Σελίδες

ο Μάριος ένας από τους 5 φιναλίστ του διαγωνισμού του Jamie Oliver's Search for a Cocktail Star...ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ...


Για το κοινό του:
Ονομάζεται Μάριος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος marketing με ειδίκευση στα multimedia και το web development. Είναι 24 και ασχολείται με το bartending τα τελευταία 4-5 χρόνια περίπου. Δουλεύει ως bartender αλλά και ως εισηγητής μαθημάτων bartending στη σχολή bar studies. Αγαπάει το bar κατά κύριο λόγο για τη δημιουργικότητα που απαιτεί αλλά και για την επαφή με τους πελάτες.


ο ίδιος λέει Για το διαγωνισμό:

Το Jamie Oliver's Search for a Cocktail Star είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός bartending που διοργανώνεται από το κανάλι Drinks Tube του Jamie Oliver. Σε πρώτη φάση έπρεπε να στείλω ένα βίντεο και να διεκδικήσω μία θέση στους 10 semi-finalists ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές. Αν και πιεζόμουν χρονικά ένας φίλος με έπεισε να πάρω μέρος ΄έστω και με πρόχειρη εμβαπτισμένο με κρόκο Κοζάνης, σιρόπι καρπούζι/μέλι, lime χυμό και ξύσμα, προεργασία. Έτσι ετοίμασα το Greek Summer Swizzle ένα ποτό με gin ροδόνερο και λικέρ μαστίχα το οποίο σερβίρεται σε μικρό σταμνάκι και και χειροποίητη γρανίτα ξυλάκι με έμπνευση το τζατζίκι. Anyways, από το διακοσμείται με πράγματα όπως ελληνικό βασιλικό, έναν αποξηραμένο αστερία πουθενά πέρασα στους 10 όπου μου ζητείται να κάνω ένα δεύτερο βίντεο.

Τα lab. O Άκης μας παραχωρεί το χώρο του στην Αγίου Ιωάννου στην Αθήνα και πράγματα έχουν σοβαρέψει το ίδιο και εγώ και αποφασίζω να κάνω ένα βίντεο με φίλο μου το Λάκη Πελιβανίδη, σκηνοθέτη του Άκη Πετρετζίκη για το kitchen αυτοπροσώπως στην οποία ήμουν κι εγώ. Σε αυτό το στάδιο ο διαγωνισμός είναι κάνουμε ένα πολύ ποιοτικό αυτή τη φορά γύρισμα στο οπόίο παρουσιάζω το ποτό το οποίο περιγράφω παρακάτω. 

Ο Jamie Oliver επέλεξε την τελική πεντάδα σε φάση public vote. Το κοινό ψηφίζει για να αναδείξει τον 1ο, ο οποίος βγαίνουν στις 15 Οκτ. κερδίζει ένα ταξίδι στην Αγγλία και συνεργασία με το κανάλι Drinks Tube και τον Jamie Oliver.


Η ψηφοφορία λήγει στις 8 Οκτ. και τα αποτελέσματα... Ψήφισε εδώ: http://www.jamieoliver.com/drinks-tube/win/

Για το Cocktail:
Το rum save the quince είναι ένα cocktail με λευκό ρούμι εμβαπτισμένο με ψητό κυδώνι, λικέρ ανθέων αφροξυλιάς, χειροποίητο cordial κόκκινου παραδοσιακή καρδάρα και διακοσμείται με χειροποίητο μπολάκι λευκής grapefruit, στραγγιστό γιαούρτι και bitter λεβάντας. Τοποθετείται σε
και ένα μικρό food pairing μαζί με το ποτό. σοκολάτας στο οποίο τοποθετώ γλυκό του κουταλιού κυδώνι. Οπότε έτσι έχουμε.

Ψήφισε εδώ: http://www.jamieoliver.com/drinks-tube/win/ Δες τα βίντεο του Μάριου εδώ:






μερικά video απο τον Jamie Oliver





Ψήφισε εδώ: http://www.jamieoliver.com/drinks-tube/win/