Σελίδες

Eyeliner: Πάρ’ το γραμμή
Eίναι μια από τις πρωταγωνιστικές τάσεις του φθινοπώρου στην οποία δε θα αντισταθείς γιατί τα μάτια συνηθίζουμε να τα θέλουμε τονισμένα. Το eyeliner, που ουσιαστικά δεν έχει φύγει ποτέ από το προσκήνιο, αυτή τη σεζόν είναι ο βασιλιάς των trend και θα το βρεις σε πολλές διαφορετικές μορφές για να παίξεις όσο θέλεις μαζί του.


Έτσι μαζί του:

-  Μπορεί να έχεις μια κομψή, θηλυκή και διακριτική εμφάνιση αν το μεταχειριστείς με λεπτότητα και τραβήξεις μια ίσια, ανάλαφρη γραμμούλα σύριζα με τις βλεφαρίδες. Σε αυτή την περίπτωση θα έχεις φροντίσει να είναι η επιδερμίδα αλαβάστρινη και το κραγιόν σου κόκκινο, φλογερό και αδυσώπητο.
- Eναλλακτικά, μπορείς ακόμα να το μεταχειριστείς σαν σκιά και να το απλώσεις σε όλο το εξωτερικό βλέφαρο συνδυάζοντάς το με λευκή σκιά. Το αποτέλεσμα αυτή τη φορά θα είναι δυναμικό και ιδανικό για μίνιμαλ εμφανίσεις.
eyeliner,γραμμή eyeliner,μακιγιάζ,μακιγιάζ φθινόπωρο 2013,τάσεις μακιγιάζ,ομορφιά,beauty trends,galsnguys,gals and guys
- Με το eyeliner μπορείς ακόμα να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό grunge look αν το μουτζουρώσεις γύρω από τα μάτια σου και το συνδυάσεις με ένα punk χτένισμα. Καταλαβαίνεις, φυσικά, πως πρόκειται για ένα υπερβολικό αποτέλεσμα αλλά αν είσαι τολμηρή… γιατί όχι;;
- Αυτή τη σεζόν, μπορείς να τραβήξεις τη γραμμή στις κάτω βλεφαρίδες αντί για τις πάνω. Το underliner είναι κάτι διαφορετικό και αξίζει να το δοκιμάσεις. Αρκεί να μην έχεις κουρασμένα μάτια και μαύρους κύκλους γιατί σε αυτή τη περίπτωση θα φαίνεσαι σαν κακοποιημένο junky.
αιλαινερ
- Με το eyeliner μπορείς ακόμα να κάνεις μια χοντρή επιβλητική γραμμή και να δοκιμάσεις ένα επιβλητικό, θεατρικό μακιγιάζ ή να δημιουργήσεις ένα δυνατό smoky look. Και σε αυτή τη περίπτωση τα χείλη πρέπει να μείνουν άδεια. Κοινώς μαζί με το eyeliner ας έχεις δίπλα σου και το nude κραγιόν σου.
- Ένα ακόμα trend είναι το χρωματιστό eyeliner και ειδικά το φλούο. Εξαιρετικά εκκεντρικόχρειάζεται να το υποστηρίξεις με ανάλογο ντύσιμο και hair styling.
eyeliner,γραμμή eyeliner,μακιγιάζ,μακιγιάζ φθινόπωρο 2013,τάσεις μακιγιάζ,ομορφιά,beauty trends,galsnguys,gals and guys
Με αυτά και με αυτά, καταλαβαίνεις πως αν φέτος εξασφαλίσεις να έχεις στο νεσεσέρ σου ένα καλό eyeliner μπορείς να κάνεις πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις.
Και η ιστορία μόλις έχει αρχίσει. Ετοιμάσου. Το φθινόπωρο κρύβει πολλές εκπλήξεις.