Σελίδες

Αστρολογικά Tips Ημέρας: Ζώδια 30/12/2013




 Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα, συνεπώς τα παρακάτω είναι ακριβώς αυτό που λέμε: ‘tips’, δηλαδή οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της ημέρας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Κριός

Η προτελευταία εργάσιμη του χρόνου ξεκινάει με σαφώς ανεβασμένη διάθεση και ορεξούλα για χιούμορ και ανάλαφρα σχόλια με τους συναδέρφους. Κι ευτυχώς εδώ που τα λέμε, γιατί το φορτίο των υποχρεώσεων και αυτών πού πρέπει να κλείσεις διαφορετικά θα ήταν δυσβάσταχτο.

Ταύρος

Δουλειά υπάρχει, αλλά διάθεση να την κάνεις μάλλον όχι, αφού το μυαλό σου κινείται με μαθηματική ακρίβεια ανάμεσα σε πιθανά τραπεζώματα και πιθανά κρεβατώματα, με μία σαφή προτίμηση για το πρώτο. Όπως και να έχει καλά θα κάνεις να ανασκουμπωθείς και να δουλέψεις γιατί ορισμένα πράγματα πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν τώρα.

Δίδυμοι

Η λίμπιντό σου διαγράφει μία σαφώς ανοδική καμπύλη και σε καθιστά πανέτοιμο για οτιδήποτε από σεξ της μίας βραδιάς μέχρι και σχέση μετά έρωτος και γάμου. Να σε κυκλοφορήσεις αλλά να καθίσεις και να σκεφτείς μήπως αυτή η ξαφνική λαχτάρα πάει να καλύψει συναισθηματικές ανασφάλειες.

Καρκίνος

Δεν ξέρω τι ακριβώς ετοιμάζεσαι να κάνεις για την Πρωτοχρονιά, αλλά αν είναι στον πυρετό των προετοιμασιών να σφάξεις στο γόνατο το ταίρι σου ή να μην μιλιέστε όταν έρθει η ώρα του πάρτι, καλύτερα να το αφήσεις Μην επιτρέπεις στην εικόνα και στις προσδοκίες των άλλων να δημιουργούν ένταση στην σχέση σου.

Λέων

Σχεδόν δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι όλη αυτή η δουλειά πρέπει να γίνει σήμερα και αύριο και η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν μπορεί. Επειδή η διάθεσή σου είναι καλή και επικοινωνιακή κάνε ότι επαφές μπορείς σήμερα και φυσικά επένδυσε στο άκακο φλερτ και φυσικά τις κουβέντες περί ανέμων, υδάτων και ύπαρξης ζωής σε άλλους πλανήτες.

Παρθένος

Την οικογένεια σου και τα μάτια σου σήμερα, είτε απαρτίζεται από τον σύντροφό σου μόνο, είτε υπάρχουν και παιδιά στην εικόνα. Ακόμη κι αν βρίσκεσαι στο γραφείο, το μυαλό σου δεν μπορεί να ξεκολλήσει από το πόσο ωραία θα περάσεις μαζί τους, αλλά και από κάποια μικροπροβληματάκια που πρέπει να λύσεις άμεσα.

Ζυγός

Η οικογένεια σε έχει ζώσει στο άροτρο των ημερών και φαίνεται ότι σου έχει λίστα με εργασίες που πρέπει να γίνουν. Δώσε ιδιαίτερη βάση στο πως μιλάς στον σύντροφό σου και στα αδέρφια σου για να περάσεις το κατά δύναμη αναίμακτα αυτή την περίοδο. Αντιληπτό ότι έχεις νεύρα, αλλά δεν φταίνε όλοι γι” αυτό.

Σκορπιός

Φαίνεται ότι σε κατακλύζει ένας συρφετός τηλεφωνημάτων και email που πρέπει να απαντηθούν άμεσα για να έχεις δουλειά και το νέο έτος. Φρόντισε στα τρεχάματα που θα προκύψουν και θα σε κάνουν να μοιάζεις με έναν πιο μπλαζέ Βέγγο να προσέχεις ιδιαίτερα στην οδήγηση, όποιος βιάζεται, σκοντάφτει ως γνωστόν.

Τοξότης

Έχεις πάθει αυτό πάλι που σκέφτεσαι το “μια ζωή την έχουμε” και έχεις τραβήξει τον προϋπολογισμό σου από τα μαλλιά με αποτέλεσμα αντί να σκέφτεσαι τι ωραίο που θα είναι το 2014, να σκέφτεσαι πως θα την βγάλεις τις προσεχείς ημέρες. Μείνε μακριά από τον τζόγο, γιατί ειλικρινά, δεν προβλέπεται να βοηθάει την κατάσταση.

Αιγόκερως

Αλίμονο σε όποιον, φίλο, συγγενή, συνεργάτη ή εχθρό, αποφασίσει ότι θέλει να σου πάει κόντρα. Αισθάνεσαι ότι ο κόμπος είναι πολύ κοντά στο χτένι και το να εκδηλώσεις δημοσίως την δυσαρέσκειά σου με την χάρη ενός οδοστρωτήρα δεν απέχει καθόλου από την υλοποίηση.

ΥΔροχόος

Φρόντισε να μην μένεις μόνος σου αυτές τις μέρες, αλλά κάνε παρέα με τους φίλους σου και στρέψε την συζήτηση σε ότι πιο ανορθόδοξο γίνεται για να ξεχάσεις λίγο τον απολογισμό του χρόνου που έχει κολλήσει στο μυαλό σου και σε βασανίζει ολημερίς κι ολονυχτίς.

Ιχθύς

Κάνε υπομονή αν είσαι στην δουλειά, μέρα είναι θα περάσει. Βλέπεις το μυαλό σου είναι μάλλον σε εξόδους και χόμπι και φίλους και στα μεγαλεπήβολα σχέδια σου για το επόμενο έτος και όχι αδικαιολόγητα. Απλώς φρόντισε να κρατήσεις τα προσχήματα στο γραφείο και δεν θα βγεις χαμένος.

galsnguys.gr