Σελίδες

H Μύκονος είναι must; -Νούμερο ένα προορισμός για το καλοκαίρι





Ο Θεός την έβδομη μέρα ξεκουράστηκε. Είχε αποφασίσει ότι για την υπόλοιπη αιωνιότητα θα χαζεύει τα νέα του δημιουργήματα από ψηλά για να περνάνε οι ατέλειωτες ώρες στον Παράδεισο.
Κάποια στιγμή όμως, βαρέθηκε να είναι απλός θεατής- στην τελική δικό του είναι το παιχνίδι ότι θέλει κάνει- και σκέφτηκε μια… σατανική ιδέα. Κάποιοι πιστεύουν ότι εκεί δίπλα παραμόνευε ο Διάβολος, με τον οποίον δεν τα είχαν «σπάσει» ακόμα για τα καλά, και έβαλε κι αυτός το χεράκι του.

Όπως και να ‘χει, ο Θεός, χασκογελώντας κάτω από την κάτασπρη γενειάδα του, έκλεισε τα μάτια του κι έπιασε τη Γη και τη στριφογύρισε γρήγορα. Ύστερα, έβαλε το δάχτυλο του τυχαία επάνω στη σφαίρα. «Εδώ! Εδώ θα πηγαίνουν όλοι κάθε καλοκαίρι. Ε, ρε γέλια που θα κάνουμε».

Τότε ο Θεός, έβαλε τα γυαλιά του και έσκυψε πάνω από την υδρόγειο…Το χέρι του είχε δείξει ένα μικρό, ξερό νησάκι κάπου στη Μεσόγειο. «Μ-Υ-Κ-Ο-Ν-Ο-Σ», διάβασε ο Παντοδύναμος και στρογγυλοκάθισε στην πολυθρόνα του, πολύ πιο χαρούμενος από πριν, γιατί η κατάσταση σε αυτήν τη χώρα, την Ελλάδα, επρόκειτο να αποκτήσει ενδιαφέρον…

Όχι πως είμαστε ασεβείς ως προς τον Κύριο, αλλά ο ίδιος μας έκανε όντα με νιονιό. Για αυτό, λοιπόν, ως έξυπνοι πλην κομπλεξικοί, μετά από τόσα χρόνια έχουμε αρχίσει να υποπτευόμαστε ότι… μας έκανε πλάκα ο Θεός!

Μύκονοοοοος. Το νησί που δεν κοιμάται ποτέ. Ατελείωτα πάρτι, διασκέδαση και απόλυτη ελευθερία. Σε αυτό το νησί όλα επιτρέπονται. Από τα 18χρονα μέχρι και τους 50ρηδες, όλοι τους θέλουν να πάνε να... διακοπάρουν στο νησί των Ανέμων. 


Ο λόγος; Η Μύκονος είναι must.

Η Μύκονος είναι γνωστή για τη νυχτερινή ζωή, οπότε φροντίστε να εξοικονομήσετε κάποια ενέργεια για να διασκεδάσετε όλη τη νύχτα. Πριν να διασκεδάσετε όλη τη νύχτα, θα πρέπει να πιάσει το ηλιοβασίλεμα. Επιπλέον έχει καταπληκτικές παραλίες. ΤΟ νησί αυτό δεν κοιμάται ποτέ