Σελίδες

Who is WHO; Γιατί αγαπάμε την Τζέσικα Λανγκ (φωτο)





Το αρσενικό φύλο δεν μπορεί εύκολα να ξεχάσει το τέλειο σώμα της στο "King Kong" και παρ’ όλο που πλέον έχει περάσει από δεκάδες ρόλους, το ταλέντο της παραμένει στα ύψη και το παρουσιαστικό της σικάτο. Απ’ ό,τι φαίνεται, η Τζέσικα Λανγκ είναι μια κυρία της τέχνης. 
Η όλη της παρουσία, από την πρώτη σκηνή που εισβάλει στην οθόνη και σε αφοπλίζει, λειτουργεί ως αντισταθμιστικός παράγοντας στις όποιες αστοχίες της σειράς. Η χροιά της φωνής της και ο τρόπος που ξεστομίζει τις δηλητηριώδεις της ατάκες σε υπνωτίζουν και σε κάνουν να θέλεις κ άλλο. Οποιαδήποτε αρνητική προκατάληψη και αν υπήρχε, διαλύθηκε από το πρώτο επεισόδιο. Η τηλεοπτική σειρά "American horror story",της χάρισε άλλη μια Χρυσή Σφαίρα για τη… συλλογή της.



Η τεράστια επιτυχία του "American horror story" στον πρώτο κύκλο αλλά και τα πολυάριθμα βραβεία που κέρδισε και συνεχίζει να κερδίζει η Λανγκ για τη σειρά έδειξαν από νωρίς ποιο ήταν το δυνατό χαρτί του Μέρφι και κάπως έτσι όλοι οι επόμενοι κύκλοι χτίστηκαν με βάση το χαρακτήρα που θα έπαιζε η Τζέσικα Λανγκ: την αδελφή Τζουντ στο «Asylum», τη μάγισσα Φιόνα Γκουντ στο «Coven», την εμβληματική Ελσα στο «Freak Show». 


Άραγε τώρα που φέυγει να αλλάξει κάτι στην σειρά.... προς το χειορότερο ;