Σελίδες

3 πράγματα που θέλει το αγόρι σου (αλλά ντρέπεται να τα ζητήσει)


Μην έχεις αναστολές στο σεξ.
Τα αγόρια μπορεί να είναι πιο διεκδικητικά στο σεξ και μπορεί να οργιάζουν κάθε τόσο οι φαντασιώσεις τους.. ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που θα ήθελαν περισσότερο να κάνουν μαζί σου αλλά ενίοτε δειλιάζουν να τα ζητήσουν. Ανάλογα με το πόσο χαλαρή είσαι εσύ, το αγόρι θα ανοίξει και εκείνο πιο εύκολα τα χαρτιά του.


1. Περισσότερο στοματικό σεξ. Το στοματικό σεξ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για έναν άνδρα. Το θέλει απλά για να εκσπερματίσει ή ως μέρος των προκαταρκτικών ή ένα συνδυασμό και των δύο. Το θέλει μόλις ξυπνήσει και πριν αποκοιμηθεί και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το θέλει πάντως πολύ πιο συχνά από αυτό που νομίζεις.

2. Πρωκτικό σεξ. Για πολλές γυναίκες θεωρείται ακόμα ταμπού και δεν είναι λίγες εκείνες που δεν τολμούν να το δοκιμάσουν. Δεν υπάρχει περίπτωση (ούτε μία!) ένας άνδρας να μη θέλει να δοκιμάσει, έστω μία φορά, το πρωκτικό σεξ μαζί σου. Αν δε σου το λέει είναι επειδή πιστεύει πως θα καταλήξει να κοιμηθεί στον καναπέ.

3. Τρίο με άλλη γυναίκα. Μπορεί να σε αγαπάει, να είναι ερωτευμένος, να σε θέλει κλπ αλλά στο σεξ αλλάζουν οι κανόνες. Το αγόρι σου να είσαι σίγουρη πως φαντασιώνεται να κάνει σεξ μαζί σου παρουσία και άλλης γυναίκας. Μέγιστη ανδρική φαντασίωση που μένει συνήθως σιωπηλή αλλά να ξέρεις πως βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού του.