Σελίδες

Ζώδια: Περίοδος προβλέψεων: 31 Δεκεμβρίου 2013




 Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα, συνεπώς τα παρακάτω είναι ακριβώς αυτό που λέμε: ‘tips’, δηλαδή οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της ημέρας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Περίοδος προβλέψεων: 31 Δεκεμβρίου '13

Κριός

Μαζί με την πόρτα που ανοίγεις για να πας στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν/συνάντηση στο σπίτι της θείας Χρυσούλας, ανοίγει και ο ασκός του Αιόλου για τις παραδοσιακές πρωτοχρονιάτικες ρήξεις. Για να τις αποφύγεις επικεντρώσου σε φαΐ, ποτό, χορό και συζητήσεις αποκλειστικά επιστημονικής φαντασίας απόψε.

Ταύρος

Επιτέλους η διάθεσή σου είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τον τόνο των εορτών αφού βασικά θέλεις να καθίσεις και να τα κοπανήσεις και να συζητάς γιατί το μαλλί της γριάς λέγεται έτσι με φίλους και συγγενείς. Εάν αποφύγεις να κολλήσεις σε μικρολεπτομέρειες και να είσαι επικεντρωμένος στην ευρύτερη εικόνα, θα περάσεις όμορφα.

Δίδυμοι

Είσαι έτοιμος να τα δώσεις όλα για όλα σήμερα και να κερδίσεις επάξια τον τίτλο του πέφτουλα της παρέας, ασχέτως του που θα περάσεις την παραμονή σου. Μην πιστέψεις ότι αρκεί το ακαταμάχητο άρωμά σου για να ρίξεις κάποιον και εγκαταλείψεις τον ευφυή σου πρόλογο. Μπορεί να αποβεί μοιραίο για την εικόνα σου.

Καρκίνος

Ελπίζω να είσαι καλεσμένος σε κάποιο πάρτι σε έναν γαλαξία μακριά, πολύ μακριά από τους δικούς σου, μπας και γλιτώσεις ένα πιθανό μέτωπο αυτές τις γιορτές. Επειδή όμως το βλέπω απίθανο, ρίξ” το στις δημόσιες σχέσεις και τα σχόλια τύπου «κύριε Πρέσβη μας κακομαθαίνετε» για να περάσεις όμορφα.

Λέων

Εάν δεν σου έχουν αναθέσει την προετοιμασία του γιορτινού τραπεζιού, σπιτιού, χώρας, σύμπαντος κ.ο.κ., ανάλαβε τα μόνος σου για να διοχετεύσεις την άφθονη διάθεση που έχεις να ασχοληθείς με λεπτομέρειες, εποικοδομητικά. Προς θεού, μην την αναλώσεις σε σχόλια για την εμφάνιση και το ποιόν των συνδαιτημόνων σου.

Παρθένος

Αναμένεται να περάσεις μία παραμονή όπως θα έπρεπε να είναι, γεμάτη χαρά και διασκέδαση και φλερτ και ωραία πράγματα, ίσως να δεις ακόμη και ξωτικά, αν δεν έχεις το νου σου να μην γίνεις τελείως. μα τελείως ντέφι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι διπλωματικός με την οικογένεια σου.

Ζυγός

Στην περίιπτωσή σου ισχύει το “μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε’ αφού επί του παρόντος οι υπ’αριθμόν ένα καταζητούμενοι στην προσωπική σου λίστα εγκληματιών είναι η οικογένεια σου, αλλά θέλεις και να τους δεις την παραμονή. Για να κρατήσεις την κουβέντα κόσμια, να επιμείνεις στα γενικά και ανώδυνα.

Σκορπιός

Δεν είναι ανάγκη να είσαι τόοοοσο ειλικρινής σήμερα και να επισημάνεις ότι ατέλεια έχεις εντοπίσει όλο τον προηγούμενο χρόνο σε όποιον έχει διάθεση να σε ακούσει. Για την ακρίβεια, μάσα περισσότερο και μίλα λιγότερο ή τουλάχιστον δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να σκεφτεί πριν μιλήσει, θα είναι σωτήρια.

Τοξότης

Εφόσον αφήσεις την σταυροφορία για να αποδείξεις πόσο καταπληκτικός είσαι και να περάσεις καταπληκτικά κάνοντας κάτι ευφάνταστο και διαφορετικό και επιλέξεις να επικεντρωθείς στο φαγητό που θα έχεις μπροστά σου και στο να χαλαρώσεις, μπορεί όντως να περάσεις καταπληκτικά. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Αιγόκερως

Η μέρα σου φέρνει μεικτά συναισθήματα, αφού από την μία νιώθεις σαν το Δέκα το Καλό και από την άλλη αισθάνεσαι ότι δεν πείθεις ούτε τους γύρω σου, ούτε τους δικούς σου, αλλά κυρίως τον εαυτό σου. Μην καταφύγεις σε υπεροψία για να αμυνθείς, αλλά αναγνώρισε ότι περιθώρια για βελτίωση υπάρχουν πάντα.

ΥΔροχόος

Να προσέχεις το στοματάκι σου σήμερα όσο κι αν αισθάνεσαι ότι δεν πάει άλλο και θέλεις να ξεσπάσεις. Καλύτερα να λες ασυναρτησίες για τις μαύρες τρύπες στον Ορίωνα παρά να διακινδυνεύσεις να έρθεις σε ρήξη με τους καλύτερούς σου φίλους, γιατί αυτό μόνο θα δυσχεραίνει την κατάσταση.

Ιχθύς

Διχάζεσαι ανάμεσα στην λαχτάρα να γυρίσεις το τραπέζι ανάποδα και να φωνάξεις “μετανοείτε, το τέλος έρχεται” μπας και δώσεις το στίγμα της παρούσας πολιτικής σου θέσης και την διάθεση να φανείς ο καλύτερος του χωριού και γιατί όχι, να ρίξεις κι ένα «φιλικό» σεξ με τον καλύτερο σου φίλο. Ας πάρει κάποιος μαζί του μία κάμερα τέλος πάντων.

galsnguys.gr