Σελίδες

Δίαιτα express-5 κιλά σε μια εβδομάδα

Οι δίαιτες express είναι οι δίαιτες που σκοπό έχουν να πετύχουν γρήγορη καύση του λίπους και επομένως απώλεια κιλών και πόντων σε ένα μικρό χρονικό διάστημα. Γενικά θα λέγαμε ότι μια δίαιτα express, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η πλέον ισορροπημένη, διότι η απώλεια κιλών θα πρέπει να αποτελεί μια αργή αλλά σταθερή διαδικασία.
Άλλωστε τα περιττά κιλά δεν τα αποτήσατε μέσα σε μια βδομάδα έτσι δεν είναι; Παρόλα αυτά όμως, πολλές γυναίκες θέλουν να ακολουθήσουν μια αποτελεσματική δίαιτα express έτσι ώστε να χάσουν γρήγορα το περιττό λίπος αλλά και πόντους. Ο λόγος μπορεί να είναι επειδή η γυναίκα αυτή μπορεί σε μια βδομάδα να έχει να πάει σε ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή της όπως για παράδειγμα μια δεξίωση, ένας γάμος, μια ορκωμοσία για πτυχίο, ένα πολυπόθυτο ραντεβού, κ.τ.λ. Η παρακάτω δίαοτα express είναι πολύ εύκολη ωστόσο θα πρέπει να ακολουθείτε τις οδηγίες κατά γράμμα. Την δίαιτα αυτή δε θα πρέπει να την κάνετε για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που αναφέρεται.

Πρωινό:
Να τρώτε πρωινό κάθε μέρα. Πιείτε ένα ποτήρι καφέ ή ένα τσάι. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε 1 μόνο φρούτο, 1 μόνο συστατικό πρωτεϊνης και ένα μόνο συστατικό υδατανθράκων από τις παρακάτω λίστες: 

Φρούτο
1 μπανάνα
1 μήλο
1 γκρέιπφρουτ
2 ακτινίδια 
80 gr ανανά
80gr φράουλες

Πρωτεϊνη
2 κουταλιές γιαούρτι χωρίς λιπαρά
1 κούπα γάλα
1 αυγό βραστό
3 φέτες μπέικον
85 gr τόνου
75 gr λευκό τυρί
40 gr φιστίκια χωρίς αλάτι

Υδατάνθρακας
1 φέτα ψωμί
5 κουταλιές μούσλι χωρίς ζάχαρη
5 κουταλιές της σούπας δημητριακά με φρούτα χωρίς ζάχαρη

Μεσγημεριανό:
Όπως και στο πρωινό ωστόσο αυτή τη φορά μπορείτε να διαλέξετε 2 φρούτα ή λαχανικά, 1 στστατικό πρωτεϊνης και 1 συστατικό υδατάνθρακα. Προσπαθήστε να κάνετε διαφορετικούς συνδυασμούς κάθε μέρα.

Φρούτο ή λαχανικό
80 gr καράτο, μπρόκολο, λάχανο, τομάτες, σπανάκι, σταφύλια, ανανάς, μήλο ή προτοκάλι

Πρωτεϊνη
100 gr ψαριών (σκουμπρί, σολομός)
100 gr κόκκινου κρέατος
150 gr κοτόπουλο
1 μεγάλο αυγό
100 gr τυριού με λίγα λιπαρά

Υδατάνθρακας
100 gr σπαγγέτι
1 μεγάλη πατάτα
2 φέτες ψωμί
125 gr φασόλια

Βραδινό:
Μπορείτε να φάτε 3 συστατικά από φρούτα ή λαχανικά, 1 συστατικό πρωτεϊνης και 1 συστατικό υδατάνθρακα. Για το βραδινό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια λίστα τρφίμων με το μεσημεριανό.

Συμβουλές για τη δίαιτα express
Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι ή σάλτσα. Πιείτε αρκετές ποσότητες νερού κάθε μέρα. Μετά από λίγες μέρες χωρίς ζάχαρη ούτε στον καφέ ούτε πουθενά, ο οργανισμός σας θα συνηθίσει. Πείτε όχι στο αλκοόλ διότι θα σας γεμίζει με περιττές θερμίδες. Πείτε όχι και στο αλάτι διότι κατακρατεί τα υγρά του σώματος. Εκτός αυτού σχετίζεται με διάφορες παθήσεις. 

Η παραπάνω δίαιτα express υπόσχεται ότι μπορεί να πετύχει την απώλεια των 5 κιλων μέσα σε μια εβδομάδα. Το κατά πόσο ισχύει ή όχι μένει να το διαπιστώσετε εσείς. 


Πηγή: tsixlofoyska.gr