Σελίδες

Sex και σχέσεις: Δέκα μυστικά που δεν θα σου πει!




Μπορεί μία σχέση να στηρίζεται στην ειλικρίνεια (και σε πολλά ακόμη που δεν είναι της παρούσης), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ο καθένας τα μυστικά του.
 Κι επειδή ξέρουμε ότι σπας το κεφάλι σου για να μάθεις ποια είναι, σου έχουμε τα δέκα πιο κοινά. Πριν προλάβεις να τον κατηγορήσεις, σκέψου ότι έχεις κι εσύ τα δικά σου.

1. Κοιτάζει περιστασιακά άλλες γυναίκες
Μην εκπλήσσεσαι λες και εσύ δεν χαζεύεις τον David Beckham κάθε φορά που εμφανίζεται ημίγυμνος σε διαφημιστικές καμπάνιες. Μπορεί να είναι σε σχέση, αλλά δεν παύει να είναι λάτρης του φύλου, όπως κι εσύ αντίστοιχα.
2. Συνεχίζει να βλέπει ταινίες πορνό
Όχι συνέχεια, αλλά το κάνει. Το ιδανικό όμως είναι να δείτε μαζί και μάλιστα να είναι δική σου ιδέα.
3. Διασκεδάζει όταν εσύ βγαίνεις με τις φίλες σου
Είναι η ευκαιρία του να ξαναγίνει εργένης ακόμα και για μία νύχτα. Όσο εσύ είσαι έξω με τις φίλες σου, θα παίξει play station, θα δει καμία ταινία δράσης (από αυτές που σε παίρνει ο ύπνος όταν τις βλέπετε μαζί) και θα ακούσει το αγαπημένο του συγκρότημα από το λύκειο. Επίσης, η απουσία σου θα αυξήσει την προσμονή.
4. Παρατηρεί όταν σε κοιτούν άλλοι άντρες
Όταν καταλαβαίνει ότι σε κοιτάει κάποιος άλλος, η ζήλια και περηφάνια μπλέκονται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να βγάζει προς τα έξω μία προστατευτική αλαζονεία.
5. Του αρέσουν τα κομπλιμέντα
Ο σωστός άντρας θα σου πει πόσο σέξι δείχνεις με το καινούριο σου φόρεμα ή ότι τον ξετρέλανες στο κρεβάτι. Θέλει όμως κι αυτός με τη σειρά του όμως να ακούει έναν καλό λόγο από εσένα. Η επιβεβαίωση δεν κάνει κακό που και που και ειδικά από την γυναίκα που αγαπάει.
6. Είχε άγχος την πρώτη φορά που κάνατε σεξ
Μπορεί να έδειχνε σίγουρος, αλλά στην πραγματικότητα ήταν αγχωμένος αφού δεν είχε να σκεφτεί και λίγα.
7. Μερικές φορές απλά δεν έχει όρεξη (για sex)
Είτε το πιστεύεις είτε όχι οι άντρες δεν έχουν πάντα διάθεση για σεξ. Μερικές φορές είναι αγχωμένοι, κουρασμένοι ή απλά έχουν φάει πολύ. Οι περισσότεροι άντρες όμως θα παρακινηθούν από τη δική σου συμπεριφορά, ακόμα κι αν δεν έχουν όρεξη.
8. Δεν ξετρελαίνεται με το σούπερ έντονο ροζ κραγιόν σου
Τον φίλησες πριν μισή ώρα κι ακόμη απορεί πώς μπορείς και το φοράς ακόμα.
9. Τον φρικάρουν όλες αυτές οι τρίχες στο σιφόνι
Μπορεί για σένα να είναι φυσιολογικό να ξεμαλλιάζεσαι κάθε φορά που λούζεσαι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον ενοχλεί το θέαμα. Αντισταθμίζεται βέβαια με όσα κάνει εκείνος στο μπάνιο.
10. Είναι χαρούμενος όταν φέρνεις την κουβέντα σε σημαντικά θέματα
Μπορεί στο άκουσα γάμου-παιδιών-σκυλιού να σφυρίζει αδιάφορα, αλλά η αλήθεια είναι ότι σέβεται το γεγονός ότι ανοίγεις μία σημαντική συζήτηση. Ξέρει ότι είναι απαραίτητη, αν και συνήθως χρονοτριβεί στο να την αρχίσει ο ίδιος. Έτσι, όταν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα με άνεση και ειλικρίνεια, τον διαβεβαιώνεις πως είσαι το ιδανικό κορίτσι για αυτόν.