Σελίδες

Μακιγιάζ ματιών σε αποχρώσεις του χαλκού


Οι αποχρώσεις του χαλκού στα μάτια είναι γοητευτικές και μαγευτικές, τα φωτίζουν και αναδεικνύουν ακόμα και το πιο απλό βλέμμα.

Για παράδειγμα, το μακιγιάζ της Olivia Wilde σε αποχρώσεις του χαλκού αναδεικνύει το υπέροχο χρώμα των ματιών της και προσφέρει μεγαλύτερη ένταση στο χρώμα των μαλλιών της.

Για να δημιουργήσετε το υπέροχο αυτό μακιγιάζ ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:1. Απλώστε στο άνω βλέφαρο ένα κατάλληλο, μη λιπαρό concealer ή μια σκιά ματιών βάση.
2. Απλώστε μια κρεμώδη σκιά ματιών σε απόχρωση του χαλκού, μόνο στο κινητό βλέφαρο και μια απαλή γραμμή στο κάτω περίγραμμα.
3. Με ένα κατάλληλο πινέλο, δώστε βάθος στα μάτια χρησιμοποιώντας μια ματ σκιά ματιών σε αποχρώσεις του δαμασκηνί ή μαύρου ή καφέ. Απλώστε την σκιά ματιών λίγο πιο πάνω από τη γραμμή του κόκαλου και ελαφρώς προς τα κάτω, πάντα σβησμένη για να μην είναι άγριο το αποτέλεσμα.
4. Απλώστε κάτω από τα φρύδια μια κρεμώδη σκιά ματιών σε nude απόχρωση.
5. Ταμπονάρετε ελαφρώς το κινητό βλέφαρο και μόνο από την εσωτερική γωνία του ματιού μέχρι τη μέση, με μια χρυσή σκιά ματιών σε glitter ή κρεμώδη μορφή.
6. Για πιο δραματικό αποτέλεσμα πριν από την μάσκαρα κάντε ένα περίγραμμα με eyeliner ή με μαύρο μολύβι ματιών.
7. Απλώστε 2-3 στρώσεις μάσκαρα.
8. Για τα ζυγωματικά προτιμήστε τις απαλές, ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του κοραλλί ή μπεζ-ροζ σε κρεμώδη υφή, για να φαίνεται το δέρμα σας φρέσκο και λαμπερό.
9. Απλώστε στα χείλη κραγιόν σε αντίστοιχο χρώμα με το ρουζ, σε υφή σατέν ή ημί-ματ.