Σελίδες

Fall in love: 10 πράγματα που καταλαβαίνουν απόλυτα όσοι αγαπούν το φθινόπωρο
Φθινόπωρο:  κάποιους τους πιάνει μελαγχολία όταν κάνει την εμφάνισή του και κάποιοι άλλοι νιώθουν ευτυχισμένοι, όχι μόνο γιατί η συγκεκριμένη εποχή συμβολίζει μία νέα αρχή- σεζόν, αλλά και για τους 10 λόγους που θα διαβάσετε παρακάτω.

Μπορεί την άνοιξη η μόδα να είναι σε σύγχυση (μπότες και σαγιονάρες ταυτόχρονα), τώρα όμως μπορούν να γίνουν τα πιο ωραία ντυσίματα με στιλάτα πανωφόρια, sneakers, σορτσάκια, φούτερ και jeans.
carrie bradsaw
Γιατί σε αντίθεση με την «μια αγάπη για το καλοκαίρι θα μαι και γω», είναι η πιο ιδανική εποχή για να γνωρίσει κανείς τον έρωτα και φυσικά να επενδύσει σε μία σχέση.
erevna
Η φράση της μαμάς «τη ζακέτα μη ξεχάσεις» είναι πιο επίκαιρη από ποτέ.
jacket
Γιατί βρέχει… και όταν βρέχει είναι ο ιδανικός καιρός για meeting με τον εαυτό μας.
rain
Το καλοκαίρι έχει τελειώσει και μαζί του η δίαιτα. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να φάμε γλυκά και όλη τη συσκευασία παγωτό που βρίσκεται στην κατάψυξη, χωρίς ενοχές.
ereyna
Γιατί είναι η καλύτερη περίοδος για βραδιές DVD με φίλους.
erevna
Το βράδυ μπορούμε να σκεπαστούμε με το αγαπημένο μας πάπλωμα που δεν το αποχωριζόμαστε ούτε όταν πάμε βόλτα στο ψυγείο ακατάλληλες ώρες.
Bridget-Jones
Γιατί το σκηνικό το φθινόπωρο είναι πανέμορφο και όλα μοιάζουν σαν ζωγραφιά. Οι αναρτήσεις στο Instagram έχουν ήδη ξεκινήσει.
fall
Γιατί το φθινόπωρο είναι πάντα μία τέλεια δικαιολογία για μία ζεστή κούπα καφέ ακόμα.
coffee
Γιατί είναι μία τέλεια αφορμή να ακούσουμε την Φίφι (ναι, την γάτα μας!) και να πούμε στο γραφείο πως είμαστε άρρωστοι. Ελπίζουμε πως ο διευθυντής μας -όταν διαβάσει το κείμενο-  θα καταλάβει και θα μας συγχωρήσει. Εσύ Φίφι τι λες, θα μας συγχωρήσει;
gata

instyle.gr