Σελίδες

Ανδρικά κοσμήματα. Ναι, μπορείς και εσύ

  



Oι άντρες έχουν συστολή σε διάφορα πράγματα. Συνήθως στα λάθος. Έτσι, έχουν συστολή και για τα κοσμήματα.


Οι περισσότεροι τα θεωρούν θηλυπρεπή και τα αποφεύγουν. Κάποιοι άλλοι τα θεωρούν ως μέσο έκφρασης της επαναστατικότητας τους και επιτρέπουν στον εαυτό τους μόνο κάποια συγκεκριμένα είδη. Η αλήθεια είναι, ότι το θέμα είναι πιο απλό από όσο φαίνεται. Τα κοσμήματα είναι ένας τρόπος να ενισχύσει κάποιος το στιλ του και επειδή οι άντρες συνολικά είναι πιο μίνιμαλ από τις γυναίκες καλό είναι η χρήση των κοσμημάτων στην εμφάνιση τους να γίνεται με φειδώ.

1. Το πιο απλό, κομψό και αποδεκτό κόσμημα είναι τα μανικετόκουμπα. Εννοείται ότι θα βρεις δεκάδες διαφορετικά σχέδια και στιλ για να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει καλύτερα. Και φυσικά, θα τα φορέσεις εκείνο το βράδυ που θέλεις το κάτιτις παραπάνω στο look σου. Κάτι αρρενωπό και αδιαπραγμάτευτο.
Αντρικά κοσμήματα,αξεσουάρ,ρολόγια,μενταγιόν,μόδα άντρες,galsnguys,gals and guys
2. Η βέρα. Θέλεις δεν θέλεις είναι ένα κόσμημα. Εκείνο το κόσμημα που δημιουργήθηκε για να ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενη ότι είσαι ρεζερβέ. Επειδή πρόκειται να περάσεις μαζί της όλη την ζωή σου ή, τουλάχιστον, ένα μεγάλο μέρος της, καλό είναι να συμμετέχεις στην επιλογή του σχεδίου και να μην αφήσεις την κατάσταση στη μέλλουσα γυναίκα σου γιατί παίζει να σε γεμίσει μπριγιάν.
3Το ρολόι. Ναι, φοριέται στο δεξί σαν κόσμημα. Για την ακρίβεια το ρολόι, στις μέρες μας, είναι περισσότερο κόσμημα παρά ό, τι άλλο. Εξάλλου, την ώρα την μαθαίνεις από το κινητό σου ανά πάσα στιγμή. Οπότε, επέλεξε ένα ρολόι που βρίσκεις ότι ταιριάζει στο χέρι σου και κοίταξε να κάνεις την επιλογή σωστά γιατί αυτό το αξεσουάρ, πραγματικά, χαρακτηρίζει έναν άντρα και δίνει πληροφορίες για την ζωή του. Αν, με λίγα λόγια, βαριέσαι ακόμα και να ξυστείς και πάρεις ένα ρολόι για καταδύσεις, με ειδικές μετρήσεις κ.λ., το κρίμα στο λαιμό σου που θα νομίζουν όλοι ότι είσαι extreme τύπος και θα είσαι απλά ένας καναπεδάκιας.
ανδρικά κοσμήματα,αντρικα κοσμηματα,ανδρικα αξεσουαρ,αντρικα αξεσουάρ,ρολόγια,μενταγιόν,μόδα άντρες
4. Τα χαϊμαλιά. Το κόσμημα του κάθε νέο- happy- hippy ο οποίος τα θυμάται κάθε φορά που κλείνει εισιτήρια για τη Δονούσα, τη Σχοινούσα και όλα τα άλλα νησιά που κάποτε ήταν εναλλακτικά και τώρα δεν είναι. Δερματάκια, πετρούλες, χαντρούλες κ.λ. σε αφθονία τόσο στο λαιμό όσο και στο χέρι φιλοδοξούν να πείσουν όλους πως ήσουν και εσύ στο προαύλιο της ΕΡΤ. Επειδή προσωπικά πιστεύω πως οι εναλλακτικοί είναι σπάνιοι, φόρεσε τα χαϊμαλιά σου αλλά κράτησε λίγο τα προσχήματα. Μην υπερβάλλεις. Δεν είσαι δα και ο Bob Marley.
Αντρικά κοσμήματα,αξεσουάρ,ρολόγια,μενταγιόν,μόδα άντρες,galsnguys,gals and guys
Ούτε καν ένας Bob από την Jamaica.
Αντρικά κοσμήματα,αξεσουάρ,ρολόγια,μενταγιόν,μόδα άντρες,galsnguys,gals and guys
5. Τα δαχτυλίδια, οι στρατιωτικές ταυτότητες, οι καδένες και τα σύμβολα. Σε γυαλιστερό ή ματ ασήμι, κάποια κοσμήματα είναι εξαιρετικά αντρικά, όμορφα και ικανά να φορεθούν ακόμα και στο γραφείο.
Μην τα περιφρονείς καθόλου, λοιπόν.
Απλά, αν πρόκειται για κάτι που φοριέται στο λαιμό, φρόντισε η αλυσίδα του να είναι αρκετά μακριά. Τα παντατίφ που στέκουν  ένα-δυο εκατοστά κάτω από το λακάκι του λαιμού, δεν είναι ωραία πράγματα.
Αντρικά κοσμήματα,αξεσουάρ,ρολόγια,μενταγιόν,μόδα άντρες,galsnguys,gals and guys
6. Τα διάφορα piercings, επίσης, ανήκουν στην ευρύτερη οικογένεια των κοσμημάτων. Καλώς ή κακώς, στην Ελλάδα μόνο τα σκουλαρίκια έχουν γίνει κάπως αποδεκτά για τους άντρες. Αν, δηλαδή, είσαι ταμίας στη  τράπεζα και η συνταξιούχος μπροστά στο κισσέ, δει το σκουλαρίκι στη γλώσσα σου, το πιο πιθανόν είναι να σταυροκοπηθεί. Μετά, να πάρει τα ομόλογα και να τα πάει σε άλλη παραλία. Με λίγα λόγια, εκτός γραφείου, φόρα ό,τι τραβάει η ψυχούλα σου. Εν ώρα εργασίας, όμως, βγάλε το κόσμημα και άσε μόνη την τρύπα.
7. Μια άλλη κατηγορία κοσμημάτων είναι τα φυλαχτά, κομποσκοίνια, χέρια της Παναγιάς, σταυροί κ.λ. Επειδή, εδώ, κρύβεται η θρησκευτικότητα κάποιου δεν μπορεί κανείς να επέμβει. Φόρεσε, λοιπόν, αφού θέλεις το σύμβολο της θρησκείας σου αλλά μη το κάνεις γιατί τα χρώματα του είναι στη μόδα. Είναι λίγο φθηνή προσέγγιση αυτή.
Αντρικά κοσμήματα,αξεσουάρ,ρολόγια,μενταγιόν,μόδα άντρες,galsnguys,gals and guys
8. Τέλος, σχετικά με τις φετινές τάσεις θα σου πω να μην αγχωθείς διότι αυτό το καλοκαίρι βρισκόμαστε στο σημείο «ο καλός μύλος όλα τα αλέθει». Μπορεί, δηλαδή, να φορέσεις από το έθνικ κολιέ μέχρι το mainstream, ασημένιο δαχτυλίδι με δερμάτινες λεπτομέρειες. Στο μόνο που θα σε συμβούλευα να επιστήσεις την προσοχή σου είναι στις χρυσές επιλογές. Το κοινό τριγύρω δεν είναι εκπαιδευμένο να βλέπει χρυσά και μπριγιάν στους άντρες.

galsnguys.gr