Σελίδες

Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου για γυναίκες

 
 
   
Αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου
 
ΚΡΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ:
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 5/11 δεν υπόσχεται θεαματικές εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή, μάλλον το αντίθετο. Τα «πρέπει» και η ρουτίνα της καθημερινότητας δεν σου επιτρέπουν να αφεθείς στο συναίσθημα, γεγονός που θα προκαλέσει παράπονα από τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις σχέση, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις τέσσερις πρώτες μέρες του μήνα για να φλερτάρεις, διότι αργότερα, παρόλο που δεν θα λείπουν οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, δεν θα έχουν προοπτική.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο υπόσχεται έντονη κινητικότητα και φόρτο εργασίας σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 17/11 θα δυσκολέψει την επικοινωνία και καλό θα ήταν να αποφύγεις να δεσμευτείς ή να κλείσεις μια συνεργασία αυτό το διάστημα, αφήνοντάς το για το β’ δεκαπενθήμερο. Στα οικονομικά, η έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο και η πανσέληνος στον Ταύρο στις 17 σου δίνουν την ευκαιρία να μειώσεις τα χρέη και να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.

ΥΓΕΙΑ: Με τον Άρη στην Παρθένο είναι ευκαιρία να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να προσέξεις τη διατροφή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Πλέον νιώθεις έτοιμη να αφεθείς στο συναίσθημά και στη ροή της ζωής με εμπιστοσύνη. Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο, μην παρασυρθείς σε ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις για το μέλλον της σχέσης σου. Αλλά αν είσαι αδέσμευτη, οι προοπτικές για τη δημιουργία σχέσης είναι ευνοϊκές, ειδικά μετά τις 5/11 που η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες. Επίσης, ο Άρης στην Παρθένο ευνοεί τις έντονες, αλλά σύντομες σχέσεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Νοέμβριος είναι κομβικός μήνας για τα επαγγελματικά σου, ειδικά μετά τις 11/11. Η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης σε ζώδια της Γης ευνοεί τη θετική εξέλιξη της καριέρας σου, καθώς τα ταλέντα και οι ικανότητές σου αρχίζουν να αναγνωρίζονται από τον επαγγελματικό σου περίγυρο. Στα οικονομικά δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις, αλλά στην αρχή του μήνα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη διαχείρισή τους, καθώς θα είσαι επιρρεπής σε περιττά έξοδα.

ΥΓΕΙΑ: Να είσαι προσεκτική με τα γυναικολογικά σου στις μέρες κοντά στην έκλειψη στις 3/11.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Νοέμβριος δεν είναι ένας από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς. Και πώς να είναι με έναν ανάδρομο Ερμή, με τον Άρη στην Παρθένο και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω; Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφος σου σκέφτεστε κυρίως την καριέρα και τα οικονομικά σας, γεγονός που λειτουργεί κατασταλτικά για τη libido σας. Αν είσαι ελεύθερη, μάλλον και αυτό το μήνα δεν προβλέπονται νύχτες πρεμιέρας στην ερωτική σου ζωή.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είναι ένα ιδιαίτερα δυναμικό διάστημα για την προώθηση των σχεδίων σου. Προσοχή όμως να μην υπερκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και αναλάβεις περισσότερες επαγγελματικές υποχρεώσεις από όσες μπορείς. Για την επίτευξη των στόχων σου δώσε περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες και εκμεταλλεύσου τη θετική επιρροή του Άρη από την Παρθένο. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, ο Νοέμβριος δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός, καθώς οι πλανητικές επιρροές καθιστούν απαγορευτική την αύξηση των εσόδων σου. Αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας, είναι πιθανό μετά τις 17 να δεχτείς μια δελεαστική πρόταση.

ΥΓΕΙΑ: Με τον Άρη στην Παρθένο κινδυνεύεις με υπερκόπωση. Δώσε ακόμη προσοχή σε μικροατυχήματα στις μέρες κοντά στην έκλειψη στις 3/11.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Νοέμβριος θα λειτουργήσει κατασταλτικά στις αρνητικές επιδράσεις της έκλειψης στις 3/11, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 5/11 (θα μείνει μέχρι τις 5/3/2014) και η παρουσία του Άρη στην Παρθένο βοηθούν να καλμάρει η ένταση και οι παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, πιθανόν μέχρι το τέλος του μήνα να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Θα χρειαστεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική την περίοδο αυτή στη διαχείριση των επαγγελματικών και των οικονομικών σου θεμάτων. Μεθόδευσε τα επόμενα βήματα σου και απόφυγε σχόλια και συγκρούσεις με συνεργάτες. Το τελευταίο 10ήμερο μπορείς να κινηθείς περισσότερο αποφασιστικά για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, μπορεί να βάλλονται από τον Κρόνο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σου δοθούν ευκαιρίες για να τα αυξήσεις το γ’ δεκαήμερο.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στη διατροφή και στις μετακινήσεις σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου την πρώτη εβδομάδα του μήνα.

ΛΕΩΝ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Νοέμβριος είναι ένας μεταβατικός μήνας για τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς με τον ανάδρομο Ερμή είναι πιθανόν να επανακάμψει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν και να σε αναστατώσει. Αν δεν έχεις σχέση, δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες. Γενικά, αυτό το διάστημα θα σε προετοιμάσει για τις εξελίξεις που θα έχεις τον επόμενο δίμηνο.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η ηλιακή έκλειψη στις 3/11 θα δυσκολέψει αρκετά τα δεδομένα στην εργασιακή σου πραγματικότητα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ο Άρης στην Παρθένο λειτουργούν πιεστικά, καθώς θα φέρουν στην επιφάνεια εντάσεις και καθυστερήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων που έχεις αναλάβει. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 10/11 φέρνει καθυστερήσεις σε εισπράξεις και έλλειψη ρευστότητας. Η Πανσέληνος στις 17/11 θα προκαλέσει εντάσεις για οικονομικές εκκρεμότητες, που θα ξεπεραστούν σχετικά σύντομα.

ΥΓΕΙΑ: Διέθεσε χρόνο στον εαυτό σου για να διατηρήσεις την εμφάνισή σου σε υψηλό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Άρη στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5/11 και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η ερωτική σου ζωή θα περιλαμβάνει συγκλονιστικές νέες γνωριμίες, εάν είσαι μόνη, ή ανανέωση της σχέσης με το σύντροφό σου. Ο Άρης θα προκαλέσει και ξεκαθαρίσματα σε άρρωστες καταστάσεις, αυτό όμως είναι κάτι θα σε πάει παρακάτω, εφόσον θα σε απαλλάξει από βαρίδια τουπαρελθόντος. Προσοχή το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Νοέμβριος θα είναι ένας μήνας στη διάρκεια του οποίου θα τακτοποιήσεις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες. Η ηλιακή έκλειψη στις 3/11 θα φέρει δυσκολίες σε συνεργασίες, συναλλαγές, αλλά και στην προώθηση των στόχων σου. Νέοι συνεργάτες και νέες συμφωνίες μετά τις 20/11 θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμοι στο μέλλον. Όσον αφορά τα οικονομικά, πάτα φρένο στα έξοδα και ανάβαλε τις αγορές για τον επόμενο μήνα.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στη διατροφή, στην οδήγηση και στις μετακινήσεις, ιδίως το α’ δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Το α΄ δεκαήμερο του μήνα είναι ευνοϊκό για τη συναισθηματική σου ζωή. Συναντήσεις και νέες γνωριμίες δεν θα σου επιτρέψουν να πλήξεις. Ακόμη κι αν ανήκεις στη συμπαθή κατηγορία των παντρεμένων ή των δεσμευμένων, το φλερτ δεν θα λείψει. Αν δεν έχεις σχέση, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να μην περάσεις μόνη τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Είτε εργάζεσαι είτε είσαι σε αναζήτηση εργασίας, ευνοϊκές είναι οι 4 πρώτες μέρες του μήνα. Από εκεί και έπειτα θα χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερες προσπάθειες για να πετύχεις τους στόχους σου. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, από τις 5/11 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε καλεί να είσαι εγκρατής στα έξοδά, στις αγοραπωλησίες ακινήτων ή στη διαχείριση των περιουσιακών σου στοιχείων. Απόφυγε τα τυχερά παιχνίδια.

ΥΕΙΑ: Προσοχή στη διατροφή σου και στις ορμονικές διαταραχές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 5/11 σχηματίζει ένα ευνοϊκό εξάγωνο με το ζώδιό σου μέχρι τον Μάρτιο του 2014, γεγονός που σημαίνει ότι η ερωτική σου ζωή θα αλλάξει προς το καλύτερο. Νέα πρόσωπα θα διεκδικήσουν το ενδιαφέρον σου και θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις οπτική και βιοθεωρία. Δεν αποκλείεται να επανακάμψει ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν και να σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Νέες προοπτικές ανοίγονται και εσύ γεμάτη δυναμισμό και αποφασιστικότητα θέλεις να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Αν είσαι σε αναζήτηση εργασίας, πολύ σύντομα οι προσπάθειές σου θα στεφθούν με επιτυχία. Μετά τις 10/11 θα σου δοθούν κίνητρα να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Αν το επιθυμείς, ευνοείσαι τώρα μπορείς να βελτιώσεις τους όρους ενός δανείου ή να τακτοποιήσεις κάποια κληρονομική εκκρεμότητα.

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στα κρυολογήματα και στα γυναικολογικά στις μέρες κοντά στην έκλειψη. Ξεκίνα δίαιτα μετά τις 5/11.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Όπως και ο Οκτώβριος, έτσι και ο Νοέμβριος συνεχίζει να είναι το ίδιο πιεστικός, ειδικά από τις 15/11 και μετά. Λογική και συναίσθημα συγκρούονται και σε εμποδίζουν να πάρεις αποφάσεις για την πορεία της υπάρχουσας σχέσης. Καλό θα ήταν όμως να μην πιέσεις τα πράγματα και να περιμένεις τον επόμενο μήνα για να καταλήξεις. Μέχρι τότε κάνε υπομονή και διατήρησε την ψυχραιμία σου.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Δυσκολίες και εμπόδια δεν σου επιτρέπουν να αφοσιωθείς απερίσπαστη στους στόχους σου. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον έμφυτο παρορμητισμό σου και διατήρησε στάση αναμονής μέχρι τον Δεκέμβριο, που τα πράγματα θα είναι περισσότερο ευνοϊκά για σένα. Τότε θα αρχίσουν να βελτιώνονται και τα οικονομικά σου και οι συνεργασίες σου θα είναι πιο επικερδείς.

ΥΓΕΙΑ: Προσπάθησε να ελέγξεις τις ευαισθησίες και τον εκνευρισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Πλέον, περισσότερο από ποτέ, νιώθεις εντονότερη την ανάγκη να ερωτευθείς και να αφεθείς στο πάθος. Κι αυτή σου η ανάγκη θα πυροδοτήσει εξελίξεις στην “πληκτική” συναισθηματική σου πραγματικότητα. Μπορεί να γνωρίσεις ένα νέο πρόσωπο που θα σε συνεπάρει, ενώ δεν αποκλείεται να επαναξετάσεις ή να δεις με διαφορετικό μάτι αυτόν που θεωρείς δεδομένο. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι ξαναμοιράζεις την τράπουλα της ερωτικής σου ζωής.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά να κάνεις τις σωστές κινήσεις στην επαγγελματική σκακιέρα, να προωθήσεις και να διαφημίσεις με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα σου. Αν αναζητάς εργασία, το διάστημα αυτό ευνοείσαι ιδιαίτερα. Τακτοποίησε μέχρι τις 7/12 τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και απόφυγε ριψοκίνδυνες αγορές.

ΥΓΕΙΑ: Εκμεταλλεύσου την πλανητική εύνοια για να ξεκινήσεις κάποια δίαιτα ή για να ασχοληθείς με θέματα ομορφιάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Ο Κρόνος δεν σε αφήνει να ησυχάσεις και να αφεθείς στο πάθος. Ανασφάλειες και δυσοίωνα σενάρια για το μέλλον της σχέσης σου σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτη, εκμεταλλεύσου τις 4 πρώτες μέρες του μήνα για να φλερτάρεις.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Τα επαγγελματικά σου συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν από το καλοκαίρι και αυτό το αίσθημα ρευστότητας δεν σε αφήνει να μεθοδεύσεις τις επόμενες κινήσεις σου. Μην αμελήσεις την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων (κάρτες, εφορία, τράπεζες κ.λπ.).

ΥΓΕΙΑ: Προσοχή στο κυκλοφορικό και στο αναπνευστικό σε όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου.

ΙΧΘΕΙΣ

ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι τις 4/11 η συναισθηματική σου ζωή βάλλεται από προβληματική επικοινωνία, καθώς έρχονται στην επιφάνεια καλά κρυμμένες ανασφάλειες – δικές σου ή του συντρόφου. Αν η σχέση σου ήδη κινείται μεταξύ “φθοράς και αφθαρσίας”, τώρα θα τελειώσει. Αν είσαι μόνη, ο επόμενος μήνας είναι περισσότερο ευνοϊκός για να γνωρίσεις κάποιον πραγματικά ενδιαφέροντα.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Το κλίμα στον εργασιακό χώρο είναι αρκετά φορτισμένο και δεν λείπουν οι ίντριγκες. Παρ' όλα αυτά υπάρχουν άτομα που θα σε στηρίξουν για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες. Τα διαστήματα 7-15/11 και 21-30/11 είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά για τη βελτίωση των οικονομικών σου.

ΥΓΕΙΑ: Πρόσεξε τη διατροφή σου και τις μολύνσεις.

missbloom.gr