Σελίδες

Super Water: Κάνε αποτοξίνωση με τα κατάλληλα υλικά στο νερό!




Μετά τις καλοκαιρινές κραιπάλες ήρθε η ώρα να μπεις σε διαδικασία αποτοξίνωσης. Παρόλο που υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις, ο καλύτερος τρόπος για να απομακρύνεις τις τοξίνες είναι ένας: πολύ νερό.
Δεν χρειάζεται όμως να το πίνεις σκέτο, αφού μπορείς να του δώσεις γεύση προσθέτοντας μερικές νόστιμα υλικά που βοηθούν στην αποτοξίνωση.

Για έναν αποτελεσματικό τρόπο αποτοξίνωσης, πρόσθεσε όλα  τα παρακάτω σε ένα μεγάλο μπουκάλι ή κανάτα νερού και κατανάλωσέ το μέσα στην επόμενη ημέρα. Άφησέ τα όλη τη νύχτα στο ψυγείο, ώστε να δέσουν όλες οι γεύσεις μαζί.
Λεμόνι
Το νερό με λεμόνι είναι ένας ισχυρός συνδυασμός για αποτοξίνωση, αφού ο χυμός λεμονιού βοηθά το σώμα να καθαρίσει. Πρόσθεσε λεμόνι κομμένο σε φέτες ή φρέσκο χυμό.
Μέντα
Θα προσθέσει μία γλυκύτητα χωρίς να ίχνος ζάχαρης και θα κάνει καλό στο στομάχι σου, βοηθώντας τη διαδικασία της πέψης.
Αγγούρι
Το νερό με αγγούρι δεν είναι μόνο για τα σπα. Μερικές φέτες αγγουριού στο νερό, θα σου προσφέρουν ενυδάτωση, όπως και τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του αγγουριού.
Τζίντζερ
Η πικάντικη αυτή ρίζα βοηθά το σύστημά σου να καθαρίσει, όπως επίσης και στην πέψη. Επειδή έχει έντονη γεύση, ρίξε αρχικά λίγες λεπτές φετούλες και πρόσθεσε κι άλλες αν χρειάζεται.