Σελίδες

Γιατί μας αρέσει το "Take Me To Church;"



Θεωρούμε απίθανο να μην γνωρίζετε το "Take Me To Church", καθότι παίζει σχεδόν σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, κατά μέσο όρο τουλάχιστον μία φορά το δίωρο

Το "Take Me To Church" ήταν το πρώτο που ανέβασε ο Hozier ποτέ στο YouTube, στις 25 Σεπτεμβρίου του 2013. Το video σχολιάζει τις διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Ρωσία υπέρ των δικαιωμάτων της gay & lesbian κοινότητας, μετά το ψήφισμα του νομοσχεδίου "κατά της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας". Το video γρήγορα τράβηξε την προσοχή των χρηστών και του μουσικού τύπου και κατέληξε στο Reddit, το οποίο βοήθησε σημαντικά στη διάδοση του τραγουδιού. Αυτή τη στιγμή έχει περίπου 150 εκατομμύρια views.

Το τραγούδι σύμφωνα με τον ίδιο είναι μια ωδή στην αγάπη ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης, και στη "διεκδίκηση του ανθρωπισμού μέσα από τον έρωτα".
Ο ίδιος δηλώνει straight και τονίζει:
"Το θέμα της ομοφοβίας δεν είναι ένα ζήτημα που αφορά τους gay, ούτε είναι κάτι που έχει να κάνει με τα πολιτικά μας δικαιώματα. Έχει να κάνει με τα ανθρώπινα δικαιώματα και γιαυτό θα 'πρεπε να μας αφορά όλους. Είναι πολύ απλό. Είτε όλοι έχουμε ίσα δικαιώματα, είτε όχι."
Ας το ακούσουμε πάλι: