Σελίδες

Λαμπερά τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Aegean College




Άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες κ.ά. τίμησαν με την παρουσία τους την λαμπρή τελετή εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων του Aegean College. Tο νέο κτίριο οκτώ ορόφων εγκαινίασε ο γηραιότερος εν ζωή πνευματικός άνθρωπος, πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών, κ. Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος ο οποίος και μίλησε για την Αξία της Εκπαίδευσης στη ζωή μας. 

Πλήθος κόσμου -ανάμεσά τους σπουδαστές και γονείς- ευχήθηκαν στον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ κ. Νικόλαο Μακρυπλίδη και στους συνεργάτες του κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημα με παράλληλη εκπλήρωση των στόχων του Ομίλου.
Των εγκαινίων προηγήθηκε η επίσημη υπογραφή της σύναψης συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου University of the West of Scotland και του Aegean College. Τη συμφωνία επικύρωσαν ο πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ κ. Νικόλαος Μακρυπλίδης & η αντιπρύτανις του Πανεπιστημίου, κα JeanneKeay.

Tο Aegean College μέσα από τις νέες του συνεργασίες με κορυφαία Κρατικά Βρετανικά Πανεπιστήμια προσφέρει προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών σε όλες τις ειδικότητες. Σημειώνεται, μάλιστα, ότι σε σχέση με τους πρόσφατους ελέγχους, η λειτουργία του είναι απολύτως σύμφωνη με τους όρους και τις προδιαγραφές της Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας του από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ τηρούνται όλες οι φορολογικές, ασφαλιστικές και λοιπές υποχρεώσεις του προς το κράτος.

rizopoulospost.com