Σελίδες

Ζώδια 06/05/2014 - 11/05/2014




Είναι σαφές ότι ο κόσμος και οι άνθρωποι δεν χωρίζονται στα δώδεκα και καμία γενική πρόβλεψη δεν μπορεί να έχει την ακρίβεια της προσωπικής. Συνεπώς,  δείτε τα παρακάτω ως οδοδείκτες για την καλύτερη πλοήγηση της εβδομάδας σας. Για περισσότερη σαφήνεια, διαβάστε και την πρόβλεψη για το ζώδιο του ωροσκόπου σας.
Περίοδος προβλέψεων: 06 Μαϊου '14 - 11 Μαϊου '14


Κριός
Ξέχνα την βαρεμάρα και το γεγονός ότι πρέπει να αφήσεις το σπιτάκι σου και ξεκίνα φουριόζος την Δευτέρα σου. Τακτοποίησε ειδικά οικονομικές εκκρεμότητες γιατί μετά το μεσημέρι αρχίζει ο πύργος της Βαβέλ. Η Τρίτη σε βρίσκει ορεξάτο για να ασχοληθείς κυρίως με τις γκομενοδουλειές και τα κέφια σου, άντε και για περιποιημένο άραξον στο σπίτι. Μέχρι Τετάρτη απόγευμα σε βλέπω γενικότερα να πετάς την σκούφια σου για καλοπέραση και σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να δώσεις το πορτοφόλι σου σε κάποιον πιο αξιόπιστο από σένα αυτή την στιγμή, δλδ. οποιονδήποτε. Η ευκολία με την οποία μπορείς να κάψεις τα 9/10 του μηνιάτικου σου την πρώτη εβδομάδα του μήνα θα εκπλήξει κι εσένα την Πέμπτη που θα ξυπνήσει ο πρακτικός σου εαυτός λόγω τρυφερής κλωτσιάς από την καθημερινότητα. Στο τέλος της εβδομάδας προγραμμάτισε κυριολεκτική και μεταφορική φασίνα γιατί την Κυριακή θα χρειαστείς όλη την χαλαρότητα και την καλή σου διάθεση για να διατηρήσεις την ειρήνη σε σπίτι και σχέση.


Ταύρος

Σοβαρές επαγγελματικές συνομιλίες ή συναντήσεις καλό είναι να έχουν βγει από την μέση πριν τις 12, ειδάλλως περιμένεις να έρθει η Πέμπτη, αφού το μόνο που θα καταφέρεις αργότερα είναι να ταλαιπωρήσεις τον εαυτούλη σου. Στα μέσα της εβδομάδας ο φακός εστιάζει στο σπίτι σου και σου προτείνω, αν είσαι σε σχέση, να προσέξεις την σχέση του παρελθόντος που χτυπάει πάντα, με μεγάλα λόγια για να κολακέψει το εγώ σου, τρεις φορές. Έχε έτοιμο το «κομπόδεμα» που πάντα κρατάς πρόχειρο για να καλύψεις τρέχοντα που έτρεχαν πίσω σου και τα αγνοούσες. Κατά την Πέμπτη θυμάσαι ότι η ζωή έχει και καλή πλευρά. Έλα σε επαφή με την καλοπερασάδική σου φύση και μέχρι και το Σάββατο το βραδάκι βγες, φλέρταρε, δες κόσμο άλλα έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι καλό θα είναι να μην ξοδέψεις αυτά που δεν έχεις και να μην κάνεις αυτά που θα μετανιώσεις, γιατί την Κυριακή η λογική σου ετοιμάζει συντονισμένο χτύπημα και καλύτερα να είσαι προετοιμασμένος.


Δίδυμοι

Μην πιέσεις τον εαυτό σου. Αν αισθάνεσαι ότι η ομάδα δεν τραβάει στην ανηφόρα, απλώς δες την Δευτέρα σαν προθέρμανση για την εβδομάδα. Την Τρίτη το μυαλό σου θα αρχίσει να λειτουργεί σαφώς αποτελεσματικότερα και θα είσαι καταλληλότερος για συναναστροφές και επαφές κάθε τύπου, επαγγελματικές ή φιλικές, μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης, οπότε, ναι, αισθάνεσαι ότι στροφάρεις αποτελεσματικότερα από ποτέ, αλλά παράλληλα ανεβάζει στροφές και ο ξερολισμός και η αδυναμία συγκέντρωσης σου. Εκφράσου ελεύθερα με δημιουργικότητα ή καλαμπουρίζοντας με φίλους και κράτησε για την οικογένεια ένα από τα πιο υπεύθυνα και συντηρητικά σου πρόσωπα, για να αποφύγεις χιλιοειπωμένες συζητήσεις και εξάντληση ψυχολογική και σωματική. Τέλος της εβδομάδας, έως και το Σάββατο, κάνε οικονομία δυνάμεων. Την Κυριακή αναμένεται να ξεχυθείς ως ο μάυρος σίφουνας Άζαξ να τα σαρώσεις όλα. Εφόσον δέσεις μία άγκυρα στο πορτοφόλι σου και λες το πιο ανώδυνο ένα από κάθε πέντε πράγματα που σου έρχονται, λογικά όλα θα πάνε καλά.


Καρκίνος

Εστίασε στο ότι επιτέλους μπορείς να φύγεις από το σπίτι για να ξεπεράσεις το γεγονός ότι πρέπει να πας στην δουλειά και ξεκίνα παραγωγικά αντιμετωπίζοντας τους συναδέρφους σου με την γλύκα της άχνης ακόμη κι αν σου πετάνε βελάκια. Στο μέσο αυτής της εβδομάδας έχε το νου σου, γιατί φαίνεται πως αν δεν βάλεις το κεφάλι σου στην άμμο και δεχτείς να αναλάβεις ευθύνες και να φορέσεις το χαλινάρι της παραγωγικότητας στην δημιουργικότητά σου, οι κόποι σου ανταμείβονται. Μπορείς να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και τους φίλους σου και να κατευνάσεις την σχέση σου, από την Πέμπτη και μετά που ούτως ή άλλως θα είσαι σε θέση να συζητήσεις τέτοιας φύσης θέματα παραγωγικότερα, ειδικά αν αποφύγεις να γίνεις κακός επειδή μπορείς. Που καλό θα ήταν να το αποφύγεις, ειδικά στο πλαίσιο του οικογενειακού περιβάλλοντος για να μην χρειαστεί να κυκλοφορείς με πανοπλία την Κυριακή για να αποφεύγεις ιπτάμενα αντικείμενα και αιχμηρά σχόλια.


Λέων

Επειδή σε βλέπω να ξεκινάς την εβδομάδα με διάθεση «χαλάκι της εξώπορτας», ίσως και αδιαθεσία, Δευτέρα πάρε επίσημο ή ανεπίσημο ρεπό. Από την Τρίτη και όσο περνάει η εβδομάδα η διάθεσή σου καθώς και τα επίπεδα ενέργειάς σου βελτιώνονται αξιοσημείωτα. Καλό θα ήταν να βρεις ότι δημιουργικότερο ή έξω από το συνηθισμένο να κάνεις στην δουλειά γιατί διαφορετικά το να το ρίξεις στο σορολόπ είναι περίπου ένα χιλιοστό μακριά. Οτιδήποτε θα βάλει το μυαλό σου να δουλέψει διαφορετικά, ενδείκνυται. Αν σπουδάζεις, ασχολήσου με τα θεωρητικώς απαιτητικά αντικείμενα. Όσο συμβαίνουν αυτά, κράτα τα στοιχειώδη προσχήματα για τα μάτια του κόσμου και μην δείχνεις πόσο αφόρητα βαρετές βρίσκεις τις αγγαρείες της καθημερινότητάς σου. Στο τέλος της εβδομάδας πρόσεξε τους χειρισμούς στα οικονομικά σου, ειδικά όπου οι λέξεις «παρέα» και «λεφτά» βρίσκονται στην ίδια πρόταση. Την Κυριακή πάρε αγκαζέ φίλους και σουλατσάρισε μέχρι τελικής πτώσεως, αλλά όχι σε βάρος αυτών που πρέπει να γίνουν ως την Δευτέρα ή της υγείας σου.


Παρθένος

Στις αρχές της εβδομάδας δώσε βάση σε οικονομικές παραβλέψεις σου που θα μπορούσαν να έχουν νομικές επιπλοκές. Φρόντισε λοιπόν τις υποχρεώσεις σου απέναντι στους οργανισμούς που όλοι συμπαθούμε όσο τον Τζόφρι στο Game of Thrones και ευχόμαστε να πέθαιναν με κατσαριδοκτόνο. Για να ξεχάσεις τα βάσανά σου και να τονώσεις τα επίπεδα της ενέργειας σου, ρίξ” το στο σεξ και τις φρουτοσαλάτες στο μέσο της εβδομάδας. Και τα δύο φτιάχνουν την διάθεση και το ανοσοποιητικό και τα χρειάζεσαι με το παραπάνω. Σε συνδυασμό με ποιοτική τροφή για το μυαλό , σε μορφή βιβλίων, γνώσης, καινούριων ιδεολογιών ή κι επαφής με τους φίλους σου στο εξωτερικό, θα κάνουν θαύματα. Την Πέμπτη στο τέλος της εβδομάδας ανακτάς μέρος ενέργειας και διάθεσής να διασκεδάσεις. Μη φοβάσαι να δοκιμάσεις καινούριες φόρμουλες ψυχαγωγίας και σταμάτα να δικαιολογείς συναναστροφές και συμπεριφορές που δεν σε ικανοποιούν στις προσωπικές σου σχέσεις. Την Κυριακή, πρόσεξε τα πισωγυρίσματα σε πρώην γιατί η λίμπιντό σου έχει πάρει φόρα και τρέχει.


Ζυγός

Φόρα το καλύτερο χαμόγελό και την πιο υπεύθυνη και φιλική προς τον χρήστη-συνάδερφο-αφεντικό διάθεσή, την οποία θα κολλήσεις με επάνω σου με κόλλα ότι κι αν συμβεί σήμερα. Κέρδισε τις εντυπώσεις και εξάσκησε το ταλέντο του να διατηρήσεις την ειρήνη ακόμη κι αν μέσα σου μαίνεται ο Τρωικός με εφέ μετά-Matrix εποχής. Από Τρίτη το κλίμα γλυκαίνει αισθητά. Βρες χρόνο έστω για σύντομες φιλικές συναναστροφές μετά ή άνευ συντρόφου, αλλά και για ελεύθερες ασχολίες και πες ναι σε οποιαδήποτε ευκαιρία νοητικής ή και κυριολεκτικής απόδρασης από το περιβάλλον σου. Μην αμελήσεις την σεξουαλική σου ζωή. Αν το κάνεις προβλέπεται ανεξέλεγκτη αναζωπύρωση προς το τέλος της εβδομάδας, μέσω του λεγόμενου «συμφιλιωτικού σεξ» ή χειρότερα, να θέλεις και να μην μπορείς λόγω κούρασης ή αδιαθεσίας. Η ζωντάνια που σε κατακλύζει την θα παραμείνει ευχάριστη όσο θυμάσαι να μην γίνεσαι διασπαστικός. Τελικά είναι ότι κοινό και μοιρασμένο που καθιστά οποιαδήποτε σχέση, σχέση.


Σκορπιός

Προγραμμάτισε εξωτερικές εργασίες αύριο το πρωί, αφού και θα σου πάνε καλύτερα, αλλά και θα καταπολεμήσουν την αίσθηση ότι γραφείο=Αλκατράζ. Την υπόλοιπη μέρα, ειδικά αν είσαι άντρας, απόφυγε να εμπλακείς σε αψιμαχίες με την σχέση για θέματα καθημερινής αγγαρείας. Κάνε ότι σου αναλογεί χωρίς δικαιολογίες για να βοηθήσεις την ροή της επικοινωνίας, του χιούμορ και εντέλει της γλυκύτητας. Από Τρίτη τα πράγματα σοβαρεύουν αφού ανακατατάξεις στα εργασιακά σου αιτούνται της αμέριστης προσοχής σου πακέτο μαζί με αναδιαπραγματεύσεις οικονομικών συνεργασιών. Επιστράτευσε την λογική σου και έσω ευέλικτος γιατί το συγκεκριμένο νόμισμα έχει παραπάνω από μία πλευρές και κάποιες πολύ καλά κρυμμένες. Με το που ξημερώνει Πέμπτη, η πίεση χαλαρώνει και ως το Σάββατο το βραδάκι, οι μέρες προσφέρονται για να διασκεδάσεις, αλλά και για να κάνεις δημιουργικά σχέδια ή απλά να καλλιτεχνήσεις και να παραμυθιαστείς με τον έρωτα. Η Κυριακή έρχεται με ενισχυμένο σύνδρομο τέλους Σαββατοκύριακου και επιβάλλει ξεκούραση για το σώμα και το πνεύμα σου.


Τοξότης

Αν θεωρείς ότι το πρωινό σεξ δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου, σου προτείνω να αφήσεις τις βλακείες, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το χάιλαιτ της ημέρας. Την Τρίτη αισθάνεσαι το κάλεσμα της ζούγκλας και θέλεις να πάρεις βουνά, παραλίες, χορτάρια, βότσαλα και να ερωτευτείς και κάτι αλλοδαπό να σου βρίσκεται. Επειδή μεσοβδόμαδα δύσκολο το βλέπω, ασχολήσου με ότι πιο εξωτικό υπάρχει, φλέρταρε παντού και άνοιξε συζητήσεις με πεντάχρονα. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει. Οι αγγαρείες βέβαια θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην θέση τους, κράτα λοιπόν το παραλήρημα σου όσο πιο πριβέ γίνεται ,τουλάχιστον ως την Πέμπτη που σε χτυπάει το σφυρί της υπευθυνότητας στο κεφάλι και είσαι σε καλύτερη κατάσταση για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, αν και θα χρειαστεί να συνεχίσεις να καταβάλλεις προσπάθειες για να μην γίνεσαι ακατάληπτος. Αφιέρωσε την Κυριακή σες φίλους, παιδιά , στην ψυχαγωγία σου και στο να κάνεις σχέδια για το καλύτερο μέλλον σου.


Αιγόκερως

Κανόνισε ότι πρέπει να κανονίσεις με τους συναδέρφους σου με το που θα πατήσεις στο γραφείο και με τον σύντροφό σου πριν να φύγεις από το σπίτι το πρωί, γιατί ο νόμος της εντροπίας πρόκειται να δουλέψει βαριά επάνω στον τομέα επικοινωνία από το μεσημέρι και μετά. Στα μέσα της εβδομάδας η διάθεση είναι κάτι σε «εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν» αφού παρά τις πιέσεις στην δουλειά σου, όπου ρίχνεις εργατοώρες όχι αστεία, εσένα το μυαλό σου είναι εστιασμένο στο πολύ πιο αρχέγονο ένστικτο της αναπαραγωγής, άντε και της δημιουργίας φωλιάς, αφού αυτή την εβδομάδα ο έρωτας βουίζει στα αυτιά σου σαν πεινασμένο κουνούπι το δεκαπενταύγουστο. Αν είσαι δεσμευμένος και άντρας πρόσεξε σχετικές ατασθαλίες, ειδικά σε εκτός έδρας πεδίο, ειδικά σε επαγγελματικό πλαίσιο. Η Κυριακή θα σου θυμίσει το που ακριβώς θέλεις να στέκεσαι σε αυτή την κοινωνία και δεν θα βοηθήσει αν έχεις μπουρλοτιάσει το «σπιτικό» σου τις προηγούμενες ημέρες.


ΥΔροχόος

Πάρε βαθιά αναπνοή και πιάσε τηλέφωνο, πληκτρολόγιο, σκούπα, βατραχοπέδιλα, ότι τέλος πάντων χρειάζεσαι για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες αγγαρείες σου, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εκτός αν είσαι κρεβατωμένος, οπότε πιάσε ένα χαμομήλι και τις βιταμίνες σου. Από Τρίτη και στα μέσα της εβδομάδας, θα είσαι σε σαφώς επικοινωνιακότερη και κοινωνικότερη διάθεση, κατάλληλη για επαγγελματικές και προσωπικές συναντήσεις και συνεννοήσεις. Αν είσαι γυναίκα, πρόσεξε τι και πως το λες στους άντρες του σπιτιού σου, κοινώς handle with care και όχι με το απαλό άγγιγμα του Ζαμπίδη. Προς το τέλος της εβδομάδας η διάθεσή σου παίρνει μία στροφή προς το υποτονικότερο πιθανώς γιατί το θέμα των κοινών οικονομικών που πέφτει στο τραπέζι δεν σου είναι απολύτως εύπεπτο. Υπομονή, την Κυριακή ανακτάς την φιλοσοφική σου διάθεση απέναντι στα πράγματα, ειδικά όσο βρίσκεσαι εκτός σπιτιού και μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητάς σου. Επιδίωξέ το κανονίζοντας να κάνεις κάτι για την επιμόρφωσή σου ή απλά παίρνοντας αγκαζέ την παρέα σου και γνωρίζοντας καινούριο κόσμο.


Ιχθύς

Ξεκινάς την εβδομάδα σου με μεγάλη χαρά που μόνο το γεγονός ότι δεν είσαι στις Μαλδίβες μπορεί να σκιάσει και που το μαθαίνει όποιος μιλάει την ίδια γλώσσα με σένα. Απόλαυσε το κι ας μη βγάλει πουθενά γιατί χρειάζεσαι όσο περισσότερη φόρτιση γίνεται αφού από την Τρίτη ξεκινάει ένας μαραθώνιος που σχετίζεται με αγγαρείες, τρεχάματα, υπηρεσίες και γενικά με την ικανότητα σου να δίνεις χρήματα που επιθυμείς πάρα πολύ να ξοδέψεις για τον εαυτό σου, σε πράγματα που δεν είναι ο εαυτός σου. Υπομονή και προσπάθησε να μην υιοθετήσεις την δίαιτα του Οβελίξ για να ανταπεξέρθεις ψυχολογικά στα όσα σου συμβαίνουν. Ήδη από την Πέμπτη, τα πράγματα εξομαλύνονται, η γλώσσα σου λύνεται και καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται λεκτική επικοινωνία για να βγάλεις άκρη, είτε με τον σύντροφό σου, είτε με τον υπάλληλο στην εφορία,. Η Κυριακή φτάνει με μία διάθεση για άραγμα, σεξ και φαγητό την οποία ως φαν του γουρουνιού του Αρκά, θα ενθαρρύνω.

galsnguys.gr