Σελίδες

Κραγιόν: tips για ματ υφή και αποτέλεσμα που διαρκεί




Δες πως θα το καταφέρεις, με απλά βήματα...
Τα ματ χείλη είναι η πιο hot τάση της σεζόν! Τι γίνεται όμως αν δεν έχεις ούτε ένα κραγιόν με ματ υφή;

Δεν χρειάζεται να τρέξεις στο κοντινότερο κατάστημα για να αποκτήσεις ένα ματ καλλυντικό! Με μερικά εύκολα τρικ μπορείς να δώσεις τη συγκεκριμένη υφή στο αγαπημένο σου κραγιόν και να χαρίσεις έξτρα διάρκεια στο μακιγιάζ των χειλιών σου…


Δες πως:

Βήμα 1ο: Η απολέπιση
1ok
Το πρώτο βήμα για να σταθεροποιηθεί καλά το κραγιόν στα χείλη, είναι η απολέπιση. Πάρε μια οδοντόβουρτσα που δεν χρησιμοποιείς και κάνε απαλό πίλινγκ στα χείλη σου, βουτώντας την σε ένα μείγμα από μέλι, ζάχαρη και λίγες σταγόνες λεμονιού. (αυτό πρέπει να γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα)

Βήμα 2ο: Η ενυδάτωση
2

Το Α και το Ω για ένα υπέροχο μακιγιάζ. Αφού κάνεις απολέπιση, χρησιμοποίησε ένα σούπερ ενυδατικό lip balm για να ενυδατώσεις τα χείλη σου.

Βήμα 3ο: Το σωστό περίγραμμα
3

Ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σου θα χαρίσει έξτρα διάρκεια στο μακιγιάζ σου! Χρησιμοποίησέ το για να δώσεις σχήμα στο περίγραμμα αλλά και βάθος στα χείλη, τονίζοντας περισσότερο τις εσωτερικές γωνίες.

Βήμα 4ο: Το «γέμισμα»
4

Με ένα πινελάκι, άπλωσε προσεκτικά το κραγιόν σου γεμίζοντας το περίγραμμα που δημιούργησες με το μολύβι.

Βήμα 5ο: Η ματ υφή
5

Το μυστικό για να δώσεις ματ υφή σε οποιοδήποτε κραγιόν, είναι η πούδρα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις ελαφρά με ένα πινελάκι, μια στρώση διάφανης πούδρας σε μορφή σκόνης, πάνω από το μακιγιάζ των χειλιών σου.

Βήμα 6ο: Η τελευταία πινελιά
6

Με την πούδρα τα χείλη σου θα δείχνουν λίγο άτονα. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις ακόμα μια στρώση από το κραγιόν που χρησιμοποίησες για το γέμισμα των χειλιών.

7
Είσαι έτοιμη!