Σελίδες

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ



 

Μελέτες απέδειξαν πως το σπέρμα περιέχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, τη σπερμίνη, η οποία καταπολεμά τις ρυτίδες και αναζωογονεί το δέρμα..












Συμβουλή πρώτη: Μαϊντανός
Ο μαϊντανός και το σέλινο θεωρούνται υπεύθυνα ότι προσδίδουν μια πιο γλυκιά γεύση στο σπέρμα, δεδομένου της υψηλής περιεκτικότητας τους σε χλωροφύλλη.

Συμβουλή δεύτερη: Κανέλα
Την κανέλα, το κάρδαμο, τη μέντα και το λεμόνι σας τα προτείνουμε ανεπιφύλαχτα για ένα πιο εύγευστο αποτέλεσμα.
Συμβουλή τρίτη: Νερό
Ωθήστε τον στο να πιει 1-2 λίτρα νερό την ημέρα. Είναι γεγονός ότι με τον τρόπο αυτό αποβάλλονται οι τοξίνες από τον οργανισμό.

Συμβουλή τέταρτη: Φρούτα
Προσθέστε τόσο στη δική σας διατροφή όσο και στου συντρόφου σας άφθονα φρούτα, δεδομένου ότι “γλυκαίνουν” το σπέρμα. Προτιμάτε τον ανανά, το πεπόνι, το μήλο, το σταφύλι και για τους πιο εξωτικούς τύπους το μάνγκο και την παπάγια. Τα φρούτα αυτά είναι πλούσια σε φυσική ζάχαρη και αντισταθμίζουν έτσι τις πιο.. πικρές γεύσεις.

Τι να αποφύγετε;;

Συμβουλή πρώτη: Ποτό
Προσπαθήστε να μειώσετε, αν όχι να κόψετε το ποτό, τον καφέ και το τσιγάρο. Όλα τα παραπάνω είναι ουσίες που “ρυπαίνουν” το σπέρμα και κάνουν μονάχα κακό στον οργανισμό σας.
Συμβουλή δεύτερη: Κόκκινο κρέας
Αποφεύγετε τη κατανάλωση κόκκινου κρέατος, γιατί αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που το σπέρμα έχει αλμυρή γεύση. Είναι προτιμότερη η κατανάλωση καλής ποιότητας άπαχης πρωτεΐνη, όπως κοτόπουλο και γαλοπούλα.
Συμβουλή τρίτη: Κρεμμύδι - σκόρδο
Αποφεύγετε τα δυνατά καρυκεύματα όπως το σκόρδο και το κρεμμύδι. Είναι μεγάλος εχθρός του σπέρματος λόγω της υψηλής περιεκτικότητας τους σε θείο.
Συμβουλή τέταρτη: junk food
Όσες τροφές αποκαλούνται ως “junk food” είναι γνωστό πως επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό με διάφορες χημικές ουσίες και συντηρητικά, τα οποία με τη σειρά τους έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία ενός οργανισμού. Ακόμα κι εδώ συναντούμε λοιπόν αυτές τις αρνητικές επιπτώσεις στη γεύση του ανδρικού σπέρματος.
Συμβουλή πέμπτη: Ψάρι
Οι απόψεις που αφορούν το ψάρι διίστανται. Άλλοι υποστηρίζουν πως επηρεάζει την γεύση του σπέρματος και άλλοι όχι. Η γνώμη μας πάντως είναι, επειδή το ψάρι θεωρείται μια από τις πιο υγιεινές τροφές, να κάνετε πρώτα μια δοκιμή, έτσι ώστε να δείτε εάν και κατά πόσο σας επηρεάζει.


Μη το γελάτε καθόλου!
Μελέτες απέδειξαν πως το σπέρμα περιέχει μια ουσία που συντίθεται και τεχνικά στα εργαστήρια και προσφέρεται ως θεραπεία σε spa στις τιμές των 250 και 125 δολαρίων! Μην ξεχνάτε όμως πως μπορείτε να το έχετε δωρεάν και όποια στιγμή επιθυμήσετε με τον παραδοσιακό τρόπο κάνοντας παράλληλα τον σύντροφό σας ευτυχισμένο. Εάν τώρα αντιμετωπίζετε πρόβλημα στη γεύση του, έχουμε και για εσάς τη λύση. Σας παραθέτουμε μερικά μικρά μυστικά που πιθανότατα να μην ξέρατε αλλά θα καιγόσασταν να μάθετε καθώς θα σας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα.