Σελίδες

Zodiac... for 20/5/2014




Κριός Ο υπερβολικός φόρτος εργασίας μπορεί να είναι εξοντωτικός, αλλά θα σας χαρίσει όλες εκείνες τις πρακτικές ανέσεις που στερηθήκατε για μεγάλο διάστημα. Ζυγίστε τις ανάγκες σας με προσοχή. Κάντε υπομονή σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας, γιατί ο στόχος σας δεν είναι ό, τι ευκολότερο θα μπορούσατε να κυνηγήσετε.
Ταύρος Αποστασιοποιηθείτε από εκείνους που σας προκαλούν άγχος, είτε το κάνουν επίτηδες είτε άθελά τους. Σήμερα αυτό που έχει σημασία, είναι να παραμείνετε ήρεμοι και αφοσιωμένοι στη δουλειά σας. Οι Υδροχόοι σας προσεγγίζουν με ασυνήθιστα έντονη ερωτική διάθεση, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Μην βιαστείτε να τους αποκαλύψετε τα χαρτιά σας.

Δίδυμος Οι εξελίξεις των ερωτικών σας σήμερα είναι αρκετά αργές, αλλά δεν στερούνται ουσίας και νοήματος. Απολαύστε ένα ειδύλλιο καθώς αναπτύσσεται, και μη βιαστείτε να επισπεύσετε την κατάσταση. Προσοχή στις επαγγελματικές σας συναναστροφές. Μη γίνετε φίλοι με άτομα που σας ασκούν εξουσία - φροντίστε να κρατήσετε τις σχέσεις σας σε τυπικό  
επίπεδο.

Καρκίνος
Μερικές φορές, η σύγκρουση είναι ο μοναδικός τρόπος να ακουστείτε σε εκείνους που πρέπει και να καταστήσετε την άποψή σας άξια προσοχής. Μη φοβηθείτε να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο. Άνοδο στα οικονομικά σας φέρνει ο Κρόνος, που όμως θα πρέπει να διαχειριστείτε συντηρητικά, τουλάχιστον για την ώρα.

Λέων Μερικοί φαίνεται πως δεν παίρνουν από λόγια, άρα μάλλον ήρθε η ώρα να επιστρατεύσετε τα μεγάλα μέσα και να προωθήσετε τους σκοπούς σας με αδυσώπητο τρόπο. Αρκετά παίξατε τους καλούς - εκμεταλλευτείτε την ώθηση του Άρη για να ξεκολλήσετε απ’ τη στασιμότητα. Σε καλή τροχιά τα αισθηματικά σας. Οι νέες γνωριμίες είναι το βασικό στοιχείο της ατζέντας σας.


Παρθένος Η προσοχή σας στρέφεται σήμερα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και κυρίως σε εκείνες που εμφανίζουν σημάδια παρακμής. Μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους, Παρθένοι. Αν δεν ενδιαφερθείτε προσωπικά, κάποιες επαφές θα κοπούν οριστικά. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας σε θέματα δημιουργίας. Μόνο αυτό μπορεί να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει.

Ζυγός Τα υπονοούμενα και οι μισές κουβέντες δεν οδηγούν κάπου - καιρός να το χωνέψετε. Σήμερα όλοι οι δρόμοι σας βγάζουν στην ειλικρίνεια και την εξομολόγηση, ακόμα κι αν αυτό δυσαρεστεί μερικά άτομα του κύκλου σας. Πρόοδος σε ένα προβληματικό επαγγελματικό θέμα που σας ταλαιπώρησε για αρκετό καιρό. Προχωρήστε παρακάτω χωρίς άλλες καθυστερήσεις.


Σκορπιός Ένα απρόοπτο γεγονός γεφυρώνει το παρόν με το παρελθόν σας, και σας προκαλεί αντιφατικά συναισθήματα για τη σχέση σας με ένα σημαντικό άτομο. Μη βιαστείτε να κλείσετε πόρτες που κανείς δεν ξέρει αν θα ξαναβρείτε ποτέ ανοιχτές. Η επαφή σας με την οικογένεια θα καθορίσει την ψυχολογία σας σε μεγάλο βαθμό. Κρατήστε την κοντά σας με κάθε κόστος.

Τοξότης Ο συναισθηματισμός σας σας παρέσυρε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε, τις προηγούμενες μέρες, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά και να κινηθείτε βάσει λογικής (κυρίως στα ερωτικά σας). Ακούστε τις συμβουλές των έμπιστων προσώπων με προθυμία, αλλά μη βασιστείτε ολοκληρωτικά σ’ αυτές. Κύριοι του εαυτού σας είστε μόνο εσείς.



Αιγόκερως Η επαφή σας με άτομα μικρότερης ηλικίας θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά και θα σας ανανεώσει ψυχολογικά. Μην απορρίπτετε ό, τι δεν μπορείτε ακόμα να κατανοήσετε. Ο Άρης φέρνει συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο, που όμως δεν θα διαρκέσουν πολύ. Μείνετε πιστοί στα πιστεύω σας και θα δικαιωθείτε.

Υδροχόος Η μέρα είναι κρίσιμη για την επαγγελματική σας εξέλιξη, γι’ αυτό φροντίστε τα έργα σας να είναι περισσότερα από τις κουβέντες σας. Γενικά, καλό θα ήταν να κρατήσετε χαμηλό προφίλ στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Ηρεμία επικρατεί στα ερωτικά σας, μετά από αρκετό καιρό. Απολαύστε την χωρίς περιττές εκρήξεις και καυγάδες.

Ιχθύς Οι ατυχείς συναντήσεις είναι το βασικό γνώρισμα της σημερινής ημέρας, γι’ αυτό μην βιαστείτε να οργανώσετε εξόδους και αποδράσεις, αν δεν είστε προετοιμασμένοι για άβολες αναμετρήσεις. Η Αφροδίτη εντείνει τον ρομαντισμό στη ζωή σας και σας ανοίγει τα μάτια σε ένα προσωπικό ζήτημα που αποφεύγετε να κοιτάξετε αντικειμενικά.


Πηγή: www.lifo.gr


Σκορπιός Ένα απρόοπτο γεγονός γεφυρώνει το παρόν με το παρελθόν σας, και σας προκαλεί αντιφατικά συναισθήματα για τη σχέση σας με ένα σημαντικό άτομο. Μη βιαστείτε να κλείσετε πόρτες που κανείς δεν ξέρει αν θα ξαναβρείτε ποτέ ανοιχτές. Η επαφή σας με την οικογένεια θα καθορίσει την ψυχολογία σας σε μεγάλο βαθμό. Κρατήστε την κοντά σας με κάθε κόστος. Τοξότης Ο συναισθηματισμός σας σας παρέσυρε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε, τις προηγούμενες μέρες, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τα πράγματα σε μία σειρά και να κινηθείτε βάσει λογικής (κυρίως στα ερωτικά σας). Ακούστε τις συμβουλές των έμπιστων προσώπων με προθυμία, αλλά μη βασιστείτε ολοκληρωτικά σ’ αυτές. Κύριοι του εαυτού σας είστε μόνο εσείς. Πηγή: www.lifo.g