Σελίδες

Πώς ξεκίνησε η Charlize Theron!

Μία από τις ομορφότερες γυναίκες αδιαμφισβήτητα είναι η Charlize Theron η οποία εκτός του ότι όπως είπαμεείναι πανέμορφη είναι και μία ταλαντούχα ηθοποιός.
Η Charlize Theron δεν είχε εύκολα χρόνια πριν κατακτήσει το Hollywood. Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία κατάγεται από τη Νότια Αφρική μεγάλωσε σε μία προβληματική οικογένεια. Ο πατέρας της ήτα αλκοολικός και πολύ συχνά κακομεταχειριζόταν την μητέρα της.Η μητέρα της μη μπορώντας να αντέξει την κατάσταση τον σκότωσε μπροστά στο παιδί το 1991.
Η Charlize στα 15 της αφοσιώθηκε στον χορό τον οποίο και αγαπούσε πολύ όμως στα 18 αναγκάστηκε να τον εγκαταλήψει εξ’αιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο.
Μετά από αυτό ασχολήθηκε με την υποκριτική και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να πάρει τον πρώτο της ρόλο στον κινηματογράφο.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη Αφρικανή ηθοποιός που πήρε όσκαρ και η δεύτερη μετά την Kim Basinger που πήρε όσκαρ μετά από γυμνή φωτογράφιση στο Playboy.
Την Charlize Theron την ανακάλυψε ένας ατζέντης σε μία τράπεζα όταν εκείνη φώναζε στον υπάλληλο επειδή είχε αρνηθεί να της εξαργυρώσει μία επιταγή.