Σελίδες

Οι 10 πιο σέξι άνδρες του 2013 - Και όσα θυμόμαστε από εκείνους



 Hollywood Stars 
Από τις κλασικές αξίες μέχρι τις νεότερες ηλικιακά προσθήκες, αυτοί είναι οι πιο σέξι άντρες για το 2013:


Μάικλ Φασμπέντερ
Mε ένα πλήθος επιτυχημένων ταινιών στο ενεργητικό του («300», «Fish Tank», «Jane Eyre», «A Dangerous Method», «Hunger») και υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και Βραβείο BAFTA, ο 36χρονος Μάικλ Φασμπέντερ δεν είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους ηθοποιούς της κινηματογραφικής βιομηχανίας αλλά και ένας από τους πλέον γοητευτικούς άνδρες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από τη μεγάλη οθόνη.  Και φυσικά, ποιος (ποια) μπορεί να ξεχάσει τις γυμνές σκηνές του στην ταινία «Shame» του 2011;

 
Μπραντ Πιτ
Μπορεί να έχει 6 παιδιά και να έγινε πρόσφατα 50 ετών, ωστόσο ο Μπραντ Πιτ εξακολουθεί να βρίσκεται στην λίστα με τους πιο σέξι σταρς παγκοσμίως. Φέτος, τον είδαμε να αλλάζει στιλ στα μαλλιά του και να πρωταγωνιστεί σε μερικές από τις επιτυχημένες ταινίες της χρονιάς, όπως «World War Z», «Τhe Counselor» και «12 χρόνια σκλάβος».


Μπράντλεϊ Κούπερ
Μετά από την τριλογία του «Hangover» αλλά και την ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας», που του χάρισε την πολυπόθητη υποψηφιότητα για το χρυσό αγαλματάκι, ο Μπράντλεϊ Κούπερ κατέχει μια περίοπτη θέση στην καρδιά των γυναικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα του ταινία, στο πλευρό της Τζένιφερ Λόρενς (ξανά) με τίτλο «Αmerican Hustle» έχει προταθεί για 7 Χρυσές Σφαίρες.


Ορλάντο Μπλουμ
Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στο Μπρόντγουεϊ στην παράσταση «Romeo and Juliet» και η συμμετοχή του στη δεύτερη ταινία της τριλογίας «Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή» είναι αυτά που αξίζει να αναφέρουμε όσον αφορά τα επαγγελματικά βήματά του μέσα στη χρονιά, ωστόσο αν πρέπει να θυμηθούμε κάτι ακόμα από τον Ορλάντο Μπλουμ για το 2013 αυτό θα είναι το ξαφνικό διαζύγιό του με την Μιράντα Κερ, έπειτα από 3 χρόνια γάμου. 


Ντέιβιντ Μπέκαμ
Τι θα θυμόμαστε από αυτόν; Σίγουρα ότι το 2013 ο Ντείβιντ Μπέκαμ αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο. Ευτυχώς, έχει ακόμα συμβόλαιο με την H&M και θα εξακολουθήσει να φωτογραφίζεται με εσώρουχα για τη σειρά που κυκλοφορεί σε συνεργασία με τη σουηδική εταιρία και φέρει την υπογραφή του.


Ρόμπερτ Πάτινσον
Τον ακολουθεί ο τίτλος του «απατημένου συντρόφου», έπειτα από το σκάνδαλο απιστίας της Κρίστεν Στιούαρτ εις βάρος του. Βέβαια, ο Ρόμπερτ Πάτινσον πήρε το αίμα του πίσω, χωρίζοντάς την (με τις φήμες βέβαια να τους επανασυνδέουν διαρκώς) και μαζί με αυτό πήρε και κάποια κιλά, που ωστόσο, δεν τον άφησαν να χάσει καθόλου από τη γοητεία του.
 

Τζέιμς Φράνκο
Ο Τζέιμς Φράνκο είναι αναμφισβήτητα ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός, έχοντας ήδη στο βιογραφικό του δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα και μια υποφηφιότητα για Όσκαρ. Πέρα από αυτό, ο ίδιος φρόντισε να γεμίσει το 2013 τα social media με ημίγυμνες φωτογραφίες του και αυτό δεν του επέτρεψε να λείψει από αυτή τη λίστα.


Ράιαν Γκόσλινγκ
Πριν από οτιδήποτε άλλο, θα ήταν πρέπον να αναφέρουμε ότι η σχέση του με την Εύα Μέντες βρίσκεται σε κρίση. Φέτος, είδαμε τον Ράιαν Γκόσλινγκ να πρωταγωνιστεί σε ταινίες όπως «Gangster Squad» και «Μόνο ο Θεός συγχωρεί» χωρίς, ωστόσο, να λαμβάνει ιδιαίτερες κριτικές. Αλλά, μετά τη συμμετοχή του στην ταινία «Crazy, Stupid, Love», κάθε λίστα τέτοιου είδους διαθέτει μια μόνιμη θέση γι' αυτόν.
 

Τζέισον Στέιθαμ
Είναι ο σύντροφος της Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι και ένας από τους πιο σέξι άνδρες του σινεμά. Ο Τζέισον Στέιθαμ πρωταγωνιστεί σε όλες τις αγαπημένες ταινίες των αντρών και καταφέρνει με τη γοητεία του να τις κάνει εξίσου αγαπητές στο γυναικείο κοινό. Το 2013 πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως «Απρόσκλητος Επισκέπτης» και «Parker» - μάλιστα στη δεύτερη μοιράζεται κάποιες ιδιαίτερα σέξι σκηνές με την Τζένιφερ Λόπεζ.
 

Χένρι Καβίλ
Ίσως να μην τον ξεχώρισες από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά «The Tudors», αλλά σίγουρα ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην ταινία «Man of Steel» τον καθιέρωσε στις γυναικείες συνειδήσεις. Ο Χένρι Καβίλ αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα των πιο σέξι αντρών, και τώρα δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την κινηματογραφική του συνύπαρξη με τον Μπεν Άφλεκ στην κινηματογραφική συνάντηση του Σούπερμαν με τον Μπάτμαν.
 
yupiii.gr