Σελίδες

Για ευεξία και ενέργεια κάθε πρωί. Δοκιμάστε το!


Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, τα ροφήματα με μέλι και λεμόνι ήταν κάτι που αγοράζαμε σε πακέτο από το φαρμακείο όταν είχαμε μια εξουθενωτική γρίπη ως παυσίπονο για να καταπραΰνει ελαφρά τον πόνο. Φυσικά, το να πίνεις πραγματικό χυμό λεμονιού και το σωστό μέλι σε ζεστό νερό αποτελεί μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Ένα ζεστό φλιτζάνι με μέλι και στημένο λεμόνι κάθε πρωί όταν ξυπνάμε μπορεί να φέρει τα παρακάτω θετικά αποτελέσματα.

1. Τέρμα στο κρυολόγημα, γρίπη ή γαστρο ασθένεια.

Υπάρχουν μέρες που ταλαιπωριομαστε σε μεγάλο βαθμό με πρόωρα σημάδια ασθένειας βήχα, φτέρνισμα και εξαντλητική κόπωση πολλές φορές. Λαμβάνοντας αυτή τη απολύτως φυσική και αποτελεσματική αγωγή βοηθάμε τον οργανισμό να δυναμώσει και να αποκτήσει αντισώματα ώστε να είναι έτοιμος να απαλλαγεί από αυτά τα ενοχλητικά συμπτώματα. Επίσης βοηθάει σημαντικά την κοιλιακή χώρα και την λειτουργία του εντέρου. 

2. Μειώνει την θέληση για καφέ.

Η ενέργεια και η ζωντάνια από το λεμόνι και το μέλι είναι το πρώτο πράγμα που παίρνουμε το πρωί κάτι που διώχνει τους πονοκεφάλους ή την επίφοβη κατάπτωση, αποτέλεσμα της καφεΐνης . Έχουμε επίσης περισσότερη ενέργεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και αισθάνομαστε ευεξία άμεσα από πολύ νωρίς το πρωί.

Η Συνταγή:

Γενικά χρησιμοποιούμε χυμό μισού λεμονιού, και ένα αξιοπρεπή κουταλάκι του γλυκού οργανικό, βιολογικό μέλι σε μία κανονική κούπα με πρόσφατα βρασμένο νερό που έχει κρυώσει λίγο (αλλά ακόμα αρκετά ζεστό για να λιώσει το μέλι). Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο κρύο νερό ώστε να μπορώ να το πιουμε αμέσως, με μία κίνηση ώστε να ενυδατωθούμε μόλις ξυπνήσουμε.
Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από το λεμόνι και το μέλι, μερικά λεμόνια είναι περισσότερο χυμώδη ή πιο ξινά και μερικά μέλια πιο γλυκά, έτσι είναι σημαντικό να πειραματίζεστε. Επίσης, μισό λεμόνι μπορεί να είναι πολύ δυνατό για ξεκίνημα. 

Σας κρατά σε καλή κατάσταση και σας προστατεύει από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος

Αυτό το μείγμα όταν λαμβάνεται πρώτο το πρωί διεγείρει το πεπτικό σύστημα, επίσης βοηθά στην ενυδάτωση του παχέος εντέρου με αποτέλεσμα την εξαφάνιση της δυσκοιλιότητας. Λειτουργεί επίσης ως διουρητικό, βοηθάει στον καθαρισμό του ουροποιητικού συστήματος και προστατεύει από τις λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Μπορείτε να το ελέγξετε σίγουρα αυτό!

Βελτιώνει την πέψη

Κάθε μέρος του ροφήματος αυτού, βοηθά στην διαδικασία της πέψης. Τα λεμόνια βοηθούν το συκώτι σας στην παραγωγή περισσότερης χολής, έτσι ώστε να μπορεί να διασπάσει τα σύνθετα τρόφιμα καλύτερα και να χρησιμοποιήσει τα καλά πράγματα από τα γεύματα σας. Το μέλι είναι αντιβακτηριακό, που σας προστατεύει από τυχόν μολύνσεις που μπορεί να έχετε. Βοηθά επίσης στηνπαραγωγή βλέννας στο στομάχι, βοηθώντας να καθαρίσετε από τις τοξίνες. Για το λόγο αυτό, βοηθά επίσης στην υγιή ισορροπία του βάρους.

Σε κάνει να λάμπεις από υγεία και ομορφιά

Το λεμόνι έχει πολλά οφέλη για το δέρμα, αλλά βοηθά επίσης στον καθαρισμό του αίματος, καθώς επίσης στην παραγωγή νέων κυττάρων αίματος που δρουν ως παράγοντες καθαρισμού. Το νερό και το μέλι δημιουργούν ένα τονωτικό, αντιβακτηριακό και κολλαγονούχο εργοστάσιο παραγωγής για το δέρμα σας .