Σελίδες

Για λευκά υγιή νύχιαΠόσες φορές σας έχει τύχει να αφαιρείτε ένα σκούρο ή κόκκινο βερνίκι νυχιών με ασετόν και να μένουν έντονοι λεκέδες που δεν βγαίνουν με τίποτα;

Είμαι σίγουρη πολλές φορές. Ειδικά φέτος που τα σκούρα βερνίκια νυχιών συνεχίζουν να αποτελούν τάση, θα χρειαστείτε μια εύκολη λύση. Η λύση είναι πολύ απλή, οικονομική και πάνω από όλα ασφαλής.

- Αφού ξεβάψετε τα νύχια σας με ασετόν, ετοιμάστε σε ένα μπολάκι φρέσκο χυμό λεμονιού και μουλιάστε τις παλάμες ή τα πέλματα τουλάχιστον για 10-15 λεπτά.

Τα οξέα του λεμονιού έχουν λευκαντική ιδιότητα, ενώ παράλληλα προσφέρουν και απαλή απολέπιση. Έτσι, θα φύγουν οι λεκέδες από το βερνίκι νυχιών και τα νύχια θα είναι καθαρά και λαμπερά, ενώ το δέρμα θα είναι μαλακό και περιποιημένο. 

Επίσης, τα οξέα του λεμονιού βοηθάνε και στην μείωση των κηλίδων γήρανσης που εμφανίζονται στο πάνω μέρος της παλάμης μετά τα 50, οπότε έχετε άλλο ένα πλεονέκτημα του λεμονιού που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε από νωρίς.

Μην ξεχάσετε μετά από την περιποίηση με το λεμόνι να απλώσετε μια κρέμα χεριών για να ενυδατώσετε το δέρμα και τα νύχια.