Σελίδες

Υποχρεώνουν τον POP FM Μυτιλήνης να αλλάξει συχνότητα και...να «πάει»Τουρκία!


Οι περιπέτειες για το Χρήστο Βαλασέλλη συνεχίζονται... Μετά την περιπέτεια με το Jayzee τώρα προβλήματα υπάρχουν  με το ραδιόφωνο του POP FM.


Από το μεσημέρι της Κυριακής 31 Μαρτίου, ο POP FM μεταφέρεται από τους 98.6 στους 101.3. Επίσης σταματά η εκπομπή για την Καλλονή και τα χωριά του νησιού στους 98.8 όπου κλείνει οριστικά η εκπομπή μας!   POP FM  πρέπει να  διακόψει την εκπομπή του στο υπόλοιπο νησί γιατί θεωρείται παράνομο να χρησιμοποιεί ο σταθμός δεύτερη κεραία για τη κάλυψη του Νομού, αν και με μόνο μία κεραία στο Προφήτη Ηλία Μυτιλήνης μπορεί να καλυφθεί μόνο η πόλη).
Όλα αυτά μετά από απόφαση της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείου). Το παράδοξο είναι ότι υποχρεώνουν τον POP Fm να εκπέμπει σε μια συχνότητα που την έχουν καταλάβει οι Τούρκοι.
Για το θέμα ο Χρήστος Βαλασέλλης αναφέρει: "Στους 101.3 θα έχω να αντιμετωπίσω τον RADYO 7 που εκπέμπει βόρεια της Σμύρνης με 40KW και φέρνει στο νησί 63dBvμ βάση μετρήσεων της ίδιας της ΕΕΤΤ..."
Και κρατήστε την ψυχραιμία σας:
Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών επέβαλε πρόστιμο 19.000 ευρώ στον POP FM γιατί επίλεξε όλους αυτούς τους μήνες  να μην κάνει παρεμβολή στον τούρκικο σταθμό στους 101.3 και άλλαξε συχνότητα στους 98.6.
Δηλαδή  η ΕΕΤΤ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ  πλέον τον POP FM να κάνει παρεμβολές στον τούρκικο ραδιοφωνικό σταθμό !!!