Σελίδες

Τι δηλώνουν για το χαρακτήρα του οι στάσεις που προτιμάει στο ΣΕΞ;

Κάνε του ένα ψυχολογικό τεστ στο... κρεβάτι! Μάθε τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα του, απολαμβάνοντας στο έπακρον τη διαδικασία!

Παρατήρησε ποια είναι η αγαπημένη του στάση και βγάλε τα συμπεράσματά σου για το ποιος είναι τελικά ο νέος σου σύντροφος.
Δες τι υποδηλώνουν οι συχνότερες στάσεις στο σεξ:
#1 Doggy style:
Ή αλλιώς: στα τέσσερα. Ο δυναμικός άντρας, που θέλει να έχει τον έλεγχο στα πάντακαι τρελαίνεται να είναι το αφεντικό στη σχέση αλλά και το κρεβάτι.
Είναι ξεκάθαρο ότι, ο συγκεκριμένος τύπος δεν εστιάζει τόσο στο μπούστο αλλά επικεντρώνεται στην... πίσω όψη, οπότε ακόμα και αν δεν είσαι προικισμένη στο στήθος δεν τον ενοχλεί καθόλου!
#2 Ιεραποστολικό:
Η πλέον κλασσική στάση στο σεξ. Οι άντρες που προτιμούν το ιεραποστολικό σεξ δεν είναι και πολύ τολμηροί. Συνήθως, έχουν μια ρουτίνα που ακολουθούν πιστά σαν ευαγγέλιο ακόμα και στην προσωπική τους ζωή σαν τυπικοί δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές και αγαπάει τη συνήθεια.
#3 Η γυναίκα από πάνω:
Εσύ είσαι το αφεντικό και εκείνος σε αφήνει. Αυτός ο τύπος άντρα είναι και λίγο τεμπέλης και δεν ενδιαφέρεται να παίρνει το πάνω χέριακόμα και σε ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας. Όπως εσύ κάνεις κουμάντο στο σεξ, έτσι θα συνεχίσεις να κάνεις κουμάντο και στην προσωπική σας ζωή αν επιλέξεις να μείνεις μαζί του.
#4 Kinky staff:
Αλυσίδες, ένταση, σεξ στο πάτωμα, τον πάγκο της κουζίνας... Ο άντρας-Ταρζάν -που σε κάθε σας προσωπική στιγμή στο κρεβάτι προσπαθεί να σου αποδείξει ότι είναι ικανός για όλα- είναι ο ιδανικός, μέχρι ένα σημείο. Θέλει να έχει το πάνω χέρι και να είναι ο πατροπαράδοτος «άντρας του σπιτιού», αλλά ταυτόχρονα δεν δείχνει να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τις δικές σου ανάγκες.Ο δικός του οργασμός και ικανοποίηση είναι πάνω από όλα, και εσύ απλά ακολουθείς τους δικούς του κανόνες.

πηγή: faysbook