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις γιατί, αν εμπλέκονται οικονομικά ζητήματα, προτού υπογράψεις ή καταλήξεις σε συμφωνία, επιβάλλεται να μελετήσεις όλες τις λεπτομέρειες και να κινηθείς με αυτοσυγκέντρωση. Κατά τα άλλα, βλέπω μια ρομαντική διάθεση, ναι σε εσένα, το συνώνυμο της πρακτικότητας. Ίσως γιατί μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε μια όμορφη ερωτική σχέση. Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα  και ξεκινά  ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα. Ο οργανισμός σου έχει ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση ενώ ξεκινά μια περίοδος χρήσιμη για τα βρεις με τον εαυτό σου. Μην μου αρχίσεις την μουρμούρα μόνο, και θυμηθείς τι σου έκανε ο καθένας την εποχή του Πάγκαλου, γιατί χαλάς τσάμπα φαιά ουσία. Είπαμε να κάνεις συνειδησιακή εκκαθάριση όχι να κάψεις τον εγκέφαλο. Αλήθεια, κρατάς κάποιο μυστικό ή κάτι ετοιμάζεις; Η νέα θέση του Άρη από την Κυριακή, επικεντρώνει την ενέργεια σου στην επικοινωνία, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα γραπτά. Η συμβουλή που θα σου δώσω είναι να προσέχεις τι υπογράφεις, τι λες και πως το λες. Να θυμάσαι ότι δεν θέλει και πολύ ο Άρης για να κηρύξει τον πόλεμο…

Ζυγός

Τελευταία εβδομάδα που ο Άρης κινείται στο ζώδιο σου. Ειδικά αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες ημέρες, λάβε δράση όσο προλαβαίνεις. Δεν βιαζόμαστε όμως και δεν τσακωνόμαστε. Αποτέλεσμα ζητάμε όχι μάχη. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα και θα συναντήσει τον Δία σε έναν τομέα που λατρεύεις. Χαρές και πανηγύρια με φίλους και γνωστούς αυτή την εβδομάδα, με την κοινωνικότητα σου να φτάνει στο ζενίθ. Έχεις και την υποστήριξη της λατρεμένης σου Αφροδίτης, αν ψάχνεις για δουλειά, κάποια πόρτα μπορεί να ανοίξει. Είναι σίγουρο ότι θα διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με καινούρια άτομα να μπαίνουν στη ζωή σου. Δεν παίρνουμε όμως αέρα, τα στρας και οι πούλιες δεν καθορίζουν τους ανθρώπους… Στο στόχαστρο αυτής της εβδομάδας βρίσκεται ο επαγγελματικός σου τομέας και ο τρόπος που καθορίζει την ψυχολογική σου κατάσταση. Δεν πέρασες και λίγα τους τελευταίους μήνες. Γι’ αυτό και θα πρέπει να δώσεις προσοχή στην συμπεριφορά σου γιατί μπορεί εύκολα να βρεθείς εν μέσω παρεξηγήσεων και να τα τινάξεις όλα στον αέρα. Όση πίεση κι αν δέχεσαι, προσπάθησε να ρίξεις νερό στο κρασί σου γιατί στην τελική εσύ θα ωφεληθείς. Την Κυριακή ο Άρης βρίσκεται στον Σκορπιό, και όλο το βάρος της ενέργειας σου πέφτει στον τομέα των οικονομικών σου. Αν το διαχειριστείς σωστά, θα δεις τα εισοδήματα σου να αυξάνονται. Αν πάλι μου αρχίσεις τα έξοδα για να καλύψεις την ματαιοδοξία σου, τότε τι να πω; Μην ξεχνάς τον Κρόνο που καραδοκεί λίγα μέτρα πιο κάτω κι αυτός δεν αστειεύεται καθόλου. Το νου σου….

Σκορπιός

Νέα ώθηση στην κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή, φέρνει αυτήν την εβδομάδα ο Ήλιος στον Λέοντα. Μπορείς να ελπίζεις στην βοήθεια και υποστήριξη ατόμων που έχουν την δύναμη στα χέρια τους. Επειδή όμως « ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο», ότι κάνεις και ότι πραγματικά είσαι, έρχεται στο φως και δεν μπορείς να το κουκουλώσεις. Αν αξίζεις, θα δικαιωθείς. Αν έχεις χτίσει παλάτια στην άμμο, ουαί κι αλίμονο. Κι επειδή με το λιοντάρι δεν παίζουμε, κανόνισε ώστε τα έργα σου να αρμόζουν σε έναν συγκροτημένο βασιλιά και όχι σε έναν ξιπασμένο. Αυτήν την εβδομάδα καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια να προετοιμαστείς για το μέλλον, γι αυτό και κινείσαι σε πλαίσιο μεγάλων συζητήσεων. Αν ακόμα δεν προχωράνε τα πράγματα , εκμεταλλεύσου αυτήν την  περίοδο ώστε να μαζέψεις πληροφορίες που θα σε βελτιώσουν. Αρχικά οι επαφές σου με το εξωτερικό δε είναι στο φόρτε τους όμως προς το τέλος της εβδομάδας έχεις μια πιο σαφή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι. Η πτήση των εσωτερικών αναταράξεων οδεύει στο τέλος της, την Κυριακή προσγειωνόμαστε και τώρα τρέχουμε. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου, μεγάλη ενέργεια σε κατακλύζει, βουρ να κάνεις αυτά που θέλεις. Ελπίζω να μην διαλέξεις πάλι αγώνες  ανώμαλου δρόμου και να θυμάσαι ότι «όποιος βιάζεται σκοντάφτει».

Τοξότης

Ξέρω ότι πάντα προχωράς με την σημαία της αισιοδοξίας, αλλά «συν Αθηνά και χείρα κίνει». Γιατί η ζωή έχει τα πάνω της, έχει και τα κάτω της. Κι αυτή την εβδομάδα θα καταλάβεις ότι οι συνεργασίες δεν είναι τόσο ρόδινες ειδικά αν εμπλέκονται στην μέση και οικονομικά ζητήματα. Ελπίζω μόνο να μην βρεθείς εν μέσω οικονομικής ατασθαλίας. Πάντως σίγουρα θα πρέπει να μπει μια τάξη, γιατί θα  γίνουν πολλές συζητήσεις επί του θέματος.  Αν νομίζει ότι όλα λειτουργούν στον αυτόματο, έχεις λάθος πληροφόρηση. Ευτυχώς για σένα, προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται ότι τα πράγματα βρίσκουν τις λύσεις τους. Βοηθά και ο Ήλιος που μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα, και βλέπεις τα πράγματα με πιο αντικειμενική κρίση. Μαθαίνεις και αντιλαμβάνεσαι πράγματα δια της Θεϊκής παρέμβασης. Όπως και να το κάνουμε έχεις και το κοκαλάκι της νυχτερίδας.  Από την Κυριακή, ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού. Δεν είναι και η καλύτερη θέση για σένα αλλά, σου δίνεται η δυνατότητα να αποτραβηχτείς για λίγο και να προωθήσεις σχέδια που δεν θες ακόμα να φανερώσεις. Αντί να είσαι μέσα στο άγχος και τα νεύρα, κοίτα να ξεκαθαρίσεις λίγο το μυαλό σου, και πρόσεξε την υγεία σου. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει…

Αιγόκερως

Ανήκεις στους πρωταγωνιστές της εβδομάδας, αφού οι σχέσεις σου και οι επαφές σου περνούν δοκιμασία. Το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να συνεννοηθείς και τόσο καλά με τους γύρω σου.  Αν μπεις στη διαδικασία να διαφωνείς και να προσπαθείς να επιβάλλεις την γνώμη σου, το αποτέλεσμα θα είναι μηδέν εις το πηλίκο. Είναι ανάγκη να τα πεις όλα τώρα; Αν δεν θίγονται άμεσα τα συμφέροντα σου, άστο να πάει και κάνε πως δεν ακούς. Θα μου πεις, εύκολο να το λες δύσκολο να το κάνεις. Μια προσπάθεια πάντως δεν βλάπτει. Έτσι κι αλλιώς, μεσοδβόμαδα τα πράγματα μπορούν να μπουν σιγά σιγά στην θέση τους. Αρκεί να προσέχεις τα νεύρα σου. Ο Ήλιος περνά στον Λέοντα, καιρός να απαλλαγείς από τα απωθημένα σου και να αλλάξεις κακές συνήθειες που σε κρατάνε πίσω. Θα ασχοληθείς με οικονομικές εκκρεμότητες, μπορεί να καταφέρεις να πληρώσεις καμιά δόση από αυτές που χρωστάς… Ερωτική διάθεση, ζήλιες και πάθη, ζήσε τα όλα στο full. Όσο για τον Άρη που από την Κυριακή περνά πλέον στον Σκορπιό, να αναμένεις εξελίξεις στις επαγγελματικές υποθέσεις που  δραστηριοποιήθηκες τους τελευταίους μήνες. Ότι έσπειρες θα θερίσεις. Τώρα είναι η στιγμή που θα αποδειχτεί ποιοι φίλοι είναι κοντά σου και ποιοι είναι απλά διακοσμητικά στοιχεία. Όσοι δεν σου κάνουν … στον Καιάδα!

ΥΔροχόος

Είμαι σίγουρη ότι αυτές τις μέρες τρέχεις και δεν φτάνεις. Πολλές οι υποχρεώσεις, πολλές οι ευθύνες, πολλή η δουλειά. Με τόσο full πρόγραμμα, που να ηρεμήσεις; Και το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να μην ασχοληθείς. Λίγο το στρες, λίγο η κούραση, πόσο να αντέξει το σώμα; Νομίζω ότι αυτήν την εβδομάδα θα χτυπήσει το καμπανάκι και θα καταλάβεις ότι «η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη». Γιατί η μέρα έχει 24 ώρες και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Και αν πας να τα κάνεις όλα μαζεμένα, σου έχω κι άλλη παροιμία «όποιος βιάζεται σκοντάφτει». Ασχολήσου λοιπόν με τον εαυτό σου και κοίτα να τρέφεσαι καλά και να κοιμάσαι αρκετά. Το ευχάριστο είναι ότι αν έχεις στα σκαριά κάποια επαγγελματικά σχέδια, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να λάβεις καλά νέα. Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Λέοντα, και οι επαφές σου με τον υπόλοιπο κόσμο αυξάνονται, γιατί νοιώθεις ότι έχεις την ανάγκη συντροφιάς. Έτσι έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς και μέσα στη σχέση σου αλλά και στα επαγγελματικά σου. Από την Κυριακή, ο Άρης κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, κάτι που θα το αντιληφθείς έντονα αφού υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στις κοινωνικο-επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Πρόσω ολοταχώς οι μηχανές λοιπόν, όμως να θυμάσαι ότι, όσο εύκολα ανοίγουν οι πόρτες, άλλο τόσο εύκολα κλείνουν. Μια σπίθα αρκεί για να γίνουν όλα… μπουρλότο!!!

Ιχθύς

Όντας σε mood «όνειρο ζω μη με ξυπνάτε», εσένα θα στα πω ποιητικά και με το γάντι. Γιατί εδώ που τα λέμε, ο έρωτας για σένα δεν χρειάζεται να έχει σάρκα και οστά. Μπορεί να ζει στα όνειρα σου, μπορεί να είναι μακριά. Μπορεί να αγγίζει τα όρια του ιδανικού, αρκεί να ελπίζεις ότι όλα μπορούν να συμβούν. Ξεκινώντας η εβδομάδα αυτή, πες μου εσύ, ποιος είναι ο «κακός» του παραμυθιού που πάει να στο χαλάσει;  Έχεις διάθεση να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις το μυαλό σου από κάθε είδους αρνητικές σκέψεις, όμως κάποιος θα θελήσεις να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που θα καταφέρει είναι να σου χαλάσει τη διάθεση,  γιατί η δική σου προσγείωση δεν αναμένεται σύντομα. Γι’ αυτό μην δίνεις σημασία και κάνε πως δεν ακούς. Ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα, και μάλλον θα γίνεις ο καλός Σαμαρείτης του ζωδιακού. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις καθημερινές σου υποχρεώσεις, την εργασία αλλά και την υγεία σου. Να μια καλή ευκαιρία να αλλάξεις τις κακές σου συνήθειες και να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής. Την Κυριακή ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, και σου ταιριάζει πολύ. Εδώ σταματώ να μιλάω εγώ κι αναλαμβάνει ο Νότης:  «Στης καρδιάς σου την αλήθεια, βγάλε με έξω απ’ τη συνήθεια, πάρε με, ταξίδεψε με…».

galsnguys.gr