Σελίδες

6 τρόποι για να νιώθετε πιο sexy..!


Αν η καθημερινότητά σας απορροφά όλη τη σεξουαλική σας ενέργεια βρείτε τρόπους να κρατήσετε τα επίπεδα του sexy εαυτού σας ψηλά.


1. Κάντε ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Προφανώς ένα τέτοια αφρόλουτρο απαιτεί χρόνο, οπότε μην προσπαθήσετε να το ‘στριμώξετε’ ανάμεσα στη δουλειά και το γυμναστήριο. Βρείτε χρόνο και απολαύστε την αίσθηση του ζεστού νερού. Χρησιμοποιείστε ένα ωραίο αρωματικό αφρόλουτρο και ανάψτε κεριά. Η ατμόσφαιρα από μόνη της θα σας χαλαρώσει. Αφεθείτε και κάντε ελαφρύ μασάζ σε όλο το σώμα σας, ξεκινώντας από τι πατούσες και καταλήγοντας στο κεφάλι.
2. Ετοιμάστε ένα δείπνο διαφορετικό από τα άλλα. Φτιάξτε ωραία finger foods, καθίστε σε μαξιλάρια στο πάτωμα και επιβάλλετε να μην υπάρχουν ρούχα. Το κρασί θα βοηθήσει να αισθανθείτε πιο άνετα, αφού κανείς δεν είναι συνηθισμένος να τρώει γυμνός και θα αυξήσει την ερωτική διάθεση.
3. Κοιμηθείτε γυμνές. Είναι μία συνήθεια που έχουν λίγοι άνθρωποι. Βγάλτε τις πιζάμες σας και ξαπλώστε στα μαλακά σεντόνια σας. Νιώστε την αίσθηση του υφάσματος επάνω στο κορμί σας.
4. Κάντε ένα μασάζ. Στο τέλος της ημέρας ένα χαλαρωτικό μασάζ είναι ότι πρέπει για να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα. Νιώστε τα χέρια της μασέρ σε κάθε σημείο και πείτε της να επιμείνει όπου θελήσετε.
5. Αγοράστε sexy εσώρουχα. Βγείτε στην αγορά έχοντας στο μυαλό σας ακριβώς τι θέλετε. Δοκιμάστε τα εσώρουχα και μην ντραπείτε να σας δει η υπάλληλος. Ζητείστε της να σας πει τη γνώμη της. Σίγουρα θα ξέρει τι εφαρμόζει καλύτερα πάνω σας, κυρίως όσον αφορά το σουτιέν. Ακόμα και με τα ρούχα, τα sexy εσώρουχα θα σας αυξήσουν τη σεξουαλική διάθεση και θα σας δώσουν αυτοπεποίθηση. Προτιμήστε δαντέλα σε παλ χρώματα και σε μαύρο.
6. Τραβήξτε μία γυμνή φωτογραφία τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να νιώσετε άνετα, κάντε τη φωτογραφία ασπρόμαυρη και πειράξτε το φωτισμό της. Η ιδέα και μόνο θα σας κάνει να νιώσετε ιδιαίτερα sexy.